2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ee siz karılı kocalıı hamaratsınız anacımmm neysee sen odayı ilk yap onuda kopya çekelimmmm:kedi:

ee siz karılı kocalıı hamaratsınız anacımmm neysee sen odayı ilk yap onuda kopya çekelimmmm:kedi:

benım allah koruusnda erken dogum korkum basladı bu kez.. bırde esımın ıs durumlarından dolayı oda olayını bıraz hızlandırmaya karar verdık yanı sımdıden baslıycaz odayı hazırlamaya.. ama paylasır mıyım bilemiycemmm:roflol:

aaa tabı hatırladım canım dun kı takımı evet cok guzel ve sıktı ay valla gıt bı bak eger ayarlayabılırsen bızde allalım toplu halde mutlaka farklı modellerıde vardır zaten..

tamam seker ama fabrikada satıs olmadığından acık değilmiş ürünler arkadas öyle söyledi.görmeden almış onlar.herhalde katalogdan falan.sonra burdan baska bi arkadas oğluna almış aynı takımı.onlara sordum memnunuz herkes cok beğeniyor ve bu kadar ucuz falan dedi.ben de iyice heveslendim.bi de ben böyle istiyordum hep bembeyaz olsun ic acıcı.

artık öyle şeyler yapacağız
seramikten duvara asmalık kelebekler oluyor onlardan alırım belki
odaya bi karar verelimdebayanssulusmile

bi biskrem versemm benimle paylaşırmısınnn mafoldumben

günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım, benim dün kasıklarım çok ağrıdı bacaklarıma kramp girdi belli müddet kalmadım ayağa off çok korktum gecede biraz ağrıdı ama şimdi iyi şükürler olsun.
Dün öğlen bebeğim bir tekme attı ilk defa buı kadar şiddetli hissettirdi kendini. haftaya da ben gidicem kontrole ayy bu hafta çabuk geçsinde ayrıntılı ultrasona giricem daha net görebilicem inş.bebeğimi.

ayyy kıyamam noldu annem sana,şimdi nasılsın

ay dun cıktım ya uzandım bıraz sonra her yanım agırdıı kalkamadım valla. fena halde grıp olmusum sıcak bişile rıcıp duruyorum burnumu sılmekten acımaya basladı.

hosgeldınnn

noluyo yau bıze bu bacak ve kasık agrıları ıyıce arttı

ay dun cıktım ya uzandım bıraz sonra her yanım agırdıı kalkamadım valla. fena halde grıp olmusum sıcak bişile rıcıp duruyorum burnumu sılmekten acımaya basladı.
dinlen bak kuşum kalkma gezme sokaklarda soğuk zaten
mandalina ye
zencefil varsa
azcık(azcık ama) kaynat iç boğazında ağrıyosa
anaaa kıyamam valla

aslında su cılekın sevimli oda takımı varya kahverengı uzerınde agac dalı olan o da benım hosuma gıttı agır bı havası var ama ben begendım onu.. kahverengı her zamn favorımdır.

sevimli modeli yeğenim egenin oda takımından..cok güzel bence erkek bebekler icin hoş bir takım.ama ben kız da olsa erkek de olsa beyazzzzzkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…