2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy kendimden fazla senin gününü takip ediyorum hemen bkaıyorumk aç kalmışş 139 günnnnnnn:CüvCüv:

hımm banada yazz telefon numarasınııı

Little Colors - Bebek Odaları
beğendiğim oda bu
kısmet olursa ikinci bebişimizin cinsiyeti belli olmadığı için renk istemiyorum zaten beyazıda çok severim dediğiniz gibi aksesuarlarla tamamlanır zaten
böyle genç odası olabilen bi oda istiyorum inşallah alabiliriz

günaydın kızlar ..
işteyim ben ):
konumuz oda sanırım.ben dün özgenin attığı bir oda takımı vardı beyaz cok sık bişey ona bakıcam gidip salı günü..hem de cok uyguna buldum fabrikasından 600 liraya.belki alırım salı günü erken daha ama kurdurmam.hem kıza hem erkeğe gider cunku beyaz ve sade bişeydi.kız olursa renklendiririm ona göre erkek olursa da ona göre :)hani henüz kesin değil ya benimkisinin cinsiyeti

tabiküde yiwruummm.. bugun kendımı ıyı hıssedersem bızım burayı bılıyosunuzdur belkı fetih mobılyacılar carsısı gıdıp bıraz kopya cekeyım fıyat alayım dıyorum. bıkacta marangozdan tahta parcası falan alayım. fıgurlerı kesyım mobılyayı alıp renkelre karar verınce boyarım. sımdı odanın seklını cızdım. metreyı bulamadıgımdan olcemedım onu aksam esım halleder. ayyy cok guzel olceeekkkk
ayy kendimden fazla senin gününü takip ediyorum hemen bkaıyorumk aç kalmışş 139 günnnnnnn:CüvCüv:

hehehhehe cok fenası hee ben kımı takıp edeyım kı sureklı gelenlerde en yakın ben varım. ben gıttıkten sonra sıra bıze geldı dıyceksın dımııı ancak oyle farkedıcez.. topıcten bırı dogurunca sıra bızde dıye tutuscaz benden oncede bırılerı dogursunnnn

Google Images

bu sayfanın sonunda cocuk odaları var güzel fikirler var

duvar konusu benim canımı çok sıkıyor
bebek odası yapacağımız odanın yüzeyi çok kötü yani saten değil
kirada olduğumuz için bişeyde yaptıramayız
düz boya olacak, yoksa kafamda duvar kağıtları vardı

inanırmısın aynı modeli beğenmişizzzz yani daha önce baktım beüendim belki bende ordan baktımmm böyle rengarenk çekmece kulpları üstüne hayvan figürleri

canım sende alt başka renge boya üstüde başka reng araya bordür yapıştırabilirsin

canım neresı orası 60 lraya oda takımı bızede sole bızde gelelımmmm
demoon teyze bu senin için
2.jpg (image)

hahah tesekkkur ederızz oglusum pılot olcak ya yakıısr =)))

sende güzel bir renk boya bordurmü bordörmü neydi adı ondan yaptır sadece
yadaa duvara böylee bebek haycan resimleri yapıştırr haval gücünle süsle odayı bende kiracıyımm ama o odayı elimden geldiğinde şirinn yapmaya karar verdim hatta abarmıyorum tavana yıldızlar yapıştırmak sitiyorum gece parlayan ışık gibi duranlardan bilmiyorumm

kızlar ben kaçtım duş alıyım hazırlanıyım herkse güzel hafta sonlarıııııııı

evet yaaaaa kopya çekcez sendennn bu aradaa güzel odalar bulursan fotograf makinan varsa çekkk ayy iyice kopyacı oldumm dünde şeyy kemm kümmm benim kocama dedim tuğbermi koysak diyeee eyvahedigeldismile:kedi:

bende dun nette gordum cıcekler yapmıslar duvara tahtadan falan heralde arkadların alet koymuslar be guzel gece lambası yatagın oldugu duvarı komple yapmıslar bende oyle bı sey dusundum. esım ben yaparım dedı bakıcaz artıkın ınsanın o kadar cok sey yapası gelıokı her ıstedıgımzı yaparsak oda karman corman olcakkaydirigubbakcemile3

evet yaaaaa kopya çekcez sendennn bu aradaa güzel odalar bulursan fotograf makinan varsa çekkk ayy iyice kopyacı oldumm dünde şeyy kemm kümmm benim kocama dedim tuğbermi koysak diyeee eyvahedigeldismile:kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hehhe alemsin kızz.. isim hakkımı alırım öyle koymana izin veririmaklinialirimsmile

gıdersem cekıcem resımlerınıde tabikiii de
tugberke teyzesinden hediye olsun:)

opuyorumnanaktan tesekkur edıyoruz oglusumla beraber bu tekmeyı senın ıcın atmıs teyzesikaydirigubbakcemile3

59/150 geçsede şu günlerr bende gezsem orda burda bebeme birşeyler baksammm

aaa tabı hatırladım canım dun kı takımı evet cok guzel ve sıktı ay valla gıt bı bak eger ayarlayabılırsen bızde allalım toplu halde mutlaka farklı modellerıde vardır zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…