olumunekankayizsmile
benım kayınvalıdem kotu bı kadın degıl bundan emınım ama kıskanc ve konustuklarını kontroledemıyor.. ınsallah bundan sonrası guzel olur.. bebegım ıcın onun sorunlu bı aıle ıcıne gelemsını ıstemıyorum..
:kedi:
burcun neydi :kedi:iyiliğinle ez anasını satıyım
daemonu anlıyorum huy olarak çok benzetiyorum kendime
iyi oldukmu çok iyiyiz ama kötü oldummu...
ee anne oluyorsunnnn bende nelere mahruz kaldımmm ama eşim içinn afettim şimdi heşrey yolundaa maşallah sabrettim kazandımmm
e peki o zaman :kedi:
burcun neydi :kedi:
olumunekankayizsmile
benım kayınvalıdem kotu bı kadın degıl bundan emınım ama kıskanc ve konustuklarını kontroledemıyor.. ınsallah bundan sonrası guzel olur.. bebegım ıcın onun sorunlu bı aıle ıcıne gelemsını ıstemıyorum..
iyi düşündünn evladınn sorunsuz ailede büyüsünn sonuçda bizde erkek evlat büyütcez kabul edelimki kıskanıyorlar bizi oğullarını aldık diyee aslında böyle değill annenni yeri ayrı eşin yeri ayrıı bunuu anlamıyorlarrolumunekankayizsmile
iyiliğinle ez anasını satıyım
daemonu anlıyorum huy olarak çok benzetiyorum kendime
iyi oldukmu çok iyiyiz ama kötü oldummu...
balık ama pek balık gibi diil boğamsı akrebimsi gibi...:ecrin_bebek:
merhaba ben de akrep :jeyyar:
ez<dim gitiiikaydirigubbakcemile3
aradı kociş annem bızı beklıyo dıye.. kızlar bu aksam benım ıcın dua edın huzurlu mutlu doneyım evıme
ben de aynı sekilde ama hala mesafeli olmaya gayret ediyorum esimin aile ve sülale ile kaydirigubbakcemile3 ama elbetteki kendi ailemden bile fazla görüşüyorum kimi zaman onlarla.
aradı kociş annem bızı beklıyo dıye.. kızlar bu aksam benım ıcın dua edın huzurlu mutlu doneyım evıme
tamam gel Şeniz
e hadi öpüşelim ama bak düzgünce rujuma bakıp durmalmaz:
boğamsı hee ayy cok guldummmmmm:roflol::roflol::roflol:
ayy yok yok benım kıs ta kendısı.. ay ne bılem bugun bebekımı ole kocaman adam olmus gordum her bıyerını ınceledık ya yarım saat boyunca elı yuzu bıseye benzemeye baslamıs ıyıce bıde ocak annelerının dogum hıkayelerını okuyunca duygusallastım.. bilmiyorumkismilebence biri daemon un şifresini ele geçirmiş onun ağzından yazıyor delikafadulden
daemon kız aferin sana.
iyi düşündünn evladınn sorunsuz ailede büyüsünn sonuçda bizde erkek evlat büyütcez kabul edelimki kıskanıyorlar bizi oğullarını aldık diyee aslında böyle değill annenni yeri ayrı eşin yeri ayrıı bunuu anlamıyorlarr
amanın sen balık mısın. alık balık :roflol:
bende balığım elhamraaa:1hug:
merhaba ben de akrep :jeyyar:
biz kayınvalidemden her dönüşümüzde kavga ediyoz konu kayınvalide falan olmuyo öyle sorunlu biri değil çok ama sorumsuz diye arada kudururum ben
ama her dönüşümüzde niyeki daemon
amanın sen balık mısın. alık balık :roflol:
bende balığım elhamraaa:1hug:
mucks...kızlar öpüldünüüüüüüüüüüüüüüzz ben cıkıyorum
wuuu ondan anlaşıyoruz biiizaklinialirimsmilemerhaba ben de akrep :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?