cosmopoliiiibenim göbeğim hiç yok :S ne güzel büyümüş yaa :)maşallah
AŞKIM HAFTANDA BAYAĞI VAR SENİN NEDEN YOK ACABA KARNIN?
BENDE BAŞTAN PANİK YAPIYODUM AMA Bİ KEREDEN ÇIKIVERDİ BÖLE kaydirigubbakcemile3
uyku bende kaç haftalardır yok deliksiz bir uykuya hasret kaldım biz bebişler doğunca napıcaz şimdiden böyle uykusuzsak hazirandan ve sonrası yandık arkadaşlargünaydin arkadaslar.bugün gözümü hic kirpmadim,ben son zamanlar uyuyamiyorum.ilk zamanlardaki gibi uyumak istiyorum ama yok.olsa bile cok düzensizlestiarkadaslar ya sizde oluyormu benim kaburgamin altinda o bölgelerde bir agri var,acima,batma gibi sizdede varmi böyle birsey.dünden beri korkmaya basladim.gülerken falan cok batiyor.
Selamlarr
yokyok beni gören valla diyo nasıl hamilesin :) ben şişmandm ondan olsa gerek ama kiloda almadım verdim :S
uyku bende kaç haftalardır yok deliksiz bir uykuya hasret kaldım biz bebişler doğunca napıcaz şimdiden böyle uykusuzsak hazirandan ve sonrası yandık arkadaşlar
slm
Ben konuya pek bi fransızım kimin cinsiyetini tahmin ediyoz
cosmoo bende 19 haftalığım benimki böyle değil. Akşamları çok yediğimde çıkıyor ancak bu kadar oluyor
cosmoo bende 19 haftalığım benimki böyle değil. Akşamları çok yediğimde çıkıyor ancak bu kadar oluyor
Ben yarın 20ye giriyom aşkım bide benmde gündüz bukadar yok zaten :hulya:
BEnde gece çektim onu çaktırma kaydirigubbakcemile3
babalar ne güne duruyor biz emzirip hop yataga,gaz cikarmasi,uyutmasi babaya ait.mirmirmirmiruyku bende kaç haftalardır yok deliksiz bir uykuya hasret kaldım biz bebişler doğunca napıcaz şimdiden böyle uykusuzsak hazirandan ve sonrası yandık arkadaşlar
slm
neyse benim gözlerim fena ağrıyo bugun çok bakmamam lazım aslında ama dayanamıyorum . görüşürüz kızlar
neyse benim gözlerim fena ağrıyo bugun çok bakmamam lazım aslında ama dayanamıyorum . görüşürüz kızlar
seni uyanık seniiiiikaydirigubbakcemile bende pazartesi 20ye giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?