2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın millet
daemon bakıyorum hemen cicişlerineyerimseniben
gunaydın cicimm hosgeldınnn..

geçen gün sayısı 140
kalan gün sayısı 140

anaaammm bişi kalmadıııı yavrucugumu kucagıma amayaaopuyorumnanaktan

geçen gün sayısı 140
kalan gün sayısı 140

sağlıkla hayırlı bir şeklide gelsin inşallahhhh

kuzum bı kart okuyucu alsan hıc zahmete gırme.. bende oc ye telefonumun programını kuramadım yakında cokecekte bızım pc yanı bısey yukleyemıyoruz. esım kart okuyucu getırmıs usb den takıp atıyorum hemencık.. ayy nasıl da övdüm kocamıkaydirigubbakcemile3

bızım kart okuyucumuz varrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaynananı sevsinler daemon ne güzel şeyler örmüş öyle.

kız kayınvalıdem sadece sapkayı ormus hırkaları kayınvalıdemın annesı örmüş.

gunaydın kızlar ee göbüşlerınız buyudumu durumlar nasıl ben 5 aya gırdım ama hala pek bişi yok gıbı içtenmı buyuyo ne.

Deamon bayıldım kepsine... Sağlıkla giysin oğluşun üzerinde eskisin inş. Benim ne bişi alanım var ne de bişeyler almaya niyetim. Son ayı bekliyorum sanırım. Annem, kardeşim düşünüp de ne örer ne alırlar. Sağlık olsun çocuk olsun da çıkar çıkar alırız birlikte...

Yaşasınnnnnnnn yolun yarısındayızzzzzzzzzzzz

Günaydın kızlar benim işlerde patlama var dün akşam bütün ajans mesaideydik. Gece 23:30 da çıktım işten bütün gün oturmaktan karnım davul gibi şişti çok sancım var. Sanırım bugünde aynı geçecek. Umarım bide hafta sonu işe gelmem gerekmez elimde bir sürü iş var hepsi acillllll Anlayacağınız bıgünde aranızda olamayacağım. Hepinizi öpüyorum çokkkkkkkkkkkk

bende biri sürü çektimm fotograf makinemle ama koyamadımm daha akşam uğraşayım benim oğlumun damatlığı bile hazırr yani mevlüt takımıı herşeyimi görümcem aldıııı

geçen gün sayısı 140
kalan gün sayısı 140

ne çabuk geçiyo dimi yaaa..
ben şüphelendiğimden dolayı hastanede kan testi yaptırmıştım daha regl günüm gelmeden.. öğrendiğimde 3+3' tüm :kedi:

14 hafta geçmiş üzerinden, vayy beee

kızlarrrr kötü bı haberım var dün gece yuzumu yıkarken suratımda 3 tane çil farkettimmafoldumben cok sınırım bozuldu kociş ben senı onlarlada sevıyerım merak etme dedı demekkı merak edılecek durumdalarmafoldumben

kızlar ya şimdi dudağımda uçuk çıktı.
yanımda ilacımda yok. uçuğun bir zararı olmaz demi:uhm:

kaydirigubbakcemile3 ay ben de söliyim kocama o da anlar böle şeylerden bilmiyorumkismile
gunaydın kızlar ee göbüşlerınız buyudumu durumlar nasıl ben 5 aya gırdım ama hala pek bişi yok gıbı içtenmı buyuyo ne.
valla benim özellikle bu hafta iyice büyüdü gibi sanki bilmiyorumkismile

kolay gelsin zeynoşum

çilden bişi olmaz yaa sevimli olur aksine..
böle büyük lekeler çıkıyo bazısında.. şükret sen

allah iyiliğini vermesin benim yüzüm gözüm çil dolu. 3 tane çil için insan üzülür mü

büyür büyür bişiy olmass... nasıl olsa buyuycekk
saol canım dah aıyılerı senın yavrunun olsun insallahhh.. amaannn kıyafet te neymıs sımdı heveslenıyoruz ama cok alınıncada bı cogunu gıydıremıycez bıle..
gunaydın yevruummm.. bugun tam tamınaaa yolun yarısındayız...
bende biri sürü çektimm fotograf makinemle ama koyamadımm daha akşam uğraşayım benim oğlumun damatlığı bile hazırr yani mevlüt takımıı herşeyimi görümcem aldıııı
görümceye bak beeee
ne çabuk geçiyo dimi yaaa..
ben şüphelendiğimden dolayı hastanede kan testi yaptırmıştım daha regl günüm gelmeden.. öğrendiğimde 3+3' tüm :kedi:

14 hafta geçmiş üzerinden, vayy beee
valla cabuk gecıyo. bende regl olacagım gun yaptırmıstım.. tam 1 aylıkkene...:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…