hosgeldınn atsey nasılsınızzz
3-4 gündür varbi doktora gorunsen canım gecen oncekı gun uklaya olmusta doktor fosfor fazlalıgı yada magnezyum eksıklıgı gıbı seyler olabılır demıs.. bı baktır bence bayagı oldu senınde agrıyalı değil mi..
kııızzz atsey dedğilim ben kaydirigubbakcemile3
3-4 gündür var
aslında arasammı diye düşünüyordum bende
10 civarı bi konuşayım bakalım ne diyecek
:kedi:
kim koymus bu klavyede y nın yanına t yialsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız sen niye sabah sabah ayaktasın yaaa.gidip uyusana.bizim gibi çalışanlara nispet mi yapıyosun bakayım ?
hadı bakalım beklıyoruzzz...günydın kızlar buğünde ben erkenciyim dr a gitcez inşallah cinsiyetini öğreniriz
konuştum doktorumla, kasık ağrıları normal dedi
hadı bakalım beklıyoruzzz...
bu kadarıda normal mıymıs... :uhm:
buğün heycandan bizede uyku tutmadı sabah babayı işe yolladık kahvaltı yaptık saat grçsin diye buraya geldik hem yeni bir hastaneye gitcem onun heycanı var hem minişimi görcem hem inşallah cinsiyetini
buğün heycandan bizede uyku tutmadı sabah babayı işe yolladık kahvaltı yaptık saat grçsin diye buraya geldik hem yeni bir hastaneye gitcem onun heycanı var hem minişimi görcem hem inşallah cinsiyetini
hosgeldınn cınımmmm...olumunekankayizsmilegünaydın kızlaarrrr
sabahın köründe geldiğim toplantım yeni bitebildi
Günaydın kızlar, ben de sabahın köründen beri ayaktayım. Uyku tutmuyor, noolcak bu böyle? Şimdi de marangozu bekliyorum, çocuk odasına dolap yaptıracam
hoşbulduuuukkkkkkkkk yivvruumm olumunekankayizsmilehosgeldınn cınımmmm...olumunekankayizsmile
hoşbulduuuukkkkkkkkk yivvruumm olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?