- Konu Sahibi daemon
-
- #32.741
ben 4 hazıran dogumluyum bebegım 14 hazırana denk gelıo 10 gün erken gelırse aynı gün dogmus oluruz ne güzel
slm asyam.bende haziran,bebegimde haziran.zemuszemus
60 haftalıkmısın gı senbilmiyorumkismile
napiiim uyarmasam kimse ses çıkarmıyo derinlere dalmışsınız yine geçmişide okuyamadım zaten içimde kaldı:kedi::sinifsinif:
dılek 60 haftalık olmusun kız bebek 60 haftalıkken mı doguyo 40 deyıl mıydı kafamçokkarıştı
aman geçmişi tamamen okuma öle özet olark son sayfalara bak ben öle yapıyom
yaf ben gidiyodum gene çeneye daldım
mucks...
evet canim ya.insaallahda ööyle olur.ama benim haziranin sonlari oldugu icin yengecim.bebegim 17 18-ikizler oluyor.ama hic belli olmaz. bilinen su ki,babamizi haziranda masrafa sokacagiz.iki hediye alacak,annesi ve kizina.canim bu arada drdan geldim bugün.büyük ihtimal kizim olacak,drum her ne kadar kesin bisey diyemiyorm desede artik ben kiz diye bakiyorum:ecrin_bebek:a.s canım bebegınle aynı burctan olmak bıde aynı
dogmak cok seker olur ya dımı alkisalkisalkis
son regl günü nıye gırıyosun kı bebegın dogacagı günü yaz ben öle yaptım dogru oldu kaydirigubbakcemile3
o zamn senın kocanda benım ıkızımlaelaelaelaelae
benim de kocam terazi lastik cimnastik.:1hug:
bızde senı yevrummmben gider şekerler
SEVİYORUM SİZİ
gule gule cok cekırdek yeme sısersın sonabende kaçarımmm çekerdeğimi alamm aşkı memnuyu izleyemmm şöyle yayıla yayılaa iyi akşamlar güzel annlerrr
hadı dunurum cıkmadınmı hala
mucks...
kiz elhamraaa sen bana niye iyi dileklerde bulunmadin:mymeka:de get bundan sonra saga küsüm
mucks...
sanada küsümmafoldumbeno zamn senın kocanda benım ıkızımlaelaelaelaelae
bızde senı yevrummm
gule gule cok cekırdek yeme sısersın sona
hadı dunurum cıkmadınmı hala
bende kacayım zor bı aksam olcekkk benım ıcınnn byeeee
olmuş mu acaba bakalım?
evet canim ya.insaallahda ööyle olur.ama benim haziranin sonlari oldugu icin yengecim.bebegim 17 18-ikizler oluyor.ama hic belli olmaz. bilinen su ki,babamizi haziranda masrafa sokacagiz.iki hediye alacak,annesi ve kizina.canim bu arada drdan geldim bugün.büyük ihtimal kizim olacak,drum her ne kadar kesin bisey diyemiyorm desede artik ben kiz diye bakiyorum:ecrin_bebek:
sagol canim.aynen iste banada öyle dedi.neyse hakkimizda hayirlisi olsun.gözünaydın canım bana kesın bırsey söylenmedı erkek %80
ben de o yüzden oglum dıye sevemıyom bebegım dıye sevıyorum..
heheh benım esım pek anlmaz hedıye almaktan falan ,ama ıkı tane pasta yerız
:roflol: hayırlısı olsun kanarya inşallah bır an önce saglıcakla alırız kucaklarımza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?