2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

günaydınn canımm biz şimdiden böyleysek ilerde ne olcazz çok tırsmaya başladımmeyvahedigeldismilemafoldumben

hımmm bırde onları gormek lazımm
ya ne biliyim
çilek vs... gibi markalar
sadece marka oldukları için böle pahalı gibi geliyo banabilmiyorumkismile
ama ben sallanmayan beşik alcam dae biliyonmukaydirigubbakcemile3

hoşgeldinnnnn iyi yapmışsınn sefan olsunn

sağol canım benim,pek iyi geldi banada
buarada dilekcim hoşgeldin

e-bebek Çamlıca mağzasına giden varmı
büyük bir mağzaymış

ay dun cıktım ya uzandım bıraz sonra her yanım agırdıı kalkamadım valla. fena halde grıp olmusum sıcak bişile rıcıp duruyorum burnumu sılmekten acımaya basladı.

geçmiş olsun daemon dikkat et. Eminimki ediyosun ama fazla yorulmamaya ve dinlenmeye çalış.

bu sabah aynı nedenden doktorumu aradım ama korkulacak bişey yok normal dedi

Of kızlar marangoz yeni gitti, buna öğlene kadar gel, öğleden sonra evde yokum dedim, 2.sine de öğleden sonra gel, sabah evde olmicam dedim. Haftaya da 2 marangoz gelcek, ondan sonra seçim yapicam aralarından. Kocaya bırakmadan hepsini halletmek istiyorum, ona kalsa ooo çocuğu leğende yatıracak, giysilerini de poşete dolduracak.

Duyferciğim evlenmeden önce odamda vardı o yıldızlar, çok güzel duruyorlar, hele geceleyin parlayınca harika.

demoon teyze bu senin için
2.jpg (image)

Bu çok güzel fikir oldu bana da :)

Arkadaşlar bişey sorcam konuyla bir bağlantısı yokda hani alıntı yazarak yazıyoruz ya toplu halde onu nasıl yapıyoruz. Senelerdir bu siteye üyeyim ama çok cahilim çoookbilmiyorumkismile

aslında su cılekın sevimli oda takımı varya kahverengı uzerınde agac dalı olan o da benım hosuma gıttı agır bı havası var ama ben begendım onu.. kahverengı her zamn favorımdır.

hoşuna gittiyse sana egenin odasının kurulu fotolarını cekerim halısı perdesi oyuncakları ile hoş bir odası var fikir olur sana da ..yeğenimin odası aynı takımdan

dinlen bak kuşum kalkma gezme sokaklarda soğuk zaten
mandalina ye
zencefil varsa
azcık(azcık ama) kaynat iç boğazında ağrıyosa
anaaa kıyamam valla
ay canım ıhlamur ıcıyorum sımdı zencefıl var ama mıdem bulandı balla karıstırdım ama ıcemedımmafoldumben

canım bende kopya cekmek ıcın bakıyorum zaten o kadar para vermem cıleke bakıp resmını cekıcem mobılyacılar ne kadar yapar onu arastıcam

sallanmayan besık mı alcan hahaha ayy cok guldumm benn..
bende sallanan besık alıyım mı dıye duusnmedım ama ablam almıstı hıc sallamdı=) agladıklarındada sallayınca susumadı cocuklar zaten.

e-bebek Çamlıca mağzasına giden varmı
büyük bir mağzaymış
ben gıtmeıdm hıc te duymamıstım ama bıze yakın orayada gıdeyım=))
geçmiş olsun daemon dikkat et. Eminimki ediyosun ama fazla yorulmamaya ve dinlenmeye çalış.
ay canım anlamıyorum valla evdende cıktıgım yok ve ben cok kalın gıyınırım nerden kapıyoruz anlamıyorumkıı

Arkadaşlar bişey sorcam konuyla bir bağlantısı yokda hani alıntı yazarak yazıyoruz ya toplu halde onu nasıl yapıyoruz. Senelerdir bu siteye üyeyim ama çok cahilim çoookbilmiyorumkismile

alıntıyapın yanındaki butonu tıklayarak işaretle istediklerini
en son seçtiğinede alıntı yap tıkla
tamamdıııır

hoşuna gittiyse sana egenin odasının kurulu fotolarını cekerim halısı perdesi oyuncakları ile hoş bir odası var fikir olur sana da ..yeğenimin odası aynı takımdan

ay bı cek bakayım bakalım en cokra o dal ve uzerındekı hayvancık hosuma gıttı.. bırde cekmecelı dolabının seklı klasık degıl ya o yonden cok guzel

mesajın altındaki bu butonlara

alıntı yapmak istediğin bütün mesajlarda ortadaki MQ yazana tıklayacaksın
en son artık cevap yazmak istediğindede son mesajda altıntı yapa tıklayacaksın bu kadar

ay bı cek bakayım bakalım en cokra o dal ve uzerındekı hayvancık hosuma gıttı.. bırde cekmecelı dolabının seklı klasık degıl ya o yonden cok guzel

evt hoş bir takım ona göre halı ve tül aldı annesi..zevklidir de güzel ve şık bir odası oldu egemin..

alıntıyapın yanındaki butonu tıklayarak işaretle istediklerini
en son seçtiğinede alıntı yap tıkla
tamamdıııır

oldu valla tşk ederimŞeniz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…