2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

iyiliğinle ez anasını satıyım
daemonu anlıyorum huy olarak çok benzetiyorum kendime
iyi oldukmu çok iyiyiz ama kötü oldummu...

ee anne oluyorsunnnn bende nelere mahruz kaldımmm ama eşim içinn afettim şimdi heşrey yolundaa maşallah sabrettim kazandımmm

ben de aynı sekilde ama hala mesafeli olmaya gayret ediyorum esimin aile ve sülale ile kaydirigubbakcemile3 ama elbetteki kendi ailemden bile fazla görüşüyorum kimi zaman onlarla.

bence biri daemon un şifresini ele geçirmiş onun ağzından yazıyor delikafadulden
daemon kız aferin sana.

iyi düşündünn evladınn sorunsuz ailede büyüsünn sonuçda bizde erkek evlat büyütcez kabul edelimki kıskanıyorlar bizi oğullarını aldık diyee aslında böyle değill annenni yeri ayrı eşin yeri ayrıı bunuu anlamıyorlarr

iyiliğinle ez anasını satıyım
daemonu anlıyorum huy olarak çok benzetiyorum kendime
iyi oldukmu çok iyiyiz ama kötü oldummu...

ez<dim gitiiikaydirigubbakcemile3

aradı kociş annem bızı beklıyo dıye.. kızlar bu aksam benım ıcın dua edın huzurlu mutlu doneyım evıme

aradı kociş annem bızı beklıyo dıye.. kızlar bu aksam benım ıcın dua edın huzurlu mutlu doneyım evıme

biz kayınvalidemden her dönüşümüzde kavga ediyoz konu kayınvalide falan olmuyo öyle sorunlu biri değil çok ama sorumsuz diye arada kudururum ben
ama her dönüşümüzde niyeki daemon

balık ama pek balık gibi diil boğamsı akrebimsi gibi...:ecrin_bebek:
boğamsı hee ayy cok guldummmmmm:roflol::roflol::roflol:
bence biri daemon un şifresini ele geçirmiş onun ağzından yazıyor delikafadulden
daemon kız aferin sana.
ayy yok yok benım kıs ta kendısı.. ay ne bılem bugun bebekımı ole kocaman adam olmus gordum her bıyerını ınceledık ya yarım saat boyunca elı yuzu bıseye benzemeye baslamıs ıyıce bıde ocak annelerının dogum hıkayelerını okuyunca duygusallastım.. bilmiyorumkismile

ıste bende onu dıyorum bızımkının bı kotu yanıda benım kayınpederımle ayrı olduklrından esımle evlendıkten sonra eskı kocasınıda artık onun evıne gıtmedı hanı onceden oglu ıcın gıdıyodu durum boyle olunca elınden hem oglu hem eskı kocası alınmıs gıbı hıssetttı. bırde kayınpederımı kontrol edıp ona ıspıyonlamamı ıstedı bende halıyle ona karsı ıcten ıce sınır duygularım deprestı

ben inanıyorum herşey iyi olcak sizin içinn herşey yoluna gircek her anlamdaaa allah yardımcınız olsunn

kızlar kocam gelmiş ben kaçtım öpüyoruumm

amanın sen balık mısın. alık balık :roflol:
bende balığım elhamraaa:1hug:

merhaba ben de akrep :jeyyar:

bende terazı lastık cimnastikimm-tatlicadiarzu-

biz kayınvalidemden her dönüşümüzde kavga ediyoz konu kayınvalide falan olmuyo öyle sorunlu biri değil çok ama sorumsuz diye arada kudururum ben
ama her dönüşümüzde niyeki daemon

ay bılmıyorumkı kusum bız gorustugumuz zamnları bırak telefon gorusmelerınden sonra bıle yıyoruz bırbırımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…