2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Helebi 20. haftaya gel o zaman gunde en az 10 kere hissediceksin kizini.Ben her gün oglusumun tekmeleriyle uyaniyorum artik canim.Ve gece yatarkende illaki bisey yiyip yatmam lazim yoksa yatirmiyor oglus tekmelerindenkaydirigubbakcemile3
Gercekten cok degisik ve guzel bi duygu ya zaten sirf bu duygulari bidaha yasamak icin tekrar anne olmayi istedimm rabbim herkese yasamayi nasip etsin insallahh ...

valla eşim rüzgar ben poyraz diyordum ama soğuttular at diye diye bide şöyle düşnün ilerde dalga geçilmiyecek isimm

her isme bir kulp bulunur ki..benşm adım mehtap dalga geçilecek pek bişey yokmuş gibi ama çocukken arkadaşlarım tanıdıklar mehtaplı gecelerde diye şarkıyı söleyip sesleniyodu...
dalga geçilmeyecek bir ismi nerden bulacazzz..dalga gçilmicek isim bulsak bile hemen çiş dersiniz..

tşkler özgecma.s.
bu arada kızlar biraz daha sabırsız oluyormlarmış biraz daha erken doğabiliyorlarmış hepimiz potansiyel mayıs annesiyiz aslındayerimseniben

tşkler özgecma.s.
bu arada kızlar biraz daha sabırsız oluyormlarmış biraz daha erken doğabiliyorlarmış hepimiz potansiyel mayıs annesiyiz aslındayerimseniben

Canim kiz cocuklari en fazla 1 hafta önce veya tam gununden en fazla 1-2 gün sonra dogabiliyor.O artik hamile kaldiginiz gune göre degisiyor:
Ama erkek cocuklari bi aksilik olmadigi surece genelde gununden sonra doguyor ben ilk oglusumu dogum tarihimden 5 gun sonra almistim kucagima gamyoncuiremsu

amin canım yaa Allah herkese yaşatsın, tüm isteyenlere ve bize de sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
ay evet evet 20li haftalara gelip pat küt hissetmek istiyorum onu delikafadulden

bugun çooook mutlu uyandım kızlarzemuszemus rüyamda kızımı gördüm.hastaneden evimize gelmişiz.kıyafetlerini giydirdim emzirdim falan ayyy çok güzeldi anlatırken bile gözlerim doluyor gerçek gibiydi.ismini de nisanur koymuştuk,ismiyle sesleniyordum.biran evvel gelse o günlerde kavuşsak kuzucuklarımıza

Kizlar Allah mi soylettirdi bilmem ama bende tam yazicaktim ki
benim oglum tembel mi ney ben henuz hicbirsey hissetmiyorum.
Bizim tosba hem tembel hem inatci daha ne oldugunu da gostermedi.

tşkler özgecma.s.

evet çoğumuz mayıs sonu doğum yaparız ..bende bunu düşünerek ilk zaman mayıs annelerine de katıldım ama baktımki bir kişi almış düdüğü eline kaçtım...

annemden fırca yedım gecen gun canım dolam ıstıyo dedım annemde soleseydın sarardım sen gelmeden dedı bende ben yaparım yaprak ver bana dedım aldım.. sonra unuttum hala dolapta duruyo dolmayı yedınmı dıye sordu bende yok dedimm.. haal sarmadın dımı curutceksın yapragı otur sar dedı benımde hıc aklımda yoktu sımdı canımda ıstedı eksı eksıı cıkardım yapragı suya koydum azcık tuzu gıtsın sarıcam bırazdan..

evet çoğumuz mayıs sonu doğum yaparız ..bende bunu düşünerek ilk zaman mayıs annelerine de katıldım ama baktımki bir kişi almış düdüğü eline kaçtım...

ne dudugu kıss nolmuskı

düdüğü eline nası almış kıs bilmiyorumkismile

Canim yaa ne guzel bi ruya görmussunn eminim ki gercekten yasamis gibi olmussundur o ani.Ama insallah gercekten yasicaksin zaten canimmm provasini yapmis oldun iste önceen ne guzellllllllopuyorumnanaktan

ne dudugu kıss nolmuskı

şöle açıklıyım bir kişi sahiplenmiş sayfayı diğerleri o ne derse ona göre takılıyo...ben sevmem öle..benlik bişey yoktu ama kaçtım ben...şimdi öle değildir belki..

ben de hamileliğimin ilk haftalarında kendimi kızım olmus ve emzirirken görmüştüm. harika bir duyguydu.. keske gerçek olsa demiştim uyandıgımda ama tabii rüyaymış..
gerçekten de kızım oldu bak bu rüyayı unutmuştum ben bilmiyorumkismile

Canim yaa ne guzel bi ruya görmussunn eminim ki gercekten yasamis gibi olmussundur o ani.Ama insallah gercekten yasicaksin zaten canimmm provasini yapmis oldun iste önceen ne guzellllllllopuyorumnanaktan

ayy çok güzeldi gerçkten cnm.bide eşim sürekli nisbet yapıyordu ben kızımı görüyorum rüyamda sen göemiyorsun diye.sonunda gördüm bende.gerçek gibiydi hepsi,bütün gün bunu düşünüp dururum artık heralde.inşallah gerçekten o günleri de görmek nasip olur hayırlısıyla

Canim bende cok seviyorum yaprak sarmasini o yuzden sarip derin dondurucuya attim canim istedikce cikarip cikarip yiyorumm :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…