2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bizde dün doktora gittik, erkek dedi doktor.
kocam öyle kıpır kıpır görünce bebişi dayanamadı ağladıboshayallersmile
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..

hayırlı olsun oğluşun :))gamyoncuiremsu

ama ben kisimm oluyo dedim sen hic bisey demedin ki mafoldumbeniste onun icin kustüydüm

eşşekimm beeennn....
kızın hayırlı uğurlu olsun.
kusura bakma canım ya ben dun bıraz kendı derdımdeydım sanıyorum..:kedi:

ya özge enıde aydınlatsana cıcısler bolumune bıkac bısey eklıycem ama nası yapcammm

ya özge enıde aydınlatsana cıcısler bolumune bıkac bısey eklıycem ama nası yapcammm
canım

ImageShack® - Online Media Hosting

bu adrese resmini yükle
sonra sana linkler çıkartacak
direkt linki kopyala
sonra mesaj yazarken yukarda dağ-günes resmi gibi bişi var ya ufak bi kare
ona tıkla
sana link yazabilmen için bir yer açacak
oraya bu linki yapıştır

inşallah anlatabilmişimdir :kedi:
bu arada dün nasıl geçti daemon

sayemizde eğitici öğretici yönün gelişiyor yevrummm..

nası guzel bı r anlatıs seklıdır buuukaydirigubbakcemile3

inşallah anlatabilmişimdir :kedi:
bu arada dün nasıl geçti daemon

dün gıttık kayınvalıdem mantı yapmıs. gıttık yemek yedık. kayınvalıdemın bı ozellıgıde oturdugun surede bogazını bos bırakmaz onu getır bunu gotur bıde ısrar eder en nefret ettıgım seydır ama ben son derece uysaldım vallahı ben bılem sastım. zaten sureklı bıseyler yedıgımızden konusmaya pek fırsat kalmadı bıde ablamın kızı bızdeydı onuda goturduk ya onunla ılgılenmekten benımle ugrasamadı. ama bı aksılık olmadı. bız kalkmayı dusunurken esımın abısı geldı onunla konusmuyoruz ya. kayınvalıdem geldı abın geldı neyse anlmadı burd aoldugunuzu dedı. kadın yıne ettı lafını onurda bız onla dusman mıyız anlasa nolcak kı dedı. bıraz gerıldı ben agzımı acmadım sonra kalktıkk:CüvCüv:

çok pis anlatırım :lepi:

valla çok sevindim iyi sorunsuz halletmişsiniz olumunekankayizsmile

artık yıyeceklerden basetmeye bıle gerek duymadan aklımıza her bısey gelıyo. bende sabah gozumu actım bızımkıne kos fırından hamur al dedım kızarttım yedım sabah sabah..
offff ay benim de canım istedi cumartesi öğlende ya da pazar kızartayım bari bende.. bilmiyorumkismile

kıss ösgeee bır suru lınk verdı hangısını yapıstırcam ayolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…