- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.881
sanada güünnn ayyyyyyyy dııınnnnnnnnnn
bende gordum ankarada ama gormeden almak ıstemıyorum. yaptırıncada ıcıme dert olucak once cok ıyı bı sekılde cızdırmem lazım nasıl bısey yapılacakgını yada bı ornek yapıp bırebır yapmalarını ıstıycemkı sonunda bı yerı ıstedıgım gıbı olmadıgında cırlayabıleyım..
hımm banada yazz telefon numarasınııı
tabiküde yiwruummm.. bugun kendımı ıyı hıssedersem bızım burayı bılıyosunuzdur belkı fetih mobılyacılar carsısı gıdıp bıraz kopya cekeyım fıyat alayım dıyorum. bıkacta marangozdan tahta parcası falan alayım. fıgurlerı kesyım mobılyayı alıp renkelre karar verınce boyarım. sımdı odanın seklını cızdım. metreyı bulamadıgımdan olcemedım onu aksam esım halleder. ayyy cok guzel olceeekkkkayy cnm dediğin çok mantıklıı beyaz istiyorum bendee sade olsun ben çekmece kulplarını bide üstünü süslerim aferim kızzzzzzzz işte bu sitenin faydaları hem kaynatıyoruz hem fikirleşiyoruz hemde dertleşiyoruzzzzemuszemus
ayy kendimden fazla senin gününü takip ediyorum hemen bkaıyorumk aç kalmışş 139 günnnnnnn:CüvCüv:
Little Colors - Bebek Odaları
beğendiğim oda bu
kısmet olursa ikinci bebişimizin cinsiyeti belli olmadığı için renk istemiyorum zaten beyazıda çok severim dediğiniz gibi aksesuarlarla tamamlanır zaten
böyle genç odası olabilen bi oda istiyorum inşallah alabiliriz
duvar konusu benim canımı çok sıkıyor
bebek odası yapacağımız odanın yüzeyi çok kötü yani saten değil
kirada olduğumuz için bişeyde yaptıramayız
düz boya olacak, yoksa kafamda duvar kağıtları vardı
canım neresı orası 60 lraya oda takımı bızede sole bızde gelelımmmmgünaydın kızlar ..
işteyim ben ):
konumuz oda sanırım.ben dün özgenin attığı bir oda takımı vardı beyaz cok sık bişey ona bakıcam gidip salı günü..hem de cok uyguna buldum fabrikasından 600 liraya.belki alırım salı günü erken daha ama kurdurmam.hem kıza hem erkeğe gider cunku beyaz ve sade bişeydi.kız olursa renklendiririm ona göre erkek olursa da ona göre :)hani henüz kesin değil ya benimkisinin cinsiyeti
demoon teyze bu senin için
2.jpg (image)
duvar konusu benim canımı çok sıkıyor
bebek odası yapacağımız odanın yüzeyi çok kötü yani saten değil
kirada olduğumuz için bişeyde yaptıramayız
düz boya olacak, yoksa kafamda duvar kağıtları vardı
Little Colors - Bebek Odaları
beğendiğim oda bu
kısmet olursa ikinci bebişimizin cinsiyeti belli olmadığı için renk istemiyorum zaten beyazıda çok severim dediğiniz gibi aksesuarlarla tamamlanır zaten
böyle genç odası olabilen bi oda istiyorum inşallah alabiliriz
tabiküde yiwruummm.. bugun kendımı ıyı hıssedersem bızım burayı bılıyosunuzdur belkı fetih mobılyacılar carsısı gıdıp bıraz kopya cekeyım fıyat alayım dıyorum. bıkacta marangozdan tahta parcası falan alayım. fıgurlerı kesyım mobılyayı alıp renkelre karar verınce boyarım. sımdı odanın seklını cızdım. metreyı bulamadıgımdan olcemedım onu aksam esım halleder. ayyy cok guzel olceeekkkk
hehehhehe cok fenası hee ben kımı takıp edeyım kı sureklı gelenlerde en yakın ben varım. ben gıttıkten sonra sıra bıze geldı dıyceksın dımııı ancak oyle farkedıcez.. topıcten bırı dogurunca sıra bızde dıye tutuscaz benden oncede bırılerı dogursunnnn
sende güzel bir renk boya bordurmü bordörmü neydi adı ondan yaptır sadece
yadaa duvara böylee bebek haycan resimleri yapıştırr haval gücünle süsle odayı bende kiracıyımm ama o odayı elimden geldiğinde şirinn yapmaya karar verdim hatta abarmıyorum tavana yıldızlar yapıştırmak sitiyorum gece parlayan ışık gibi duranlardan bilmiyorumm
canım neresı orası 60 lraya oda takımı bızede sole bızde gelelımmmm
dün özge bir oda takımı bulmuş gitti gidiyor.da bize yolladı benim de hoşuma gitti esime falan gönderdim alsak mı acaba diye?ordaki fiyatı 1di sanırım 1e yakındı herhalde.neyse sonra baska bir arkadasımın esi hamile o da tesadüfen yanıma uğradı bak dedi bizim aldığımız oda takımını göstereyim sana..bir açtı ki özgenin yolladığı.esenyurtta fabrikası varmıs tanıdık birisini bulmuslar almıslar canım 3 parca sade ve sık bişey dünkü konusmalarda fotosu var.beyaz renkli kulpları var sadece ama pembe veya mavi değil.yani her iki cinse de uygun olabilir.salı günü bakıcam ben de o arkadasımla gidip.yanıma para da alıcam hoşuma giderse alırım belki..cünkü o kadar ucuz ve sık bişey bulamam bir daha diye düşünüyorum.sen de bak.ben orda birilerini bağlamaya calısıcam özge de belki alacak..bağlarsam birilerini size de yardım ederim tabiki canım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet yaaaaa kopya çekcez sendennn bu aradaa güzel odalar bulursan fotograf makinan varsa çekkk ayy iyice kopyacı oldumm dünde şeyy kemm kümmm benim kocama dedim tuğbermi koysak diyeee eyvahedigeldismile:kedi:
tugberke teyzesinden hediye olsun:)
dün özge bir oda takımı bulmuş gitti gidiyor.da bize yolladı benim de hoşuma gitti esime falan gönderdim alsak mı acaba diye?ordaki fiyatı 1di sanırım 1e yakındı herhalde.neyse sonra baska bir arkadasımın esi hamile o da tesadüfen yanıma uğradı bak dedi bizim aldığımız oda takımını göstereyim sana..bir açtı ki özgenin yolladığı.esenyurtta fabrikası varmıs tanıdık birisini bulmuslar almıslar canım 3 parca sade ve sık bişey dünkü konusmalarda fotosu var.beyaz renkli kulpları var sadece ama pembe veya mavi değil.yani her iki cinse de uygun olabilir.salı günü bakıcam ben de o arkadasımla gidip.yanıma para da alıcam hoşuma giderse alırım belki..cünkü o kadar ucuz ve sık bişey bulamam bir daha diye düşünüyorum.sen de bak.ben orda birilerini bağlamaya calısıcam özge de belki alacak..bağlarsam birilerini size de yardım ederim tabiki canım.
59/150 geçsede şu günlerr bende gezsem orda burda bebeme birşeyler baksammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?