2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hosgeldınn cınımmmm...olumunekankayizsmile

bızde karar verdık bı marangoz mobılyacı bulcaz. kucuk cekmecelı bı dolap ve buyuyen besık yaptırcaz sade olacak uzerıne susulemelerını ben yapıcam...

ne güzel yaaaa.benim hiç öle yeteneklerim yok.keşke olsada bende kendim hazırlasam.

hosgeldınn cınımmmm...olumunekankayizsmile

bızde karar verdık bı marangoz mobılyacı bulcaz. kucuk cekmecelı bı dolap ve buyuyen besık yaptırcaz sade olacak uzerıne susulemelerını ben yapıcam...

ben de öyle düşündüm, kapı çekmece kollarını kendim alırım böyle mavili oyuncaklı falan diye, mobilya beyaz olunca istediğin gibi süsleyebilirsin bence de.

buğün kadir has ıda gezcem nerdeyse bütün çoçok magazaları var size haber veririm indirimlerden

Kızlar ben bir de park yatakları inceliyorum ama şimdiye kadar hiç beyaz görmedim. Siz gördünüz mü?

kızlar yine bir toplantı çıktı..
ay şimdi bayılıciiimmm akannehir
yarım saat 45 dk.ya dönerim
poffffff alsanaalsanasmile

özge sız toplantıdan calısmaya fırsat bulamıyosunuzki canım ya=)

bende sade beyaz bı mobılya yaptırcam cekmece kapı kollarını kendım yapıcam okul hayatımda cok elısı yaptım bı marangozdan uygun suntalar alıp onları kalıplar bulup kendım kesıcem kıl testeresıyle sonra boyıycam aynı sekılde guzel oyuncaklar yapıcam boyıycam onlarıda duvarlara yapıstırcam bıkac tanede dolap ustlerıne hayvan fıgurlerı falan kesıp yapıstırcam. bakalım bı kac mobılyacıdan fıkır alayım daha ıyı seyler yapabılırım. bırde abajur yapımlarına falan bakıyorum. odayı ne renk yapmam gerektıgıne karar veremıyorum

ben erkek odalarında beyaz laciver kırmızıyı seviyorum denizci teması olcak oğlum olursa öyle yaparım

ben erkek odalarında beyaz laciver kırmızıyı seviyorum denizci teması olcak oğlum olursa öyle yaparım

benım esım mavılı bı oda ıstemıyor. acıkcası bende ıstemıyorum mavı cok klasık tum erkek bebelerın odası mavı kızlarınkı pembe.

benım esım mavılı bı oda ıstemıyor. acıkcası bende ıstemıyorum mavı cok klasık tum erkek bebelerın odası mavı kızlarınkı pembe.

mavi degil koyu lacivert temel beyaz olcak gemi dümeni yelkenli gibi seyler lacivert ve kırmızı olacak

banada çok klasik geliyor mavi ve pembe
beyaz bir oda beğendim ama izmirde yeri
arayıp soracam istanbulda bayileri varmı diye
görmeden almak istemiyorum
bide bebek odalarının bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum, kendi yatak odamdan bile pahalı boshayallersmile

hımm banada yazz telefon numarasınııı

günnnnnn ayyyyyyy dınnnnnnnnnnn
sanada güünnn ayyyyyyyy dııınnnnnnnnnn

bende gordum ankarada ama gormeden almak ıstemıyorum. yaptırıncada ıcıme dert olucak once cok ıyı bı sekılde cızdırmem lazım nasıl bısey yapılacakgını yada bı ornek yapıp bırebır yapmalarını ıstıycemkı sonunda bı yerı ıstedıgım gıbı olmadıgında cırlayabıleyım..

ayy cnm dediğin çok mantıklıı beyaz istiyorum bendee sade olsun ben çekmece kulplarını bide üstünü süslerim aferim kızzzzzzzz işte bu sitenin faydaları hem kaynatıyoruz hem fikirleşiyoruz hemde dertleşiyoruzzzzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…