D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #33.861
hosgeldınn cınımmmm...olumunekankayizsmile
bızde karar verdık bı marangoz mobılyacı bulcaz. kucuk cekmecelı bı dolap ve buyuyen besık yaptırcaz sade olacak uzerıne susulemelerını ben yapıcam...
hosgeldınn cınımmmm...olumunekankayizsmile
bızde karar verdık bı marangoz mobılyacı bulcaz. kucuk cekmecelı bı dolap ve buyuyen besık yaptırcaz sade olacak uzerıne susulemelerını ben yapıcam...
buğün kadir has ıda gezcem nerdeyse bütün çoçok magazaları var size haber veririm indirimlerden
sanki gözüm bir yerden ısırıyor gibi ama CADIARZUslm günaydıınnn.tanıdınmı beni kaydirigubbakcemile3
Ordaki oyuncak mağazasını merak ediyorum ben de.
ben erkek odalarında beyaz laciver kırmızıyı seviyorum denizci teması olcak oğlum olursa öyle yaparım
benım esım mavılı bı oda ıstemıyor. acıkcası bende ıstemıyorum mavı cok klasık tum erkek bebelerın odası mavı kızlarınkı pembe.
banada çok klasik geliyor mavi ve pembe
beyaz bir oda beğendim ama izmirde yeri
arayıp soracam istanbulda bayileri varmı diye
görmeden almak istemiyorum
bide bebek odalarının bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum, kendi yatak odamdan bile pahalı boshayallersmile
sanada güünnn ayyyyyyyy dııınnnnnnnnnngünnnnnn ayyyyyyy dınnnnnnnnnnn
banada çok klasik geliyor mavi ve pembe
beyaz bir oda beğendim ama izmirde yeri
arayıp soracam istanbulda bayileri varmı diye
görmeden almak istemiyorum
bide bebek odalarının bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum, kendi yatak odamdan bile pahalı boshayallersmile
benım esım mavılı bı oda ıstemıyor. acıkcası bende ıstemıyorum mavı cok klasık tum erkek bebelerın odası mavı kızlarınkı pembe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?