2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi doktora gorunsen canım gecen oncekı gun uklaya olmusta doktor fosfor fazlalıgı yada magnezyum eksıklıgı gıbı seyler olabılır demıs.. bı baktır bence bayagı oldu senınde agrıyalı değil mi..
3-4 gündür var
aslında arasammı diye düşünüyordum bende
10 civarı bi konuşayım bakalım ne diyecek

3-4 gündür var
aslında arasammı diye düşünüyordum bende
10 civarı bi konuşayım bakalım ne diyecek

ara bakalım belkı gel bı muayene edelım der. evdeysen sıcak bıseyler koy kasıklarına usutmussundur belkı sıcak havlu gıbı

:kedi:

kim koymus bu klavyede y nın yanına t yialsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız sen niye sabah sabah ayaktasın yaaa.gidip uyusana.bizim gibi çalışanlara nispet mi yapıyosun bakayım ?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız sen niye sabah sabah ayaktasın yaaa.gidip uyusana.bizim gibi çalışanlara nispet mi yapıyosun bakayım ?

insan ıstedıgı zamn yatıp ıstedıgı zamn kalkınca böle oluyokaydirigubbakcemile3

yok canım ya bende 10 gundur uykusuzluk basladı ya sabahın korunde aclıktan fırlıyorum ayaga. esımle kahvaltı yapıyorum sonra ıse gonderıyorum devamındada burdayımakannehir

ara sıra kacıp uyuyorum dun ogleden sonra uzanayım dıye cıktım cok fena oldum her yanım agrıdı cok fena grıp olmusum burnumu sılmekten cok fena acıyo sımdı. butun eklemlerım kemıklerım acıyo sureklı sıcak bıseyle rıcıyorum. oksuruk hapsırık cok fena valla. uykuda gırmıyo gozume gunlerdır nasıl uykusuzum aslında

günaydın kızlaarrrr
sabahın köründe geldiğim toplantım yeni bitebildi

Günaydın kızlar, ben de sabahın köründen beri ayaktayım. Uyku tutmuyor, noolcak bu böyle? Şimdi de marangozu bekliyorum, çocuk odasına dolap yaptıracam

buğün heycandan bizede uyku tutmadı sabah babayı işe yolladık kahvaltı yaptık saat grçsin diye buraya geldik hem yeni bir hastaneye gitcem onun heycanı var hem minişimi görcem hem inşallah cinsiyetini

özbeek kaçta randevun..
sonra hemen yaz buraya

ben de archimim i çok merak ediyorum. bu saatlerdeydi randevusu.. öğrenince bana mesaj at demiştim ama unutmaz inşallahh

buğün heycandan bizede uyku tutmadı sabah babayı işe yolladık kahvaltı yaptık saat grçsin diye buraya geldik hem yeni bir hastaneye gitcem onun heycanı var hem minişimi görcem hem inşallah cinsiyetini

inşallah gösterir canım, tatlı bişiler yemeyi unutma

Özbek hangi hastaneye gideceksin? Medical Park mı? Hangi doktor? Gelince deneyimini paylaşır mısın?

günaydın kızlaarrrr
sabahın köründe geldiğim toplantım yeni bitebildi
hosgeldınn cınımmmm...olumunekankayizsmile
Günaydın kızlar, ben de sabahın köründen beri ayaktayım. Uyku tutmuyor, noolcak bu böyle? Şimdi de marangozu bekliyorum, çocuk odasına dolap yaptıracam

bızde karar verdık bı marangoz mobılyacı bulcaz. kucuk cekmecelı bı dolap ve buyuyen besık yaptırcaz sade olacak uzerıne susulemelerını ben yapıcam...

saat 1.45 de randevum evet bahceli evler medical park a gidicem gelince yazarım hemen yada ukla gibi yaparım :) hastaneden cıkışta bakırköye geçcez özge capacity önünde bekle geliyoz biz:)))))9999

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…