D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.221
banada gösterin yaaa
buarada eymen güzelmiş
yiğit, doruk, sarp
benim begendiğim isimler.
duyfer doğukan batıkan ve kuzey bence güzel. ama berke koyma çünkü anlamı güzel değil, kamçı demek.
napcamm akıl ver ozaman hadi kızlarr oğluma isim poyraz rüzgar at ismi diye istemiyorlarr efe ailede varr
saol canm dikkat ediyorum zaten 2ay hasta yattım. buseferki ağlamaktan sanırım kızımda etkileniyouffff
2. duzey ultrason cektırdım canım dun. her bıyerını ınceledıler bebıkımın kan akımına falan baktılar gobek korduonuna ıc organlarına rahım kanallarına falan.. neyı sorcaktım unuttum ama
başta doktorum kızım 1hafta geriden geldiği için 3haziran demişti doğum tarihime bende sizi takip etmeye başladım ve hepinizi çoook sevdim sonrada ayrılamadım burdan.ama siz beni saymıyor musunuz şimdi:gitme:
daemon, elhamraaa+, esmer80, HazZzeL, lovfun, mhtp, ozbek83, ozgecay, Sensi, sheida_bl, SILA_M, SinHa+
hadi canlarım isim bulun oğlumaaa fikir verinn
ay aşkolsun ya ben poyraz rüzger isimlerini aklımdan geçiriyorumoğluma at demeyin yaaaamafoldumben
saol canm dikkat ediyorum zaten 2ay hasta yattım. buseferki ağlamaktan sanırım kızımda etkileniyouffff
ha tamam gördüm bende bunları hatta %50anne%50 baba%50bebek ismi sloganına bayılmıştım
aa olur mu canım oyle sey bı kere aldık aramıza bırakmayızzkaydirigubbakcemile
yok canım o anlanda saymamak değil.. ilk doğuracak haziran annelerini şeyediyoduk da.. ondan dedim ben sen haziran annesi değilsin ya :kedi:başta doktorum kızım 1hafta geriden geldiği için 3haziran demişti doğum tarihime bende sizi takip etmeye başladım ve hepinizi çoook sevdim sonrada ayrılamadım burdan.ama siz beni saymıyor musunuz şimdi:gitme:
canım valla 1-2 haftadır yavas yavas hissediyorum. önce gün aralıkları fazlaydı 1 gün hissetsem 4 gün hissetmiyordum gibi fln. şimdi hemen hemen hergün hissetmeye başladım son birkaç gündür..Özgem fistikim naber canim uzun zamandir konusamiyoz senle geliyorum hem bi muhabbetin icinde bende ortadan daliyom muhabbete ama bi turlu seninle denk gelemedik.
Nasi gidiyo hamilelik,ilk tekmeler annelik duygusunu hissettigin o an nasi anlatsana biraz senin ilk oldugu icin eminimki duygular 2 kat yogundur sende.Ben ilk hamileligimde her hareketini hissettigimde bi daha olsun diye sabirsizlikla beklerdim
Benimde ikinci oglusum geliyo korkma korkma dünür olalim demicem cunki herkes birbirinin kizina talip kaydirigubbakcemile3
valla eşim rüzgar ben poyraz diyordum ama soğuttular at diye diye bide şöyle düşnün ilerde dalga geçilmiyecek isimm
Ya bu eymenin anlamı ne ola ki? Daha önce de yazmıştım söylenişi hoş ve kibar ama bana batman veya süpermeni çağrıştırıyor . Bendeki isim paranoyaklığının son noktası eyvahedigeldismile
yok canım o anlanda saymamak değil.. ilk doğuracak haziran annelerini şeyediyoduk da.. ondan dedim ben sen haziran annesi değilsin ya :kedi:
ama bizdensin ayrı olumunekankayizsmile
canım valla 1-2 haftadır yavas yavas hissediyorum. önce gün aralıkları fazlaydı 1 gün hissetsem 4 gün hissetmiyordum gibi fln. şimdi hemen hemen hergün hissetmeye başladım son birkaç gündür..
sabahları daha çok hissediyorum masamda fln işyerinde.. giderek yogunlaşacak sanırım bakalım. valla çok heyecanlı yaa hep tepiklesin beni istiyorum kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oluyorum onu hissedince..
Allah herkese yaşatsın inşallah opuyorumnanaktan
Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu demekmiş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?