2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şöle açıklıyım bir kişi sahiplenmiş sayfayı diğerleri o ne derse ona göre takılıyo...ben sevmem öle..benlik bişey yoktu ama kaçtım ben...şimdi öle değildir belki..
heee anladımmm bilmiyorumkismile

sinhacımne güzel rüya görmüşsün..
bende bir ara sürekli bebeğimi kaçırmaya çalışıyolar ben vermiyorum alıp saklıyorum falan böle rüyalar görüyodum..kafayı kırdım herhalde..hiihih

şöle açıklıyım bir kişi sahiplenmiş sayfayı diğerleri o ne derse ona göre takılıyo...ben sevmem öle..benlik bişey yoktu ama kaçtım ben...şimdi öle değildir belki..

Ama düdügü eline almis lafi süperdi koptummm :roflol:

bu kötü rüyalarda hormonlarımızın parmağı var cnm.bende her gece kabuslar görmekten yorgun düşüyordum ama ilk defa harika bir rüya gördüm

geçen gün kayınvaldem ve misafirler bir olup yaprak sardılar dolaba koydular ..ohhh bana yemesi kaldı...:))))))))

Insallah olucak canim hepimiz bebislerimizi kucagimiza alip salina salina gezicez bi gun.
Ilk anne olucaklar icin söylüyorum bebisinizi ilk kucaginiza aldiginizda ona bakip bu benim mi benim parcam mi diye cok dusunuyo insan ama onunn kokusunu icinize cektikce ayyy o günler aklima geldi duygulandim birden ne diyimm ya süper bisey anne olmakkkk opuyorumnanaktan

hayırlısı olsun canım belki bu durum sizi kendi işinizi sahibi yapacaktır.

gulegule gıysın gelınımmmm.. elifzel gelınımınde cılek onlugu vardı sanırsam

Elifzel mi özgecim kizinin adi elifzel mi olucakk?
Anlami ne cok merak ettim degisik ve güzel bi isimm hihoyyyt

yok elifzel elhamraaa nın kızı canım=) bende gelın bol bırbırıne karıstı hehe heheh ehehaklinialirimsmile

benim kısçemin adı yağmur olacak kısmetse canım..

elifzel elhamranın kızı..

elhammraaa kız cabuk gel bak senin kızın ismini begenen biri çıktıı

ya açııııııımmmmmmmmmmm ne yicemmmmm

yok elifzel elhamraaa nın kızı canım=) bende gelın bol bırbırıne karıstı hehe heheh ehehaklinialirimsmile

Heheh sen simdiden adaylari ayarla oglusun hangisini begenirse heee uyanik senii :dance:

yemek geldim kıslarrrrrrrrrrrrrrrr yine cok yedimmm:)

benim kısçemin adı yağmur olacak kısmetse canım..

elifzel elhamranın kızı..

elhammraaa kız cabuk gel bak senin kızın ismini begenen biri çıktıı

Yagmur da cok guzel isim canim.Bende dusunmustum kizim olursa yagmur adini koymayi cunki Almanyada yasiyorum ve burda hemen hemen hergün yagmur yagiyoo tam buraya yakisir bi isim hemde söylenisi cok hosss ...

Niye kimse begenmedimi elifzel ismini degisik ya kulagada hos geliyor bencee ama anlami nee bilen yokmu aranizdaa CADIARZU

Canim yokmu evde hazir biseylerr kiyamam ya keske yakin olsak da ben sana söle mukemmel bi sofra kursammm :içelim:

evde sadece barbunya var onuda yemek ıstemıyorum sımdı bırde kahvaltılık onlarıda ıstemıyorum off yaaa bı patates salatası yapsana gelıp bı kosu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…