canım valla 1-2 haftadır yavas yavas hissediyorum. önce gün aralıkları fazlaydı 1 gün hissetsem 4 gün hissetmiyordum gibi fln. şimdi hemen hemen hergün hissetmeye başladım son birkaç gündür..
sabahları daha çok hissediyorum masamda fln işyerinde.. giderek yogunlaşacak sanırım bakalım. valla çok heyecanlı yaa hep tepiklesin beni istiyorum kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oluyorum onu hissedince..
Allah herkese yaşatsın inşallah opuyorumnanaktan
valla eşim rüzgar ben poyraz diyordum ama soğuttular at diye diye bide şöyle düşnün ilerde dalga geçilmiyecek isimm
yok canım o anlanda saymamak değil.. ilk doğuracak haziran annelerini şeyediyoduk da.. ondan dedim ben sen haziran annesi değilsin ya :kedi:
ama bizdensin ayrı olumunekankayizsmile
canım valla 1-2 haftadır yavas yavas hissediyorum. önce gün aralıkları fazlaydı 1 gün hissetsem 4 gün hissetmiyordum gibi fln. şimdi hemen hemen hergün hissetmeye başladım son birkaç gündür..
sabahları daha çok hissediyorum masamda fln işyerinde.. giderek yogunlaşacak sanırım bakalım. valla çok heyecanlı yaa hep tepiklesin beni istiyorum kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oluyorum onu hissedince..
Allah herkese yaşatsın inşallah opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
özge kız hangi mutfak vardı bugün
capon mu
kurbağamı yediniz
1.halis türk mutfaaaa yidik..birinin bana vurmasından bu kadar zevk alacağıma 40 yıl düşünsem inanmazdım
tşkler özgecma.s.
bu arada kızlar biraz daha sabırsız oluyormlarmış biraz daha erken doğabiliyorlarmış hepimiz potansiyel mayıs annesiyiz aslındayerimseniben
amin canım yaa Allah herkese yaşatsın, tüm isteyenlere ve bize de sağlıklı doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Helebi 20. haftaya gel o zaman gunde en az 10 kere hissediceksin kizini.Ben her gün oglusumun tekmeleriyle uyaniyorum artik canim.Ve gece yatarkende illaki bisey yiyip yatmam lazim yoksa yatirmiyor oglus tekmelerindenkaydirigubbakcemile3
Gercekten cok degisik ve guzel bi duygu ya zaten sirf bu duygulari bidaha yasamak icin tekrar anne olmayi istedimm rabbim herkese yasamayi nasip etsin insallahh ...
tşkler özgecma.s.
bu arada kızlar biraz daha sabırsız oluyormlarmış biraz daha erken doğabiliyorlarmış hepimiz potansiyel mayıs annesiyiz aslındayerimseniben
evet çoğumuz mayıs sonu doğum yaparız ..bende bunu düşünerek ilk zaman mayıs annelerine de katıldım ama baktımki bir kişi almış düdüğü eline kaçtım...
düdüğü eline nası almış kıs bilmiyorumkismileevet çoğumuz mayıs sonu doğum yaparız ..bende bunu düşünerek ilk zaman mayıs annelerine de katıldım ama baktımki bir kişi almış düdüğü eline kaçtım...
bugun çooook mutlu uyandım kızlarzemuszemus rüyamda kızımı gördüm.hastaneden evimize gelmişiz.kıyafetlerini giydirdim emzirdim falan ayyy çok güzeldi anlatırken bile gözlerim doluyor gerçek gibiydi.ismini de nisanur koymuştuk,ismiyle sesleniyordum.biran evvel gelse o günlerde kavuşsak kuzucuklarımıza
ne dudugu kıss nolmuskı
Canim yaa ne guzel bi ruya görmussunn eminim ki gercekten yasamis gibi olmussundur o ani.Ama insallah gercekten yasicaksin zaten canimmm provasini yapmis oldun iste önceen ne guzellllllllopuyorumnanaktan
annemden fırca yedım gecen gun canım dolam ıstıyo dedım annemde soleseydın sarardım sen gelmeden dedı bende ben yaparım yaprak ver bana dedım aldım.. sonra unuttum hala dolapta duruyo dolmayı yedınmı dıye sordu bende yok dedimm.. haal sarmadın dımı curutceksın yapragı otur sar dedı benımde hıc aklımda yoktu sımdı canımda ıstedı eksı eksıı cıkardım yapragı suya koydum azcık tuzu gıtsın sarıcam bırazdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?