- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.801
oğluma isim aryorumm içime bir türlü sinmiyorr çağan kuzey berke doğukann
oğluma isim aryorumm içime bir türlü sinmiyorr çağan kuzey berke doğukann
napıyosunuz kızlar?nasıl bebişleriniz?benimki bugün çok tembel hiç hareket etmedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasizede oluyomu?
Daha vaktimiz var uzuuuun uzun düşünür içine sineni bulursun canım sıkıntı etme... Ben Ozan demiştim listede ama şimdilerde fikrim değişti. BARIŞ olsun istiyorum sanki... Daha çoook değişir... :icecream:
evet haklısınnn işte acele ediyorumm sanki yarın doğurcam ama kabul etmek gerekirki erkek isim zor başkasnıa fikir koly veriliyor ama ş kedi bebişine gelince yakıştıramıyorsn
Sırtını göbişine dayayıp içe doğru tekmelediğinde hissedemeyebilirsin cnm. Daha küçük oldukları için ben de geçen 3 gün hissetmedim. Sonra arabada giderken radyoyu açayım dedim o da son sesteymiş birden çalınca ben yerimden hopladım o da oynamaya başladı. Sıla 'yı sevecek oğlum delikafadulden
hos bulduk canım nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık:CüvCüv:
ilk zamanlarda her gün bile hissedemeyebilirsin ama 3-4 hafta sonra artık saatte 1-2 kez hissedebilicez. Zaten ondan sonraki görevimiz de bu hareketleri takip edip farklı bi durumda doktora bildirmek olacak. İlk hamileliğimde de hiç yorulmadan yaptığım en zevkli görev buydu...
canım benim ben aylin barborasa gidiyordumm bucatıp merkezi duymuşsundurr am 22 sinde yani haftaya cuma günü özel gazihastanesinde ayşen hanımdan randevu aldımm bide orayı denicemm aylin hanım çok iyi alanınmdaa 1100 normal 1300 sezeryan istiyor ama ben tam teşkkül hastane sitiyorum kuvez yeni doğan falan olsun istiyorum oyüzden ayşen hanımı çok met ettiler hatta oda yeni doğum yapmışş bi görcemm gazi hastanesni yaa izmirliler bizde kendi aramızda buluşma yapalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?