iyiyiz fıstık senden naberhihoyyyt
iyiz ticker adaşım sen nasılsın olumunekankayizsmile
aman canım ya kolaymı mantı yapmak çok uğraştırıcı bi oturdummu ayaklarım uyuşuyor çimçik çimçik onlarlA uğşaırken ama yemesi ik dakka
hangisini kız beyazımıı billt nasıl bulyryaaaaa bizgezyrz cok pahalı nette bile ucuz gozukuyr odalr
evet :dilcikar:
hangisini kız beyazımıı billt nasıl bulyryaaaaa bizgezyrz cok pahalı nette bile ucuz gozukuyr odalr
Ben de iyiyim Allah a şükür iki gündür giremedim sizleri çok ösledim misafirim vardı fırsat bulamadım şöyle bir baktım çıktım sizlere çok alıştım ya ben siteye girmediğim zaman bir eksiklik hissediyorumopuyorumnanaktan
[ımg]http://img222.imageshack.us/img222/6177/1aju9.jpg[/ımg]
ben bunu yaptırcaktım sayın kayınpederime ama hastaymışmış
Hakkatten guzelmis canim, bence kiz'a da erkeg'e de kullanilabilir.
idari kadrodayım canım..
burdan kendimi deşifre etmiyeyim de çalışanlar görebilir malum :kedi:
elifzel tam prenses olur bunlaaa
alla alla iyileşince yapsınben bunu yaptırcaktım sayın kayınpederime ama hastaymışmış[/COLOR][/B]
gece bu yatak bal kabağına dönerse benim ELİFZEL'imde temizlikçiyeohaoldumsmile
gece 12den sonra bu yatak bal kabağına dönerse benim ELİFZEL'imde temizlikçiyeohaoldumsmile
:roflol: mannak yagece 12den sonra bu yatak bal kabağına dönerse benim ELİFZEL'imde temizlikçiyeohaoldumsmile
mika decor | dolaplar, şifonyerler, bebek yatakları, karyolalar, bebek odaları, genç odaları, üniteler, çalışma masaları:1shok:Canimmm bu besikler hep benim istedigim tarz'dan sade
dolapsiz, cekmecesiz hepsi de guzel. Hangi magazanin bu?
evetkızlar aslında gidip gezsek internettekilerden daha da uygun şeyler buluruz belki
ANAMMM BUNEYAAA PRENSES GİBİİ SÜPERRRRopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?