günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım, benim dün kasıklarım çok ağrıdı bacaklarıma kramp girdi belli müddet kalmadım ayağa off çok korktum gecede biraz ağrıdı ama şimdi iyi şükürler olsun.
Dün öğlen bebeğim bir tekme attı ilk defa buı kadar şiddetli hissettirdi kendini. haftaya da ben gidicem kontrole ayy bu hafta çabuk geçsinde ayrıntılı ultrasona giricem daha net görebilicem inş.bebeğimi.
ya ne biliyimhımmm bırde onları gormek lazımm
hoşgeldinnnnn iyi yapmışsınn sefan olsunn
ay dun cıktım ya uzandım bıraz sonra her yanım agırdıı kalkamadım valla. fena halde grıp olmusum sıcak bişile rıcıp duruyorum burnumu sılmekten acımaya basladı.
günaydın hamişlerrrrrrrrrrrrrrr
napıyosunuz bakalım, benim dün kasıklarım çok ağrıdı bacaklarıma kramp girdi belli müddet kalmadım ayağa off çok korktum gecede biraz ağrıdı ama şimdi iyi şükürler olsun.
Dün öğlen bebeğim bir tekme attı ilk defa buı kadar şiddetli hissettirdi kendini. haftaya da ben gidicem kontrole ayy bu hafta çabuk geçsinde ayrıntılı ultrasona giricem daha net görebilicem inş.bebeğimi.
sende güzel bir renk boya bordurmü bordörmü neydi adı ondan yaptır sadece
yadaa duvara böylee bebek haycan resimleri yapıştırr haval gücünle süsle odayı bende kiracıyımm ama o odayı elimden geldiğinde şirinn yapmaya karar verdim hatta abarmıyorum tavana yıldızlar yapıştırmak sitiyorum gece parlayan ışık gibi duranlardan bilmiyorumm
demoon teyze bu senin için
2.jpg (image)
bu sabah aynı nedenden doktorumu aradım ama korkulacak bişey yok normal dedi
günaydıııınnnnqünaydın kızlarrrrrrr
Allah Allah daha erken değilmi yaf kızlarbu sabah aynı nedenden doktorumu aradım ama korkulacak bişey yok normal dedi
aslında su cılekın sevimli oda takımı varya kahverengı uzerınde agac dalı olan o da benım hosuma gıttı agır bı havası var ama ben begendım onu.. kahverengı her zamn favorımdır.
ay canım ıhlamur ıcıyorum sımdı zencefıl var ama mıdem bulandı balla karıstırdım ama ıcemedımmafoldumbendinlen bak kuşum kalkma gezme sokaklarda soğuk zaten
mandalina ye
zencefil varsa
azcık(azcık ama) kaynat iç boğazında ağrıyosa
anaaa kıyamam valla
ya ne biliyim
çilek vs... gibi markalar
sadece marka oldukları için böle pahalı gibi geliyo banabilmiyorumkismile
ama ben sallanmayan beşik alcam dae biliyonmukaydirigubbakcemile3
sağol canım benim,pek iyi geldi banada
buarada dilekcim hoşgeldin
ben gıtmeıdm hıc te duymamıstım ama bıze yakın orayada gıdeyım=))e-bebek Çamlıca mağzasına giden varmı
büyük bir mağzaymış
ay canım anlamıyorum valla evdende cıktıgım yok ve ben cok kalın gıyınırım nerden kapıyoruz anlamıyorumkııgeçmiş olsun daemon dikkat et. Eminimki ediyosun ama fazla yorulmamaya ve dinlenmeye çalış.
Arkadaşlar bişey sorcam konuyla bir bağlantısı yokda hani alıntı yazarak yazıyoruz ya toplu halde onu nasıl yapıyoruz. Senelerdir bu siteye üyeyim ama çok cahilim çoookbilmiyorumkismile
hoşuna gittiyse sana egenin odasının kurulu fotolarını cekerim halısı perdesi oyuncakları ile hoş bir odası var fikir olur sana da ..yeğenimin odası aynı takımdan
Arkadaşlar bişey sorcam konuyla bir bağlantısı yokda hani alıntı yazarak yazıyoruz ya toplu halde onu nasıl yapıyoruz. Senelerdir bu siteye üyeyim ama çok cahilim çoookbilmiyorumkismile
ay bı cek bakayım bakalım en cokra o dal ve uzerındekı hayvancık hosuma gıttı.. bırde cekmecelı dolabının seklı klasık degıl ya o yonden cok guzel
alıntıyapın yanındaki butonu tıklayarak işaretle istediklerini
en son seçtiğinede alıntı yap tıkla
tamamdıııır
mesajın altındaki bu butonlara
alıntı yapmak istediğin bütün mesajlarda ortadaki MQ yazana tıklayacaksın
en son artık cevap yazmak istediğindede son mesajda altıntı yapa tıklayacaksın bu kadar
archimim randevusu kaçtaydı bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?