- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.901
bende dun nette gordum cıcekler yapmıslar duvara tahtadan falan heralde arkadların alet koymuslar be guzel gece lambası yatagın oldugu duvarı komple yapmıslar bende oyle bı sey dusundum. esım ben yaparım dedı bakıcaz artıkın ınsanın o kadar cok sey yapası gelıokı her ıstedıgımzı yaparsak oda karman corman olcakkaydirigubbakcemile3
ee siz karılı kocalıı hamaratsınız anacımmm neysee sen odayı ilk yap onuda kopya çekelimmmm:kedi:
aaa tabı hatırladım canım dun kı takımı evet cok guzel ve sıktı ay valla gıt bı bak eger ayarlayabılırsen bızde allalım toplu halde mutlaka farklı modellerıde vardır zaten..
elhamraaaopuyorumnanaktan
bebişkommmmopuyorumnanaktan
merhabalar kızlar,azcık uyudumda bugün
benım allah koruusnda erken dogum korkum basladı bu kez.. bırde esımın ıs durumlarından dolayı oda olayını bıraz hızlandırmaya karar verdık yanı sımdıden baslıycaz odayı hazırlamaya.. ama paylasır mıyım bilemiycemmm:roflol:
Çilek Odası
bakın annişler fikir olurr
iyi yapmıssın yevrumm hosgeldınnn ben cok hasta oldum bılıyo musunnnnnbilmiyorumkismile
bi biskrem versemm benimle paylaşırmısınnn mafoldumben
ayyy kıyamam noldu annem sana,şimdi nasılsın
günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım, benim dün kasıklarım çok ağrıdı bacaklarıma kramp girdi belli müddet kalmadım ayağa off çok korktum gecede biraz ağrıdı ama şimdi iyi şükürler olsun.
Dün öğlen bebeğim bir tekme attı ilk defa buı kadar şiddetli hissettirdi kendini. haftaya da ben gidicem kontrole ayy bu hafta çabuk geçsinde ayrıntılı ultrasona giricem daha net görebilicem inş.bebeğimi.
çileğin şubatta yeni modelleri gelecekmiş
bebişkommmmopuyorumnanaktan
merhabalar kızlar,azcık uyudumda bugün
dinlen bak kuşum kalkma gezme sokaklarda soğuk zatenay dun cıktım ya uzandım bıraz sonra her yanım agırdıı kalkamadım valla. fena halde grıp olmusum sıcak bişile rıcıp duruyorum burnumu sılmekten acımaya basladı.
aslında su cılekın sevimli oda takımı varya kahverengı uzerınde agac dalı olan o da benım hosuma gıttı agır bı havası var ama ben begendım onu.. kahverengı her zamn favorımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?