bizde dün doktora gittik, erkek dedi doktor.
kocam öyle kıpır kıpır görünce bebişi dayanamadı ağladıboshayallersmile
Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
sanada küsümmafoldumben
ama ben kisimm oluyo dedim sen hic bisey demedin ki mafoldumbeniste onun icin kustüydümyevruummm nıe kustun bana
ama ben kisimm oluyo dedim sen hic bisey demedin ki mafoldumbeniste onun icin kustüydüm
günaydııınnn
canımya özge enıde aydınlatsana cıcısler bolumune bıkac bısey eklıycem ama nası yapcammm
gnünaydın melmeaaGünaydın kızlar
gnünaydın melmeaa
bu sabah senin nickini görünce aklıma marmelat geldi marmelat yemek istedim :kedi:
sayemizde eğitici öğretici yönün gelişiyor yevrummm..canım
ImageShack® - Online Media Hosting
bu adrese resmini yükle
sonra sana linkler çıkartacak
direkt linki kopyala
sonra mesaj yazarken yukarda dağ-günes resmi gibi bişi var ya ufak bi kare
ona tıkla
sana link yazabilmen için bir yer açacak
oraya bu linki yapıştır
inşallah anlatabilmişimdir :kedi:
bu arada dün nasıl geçti daemon
gnünaydın melmeaa
bu sabah senin nickini görünce aklıma marmelat geldi marmelat yemek istedim :kedi:
Sabah sabah süpersin özgeçay:lepi:
Sabah sabah süpersin özgeçay:lepi:
çok pis anlatırım :lepi:sayemizde eğitici öğretici yönün gelişiyor yevrummm..
nası guzel bı r anlatıs seklıdır buuukaydirigubbakcemile3
dün gıttık kayınvalıdem mantı yapmıs. gıttık yemek yedık. kayınvalıdemın bı ozellıgıde oturdugun surede bogazını bos bırakmaz onu getır bunu gotur bıde ısrar eder en nefret ettıgım seydır ama ben son derece uysaldım vallahı ben bılem sastım. zaten sureklı bıseyler yedıgımızden konusmaya pek fırsat kalmadı bıde ablamın kızı bızdeydı onuda goturduk ya onunla ılgılenmekten benımle ugrasamadı. ama bı aksılık olmadı. bız kalkmayı dusunurken esımın abısı geldı onunla konusmuyoruz ya. kayınvalıdem geldı abın geldı neyse anlmadı burd aoldugunuzu dedı. kadın yıne ettı lafını onurda bız onla dusman mıyız anlasa nolcak kı dedı. bıraz gerıldı ben agzımı acmadım sonra kalktıkk:CüvCüv:
offff ay benim de canım istedi cumartesi öğlende ya da pazar kızartayım bari bende.. bilmiyorumkismileartık yıyeceklerden basetmeye bıle gerek duymadan aklımıza her bısey gelıyo. bende sabah gozumu actım bızımkıne kos fırından hamur al dedım kızarttım yedım sabah sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?