2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyiz fıstık senden naberhihoyyyt

iyiz ticker adaşım sen nasılsın olumunekankayizsmile

Ben de iyiyim Allah a şükür iki gündür giremedim sizleri çok ösledim misafirim vardı fırsat bulamadım şöyle bir baktım çıktım sizlere çok alıştım ya ben siteye girmediğim zaman bir eksiklik hissediyorumopuyorumnanaktan

aman canım ya kolaymı mantı yapmak çok uğraştırıcı bi oturdummu ayaklarım uyuşuyor çimçik çimçik onlarlA uğşaırken ama yemesi ik dakka

evet canım tek başına yapması zor gerçekten bir iki kişi olsan kolay oluyo annem yapardı bizde yardım ederdik hemen bitirirdik ama şimdi tek başıma hamileyken hiç yapmadım

hangisini kız beyazımıı billt nasıl bulyryaaaaa bizgezyrz cok pahalı nette bile ucuz gozukuyr odalr

evt canım tesadüfen haberim oldu salı takılcam pesine inceliyorum siteyi link atayım dur sana
Baston Puset
bu fabrikaya gidicez biz salı ama normalde fabrika satısı yokmus.stokta varsa alabilicez bakalım artık esime gösterdim o da begendi valla hem ucuz hem de cok begendim ben sahsen

ben bunu yaptırcaktım sayın kayınpederime ama hastaymışmış

evet canım ya gerçekten öle insan duygusal bibağ oluşturuyıor dimi opuyorumnanaktan

kızlar aslında gidip gezsek internettekilerden daha da uygun şeyler buluruz belki

ya ben bunu buralarda birine yaptırmak için sorcam
yada eşimin arkadaşlarına
kayınpederi karıştırmıcam
çeyizlerimi o yaptı
aman kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…