2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımın çiftliğni izliyo haziran anneleri bilüümüsün... boshayallersmile

oğluma isim aryorumm içime bir türlü sinmiyorr çağan kuzey berke doğukann

napıyosunuz kızlar?nasıl bebişleriniz?benimki bugün çok tembel hiç hareket etmedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasizede oluyomu?

oğluma isim aryorumm içime bir türlü sinmiyorr çağan kuzey berke doğukann

Daha vaktimiz var uzuuuun uzun düşünür içine sineni bulursun canım sıkıntı etme... Ben Ozan demiştim listede ama şimdilerde fikrim değişti. BARIŞ olsun istiyorum sanki... Daha çoook değişir... :icecream:

napıyosunuz kızlar?nasıl bebişleriniz?benimki bugün çok tembel hiç hareket etmedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasizede oluyomu?

Sırtını göbişine dayayıp içe doğru tekmelediğinde hissedemeyebilirsin cnm. Daha küçük oldukları için ben de geçen 3 gün hissetmedim. Sonra arabada giderken radyoyu açayım dedim o da son sesteymiş birden çalınca ben yerimden hopladım o da oynamaya başladı. Sıla 'yı sevecek oğlum delikafadulden

evet haklısınnn işte acele ediyorumm sanki yarın doğurcam ama kabul etmek gerekirki erkek isim zor başkasnıa fikir koly veriliyor ama ş kedi bebişine gelince yakıştıramıyorsn

evet haklısınnn işte acele ediyorumm sanki yarın doğurcam ama kabul etmek gerekirki erkek isim zor başkasnıa fikir koly veriliyor ama ş kedi bebişine gelince yakıştıramıyorsn

Ya açıkçası ben ikincisini de kız bekliyodum o yüzden hiiiç erkek ismi düşünmemiştim. Şoktan bi çıkarsam enine boyuna düşünecem inş.:CüvCüv:

ewet canım haklısın bide ilk bebeğim olduğu için tam anlayamıyorum,hareket ediyo mu,etmiyo mu?peki bişiy sorcam.sürekli hissedilmez di mi?ben bazen günde 1,2 kez hissediyorum da!içim gıdıklanır gibi oluyo

ilk zamanlarda her gün bile hissedemeyebilirsin ama 3-4 hafta sonra artık saatte 1-2 kez hissedebilicez. Zaten ondan sonraki görevimiz de bu hareketleri takip edip farklı bi durumda doktora bildirmek olacak. ılk hamileliğimde de hiç yorulmadan yaptığım en zevkli görev buydu...

allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini,hemen haziran gelsin,kucağıma almak istiyom oğluşumu:)

efet buluşalım yaaaaaaaaaaa bizdee

iyi akşamalr kızlar nasılsınız?
midem cok bulanıyuoryaa aksam yıne işten cıkarken birsuru kustumm off off yanyr bogzm ve tum yollar ayy ölcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…