2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiğit, doruk, sarp

benim begendiğim isimler.

duyfer doğukan batıkan ve kuzey bence güzel. ama berke koyma çünkü anlamı güzel değil, kamçı demek.

Özgem fistikim naber canim uzun zamandir konusamiyoz senle geliyorum hem bi muhabbetin icinde bende ortadan daliyom muhabbete ama bi turlu seninle denk gelemedik.
Nasi gidiyo hamilelik,ilk tekmeler annelik duygusunu hissettigin o an nasi anlatsana biraz senin ilk oldugu icin eminimki duygular 2 kat yogundur sende.Ben ilk hamileligimde her hareketini hissettigimde bi daha olsun diye sabirsizlikla beklerdim
Benimde ikinci oglusum geliyo korkma korkma dünür olalim demicem cunki herkes birbirinin kizina talip kaydirigubbakcemile3

saol canm dikkat ediyorum zaten 2ay hasta yattım. buseferki ağlamaktan sanırım kızımda etkileniyo uffff

ay bende dün çok ağladım..nasıl oynamaya başladı hissetti demekki,çok üzüldüm bu sefer onun için ağladım...acayip duygusal oldum ya

2. duzey ultrason cektırdım canım dun. her bıyerını ınceledıler bebıkımın kan akımına falan baktılar gobek korduonuna ıc organlarına rahım kanallarına falan.. neyı sorcaktım unuttum ama

iyi hadi gözün aydın
çektirdinmi ne zaman çekileceğini sordunmu demek istedim
ama sen çektirmişsin zaten
banada 10 şubata gün verdiler
sanırım cinsiyeti de anca o zaman öğrenirim

başta doktorum kızım 1hafta geriden geldiği için 3haziran demişti doğum tarihime bende sizi takip etmeye başladım ve hepinizi çoook sevdim sonrada ayrılamadım burdan.ama siz beni saymıyor musunuz şimdi:gitme:

aa olur mu canım oyle sey bı kere aldık aramıza bırakmayızzkaydirigubbakcemile

Ya bu eymenin anlamı ne ola ki? Daha önce de yazmıştım söylenişi hoş ve kibar ama bana batman veya süpermeni çağrıştırıyor . Bendeki isim paranoyaklığının son noktası eyvahedigeldismile

daemon, elhamraaa+, esmer80, HazZzeL, lovfun, mhtp, ozbek83, ozgecay, Sensi, sheida_bl, SILA_M, SinHa+
hadi canlarım isim bulun oğlumaaa fikir verinn

anacım ben kendi oğluma isim bulamadımdaha senin oğluşa isim düşüneme şimdi..:umursamaz:

ay aşkolsun ya ben poyraz rüzger isimlerini aklımdan geçiriyorumoğluma at demeyin yaaaamafoldumben

valla eşim rüzgar ben poyraz diyordum ama soğuttular at diye diye bide şöyle düşnün ilerde dalga geçilmiyecek isimm

saol canm dikkat ediyorum zaten 2ay hasta yattım. buseferki ağlamaktan sanırım kızımda etkileniyo uffff

Canim tabiki kizina etkilenir senin ruh halin onun ruh hali demek sakin kendini uzme ki kizinde uzulmesin annesi.Ben dikat ettim cok ben uzgun oldugum anlarda oglusum hic kipirdamiyoo bunu hissettigim gunden beri uzulmeyi kendime yasakladimm :1no2:

aa olur mu canım oyle sey bı kere aldık aramıza bırakmayızzkaydirigubbakcemile

tşkler cnm a.s.
bu arada dün oğluşunu görmüşsün herşeyyolundaymış çok sevindim,inşallah sağlıcakla da kucağımıza alırız yavrularımızı

başta doktorum kızım 1hafta geriden geldiği için 3haziran demişti doğum tarihime bende sizi takip etmeye başladım ve hepinizi çoook sevdim sonrada ayrılamadım burdan.ama siz beni saymıyor musunuz şimdi:gitme:
yok canım o anlanda saymamak değil.. ilk doğuracak haziran annelerini şeyediyoduk da.. ondan dedim ben sen haziran annesi değilsin ya :kedi:
ama bizdensin ayrı olumunekankayizsmile

canım valla 1-2 haftadır yavas yavas hissediyorum. önce gün aralıkları fazlaydı 1 gün hissetsem 4 gün hissetmiyordum gibi fln. şimdi hemen hemen hergün hissetmeye başladım son birkaç gündür..
sabahları daha çok hissediyorum masamda fln işyerinde.. giderek yogunlaşacak sanırım bakalım. valla çok heyecanlı yaa hep tepiklesin beni istiyorum kaydirigubbakcemile3 çok mutlu oluyorum onu hissedince..
Allah herkese yaşatsın inşallah opuyorumnanaktan

valla eşim rüzgar ben poyraz diyordum ama soğuttular at diye diye bide şöyle düşnün ilerde dalga geçilmiyecek isimm

Kizlar inanin oglusum olucani ögrendigim gunden beri isim arastiriyorum ve nereye baksam heryerde bi poyraz ruzgar ismi geciyor.
Bence hem anlami guzel olmali hemde herkesde olmayan isim olmali.Anket yapilsa 2009 yilinda en cok verilen isimler olur kesin Poyraz ve Rüzgar kaydirigubbakcemile3

özge kız hangi mutfak vardı bugün
capon mu
kurbağamı yediniz

Ya bu eymenin anlamı ne ola ki? Daha önce de yazmıştım söylenişi hoş ve kibar ama bana batman veya süpermeni çağrıştırıyor . Bendeki isim paranoyaklığının son noktası eyvahedigeldismile

Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu demekmiş cnm

birinin bana vurmasından bu kadar zevk alacağıma 40 yıl düşünsem inanmazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…