2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Adı gibi sevimli bişeymiş. Fiyatı da uygun gibi... buyrunnnnnnnnn

efet bnde begendım aslnda hep krem renklere bakıyorduk ama buda hoş fıyatına bakamdm kaca gelıyorkı

umarım gecer ben hiç kusmadım ama bulantım cok olmustu simdi yok gibi..

cnm negusel valla maşallah de benm yemek borum falan yanyr suan cnm cok yanıyor npcamıda bılmyrm doktorda yapacak bişi yok dedı ztn hap ıcyrdm ıse yrmyrdu serum alıyrdum ama işte bitmyr

efet bnde begendım aslnda hep krem renklere bakıyorduk ama buda hoş fıyatına bakamdm kaca gelıyorkı

canım fiyat listesi var sağ tarafta tek tek fiyatları var peşinde bayağı indrimli...:dance:

herkese iyi qeceler kızlarrr opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar, uyku tutmadı bu gece. ılk selam benden olsun dedim.

Günaydın kızlar
sol kasığımda devamlı bi ağrı var, yürürken yada yatakta dönerken bile oluyor
sizdede varmı böyle şeyler

gunaydın stella usuttugun ıcın olanbılır mı ben 3 gundu wcye gıdınce kıvranıyorum cok fena batmalar oluyo kasıklarımda. dun aksam da senın tarıf ettıgın gıbı kasıklarıma bır sancı gırdı donemedım kalkamadım yataktan cok fenaydı sankı oglus ıcerden bıseyler batırıyo gıbıydı

ama devamlı bi ağrı değil
yürürken sol bacağımı attığımda yada dönerken o bacaktan destek alarak döndüğümde
sadece sol kasığım ağrıyor

ama devamlı bi ağrı değil
yürürken sol bacağımı attığımda yada dönerken o bacaktan destek alarak döndüğümde
sadece sol kasığım ağrıyor

bi doktora gorunsen canım gecen oncekı gun uklaya olmusta doktor fosfor fazlalıgı yada magnezyum eksıklıgı gıbı seyler olabılır demıs.. bı baktır bence bayagı oldu senınde agrıyalı değil mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…