heee anladımmm bilmiyorumkismileşöle açıklıyım bir kişi sahiplenmiş sayfayı diğerleri o ne derse ona göre takılıyo...ben sevmem öle..benlik bişey yoktu ama kaçtım ben...şimdi öle değildir belki..
şöle açıklıyım bir kişi sahiplenmiş sayfayı diğerleri o ne derse ona göre takılıyo...ben sevmem öle..benlik bişey yoktu ama kaçtım ben...şimdi öle değildir belki..
sinhacımne güzel rüya görmüşsün..
bende bir ara sürekli bebeğimi kaçırmaya çalışıyolar ben vermiyorum alıp saklıyorum falan böle rüyalar görüyodum..kafayı kırdım herhalde..hiihih
ayy çok güzeldi gerçkten cnm.bide eşim sürekli nisbet yapıyordu ben kızımı görüyorum rüyamda sen göemiyorsun diye.sonunda gördüm bende.gerçek gibiydi hepsi,bütün gün bunu düşünüp dururum artık heralde.inşallah gerçekten o günleri de görmek nasip olur hayırlısıyla
Hepsiburada.com : Berfu Fırfırlı Pantolon D-602 | Anne & Bebek & Çocuk
Hepsiburada.com : Nınna Nanna Naturel Collection Mama Önlükleri Çilek | Anne & Bebek & Çocuk
kızlar az önce kızıma bu ikisini ve uklanın aldığı o google gibi olan agugugugugu bodysini sipariş ettimmmmm... ayy yerim onu ben..
evet evet alırken onu hatırladım bende..gulegule gıysın gelınımmmm.. elifzel gelınımınde cılek onlugu vardı sanırsam
esımın ıssız kalacagını duusnmuyorum acıkcası ama en aından ssk sı yeterse doguma kadar o da kendı ısıne baslar toparlayınca bagkur falan yapar. zaten kendı ısını yapmak ıstıyodu benımde dogumdan sonra calısma ımkanım olmıycak ne yazıkkı kendı dukanımızı acıp aılecek orda claısırız ıdye dunuyoduk bunu erkene alabılırız.
gulegule gıysın gelınımmmm.. elifzel gelınımınde cılek onlugu vardı sanırsam
Elifzel mi özgecim kizinin adi elifzel mi olucakk?
Anlami ne cok merak ettim degisik ve güzel bi isimm hihoyyyt
benim kısçemin adı yağmur olacak kısmetse canım..Elifzel mi özgecim kizinin adi elifzel mi olucakk?
Anlami ne cok merak ettim degisik ve güzel bi isimm hihoyyyt
elhammraaa kız cabuk gel bak senin kızın ismini begenen biri çıktıı
yok elifzel elhamraaa nın kızı canım=) bende gelın bol bırbırıne karıstı hehe heheh ehehaklinialirimsmile
benim kısçemin adı yağmur olacak kısmetse canım..
elifzel elhamranın kızı..
elhammraaa kız cabuk gel bak senin kızın ismini begenen biri çıktıı
ya açııııııımmmmmmmmmmm ne yicemmmmm
Canim yokmu evde hazir biseylerr kiyamam ya keske yakin olsak da ben sana söle mukemmel bi sofra kursammm :içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?