2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun archimim ama sen yinede kendini çok şartlandırma banada doktor %99 erkek dedi bir hafta sonra gittim kzı gibi görüyorum dedi.

anaaa eşek sıpası kızmııışşşhihoyyyt
benimkine bi arkadaş daha çıktı:CüvCüv:

hayırlı olsun archimim ama sen yinede kendini çok şartlandırma banada doktor %99 erkek dedi bir hafta sonra gittim kzı gibi görüyorum dedi.

hadi ya hayır ben şartlanmak istiyorum buna delikafadulden
doktora dedim ki ama herkes erkek diyor, doktor da o zaman kesin kız çünkü tahminlerin hep tersi tutar dedi :roflol:

hayırdır hamilelik gözünede mi vurdudelikafadulden heryerimiz ağrıyor dökülüyor bizim yaaa

yok güzelim ben gözlerimi çizdirmiştim 4ay önce kontrolum var gidemedim.ondan birz agrı yapıyo bu sıralar. neyse cıkım bu sefer :):asigim:

Zaten hiç yanılmadım bugune kadar, ne tahmin etsem hep tersi çıkar
Eshefle kınıyorum kendmi alsanaalsanasmile

:jeyyar: ilk önce ben öğrendim :jeyyar:
benim tahminim yine tuttu..
iş çıkışı kendime medyumluk bürosu açacak yer aramaya gideceğim aklinialirimsmile

iş çıkışı kendime medyumluk bürosu açacak yer aramaya gideceğim aklinialirimsmile

danalar gibi uyudun gene dimi,özledik herhalde:umursamaz:

özgeçay sihirli kürene baksana benimki ne olcak? Sonradan ücreti hasaplaşırız faturayı adresime yollarsın.

danalar gibi uyudun gene dimi,özledik herhalde:umursamaz:
yok yawru kuşum yaa 6 da dikildim yine sabah.. 7.30da hastanedeydim toplantıda. sonra 10a doğru yerime geldim sonra yine ani bi toplantı çıkardılar akannehir
sonra yemek yedik, daha şimdi gelebildim yerime mafoldumben

özgeçay sihirli kürene baksana benimki ne olcak? Sonradan ücreti hasaplaşırız faturayı adresime yollarsın.
bence erkek

oy kıyamam yoruldun haftasonu haftasonu...

oy kıyamam yoruldun haftasonu haftasonu...
eveett eve gidip uyuyacaktım ama kocam bi arkadaşını cağırmış kahvaltıya.
akşama kadar kalcak çocuk. akşam da baska arkadaşlar gelcek ööle takılcaz :1shok:

archimim bu arada toplantıya telimi de götürdüm senden haer gelecek diye..
telefonumda archimim-aslı diye kayıt etmişim kaydirigubbakcemile3
tel titreyince aha da aslı diye baktım, arch fln öle okuyunca offf yine reklam msjı fln diye düşündüm bi anda.. tüh aslı değil fln dedim kaydirigubbakcemile3
sonra birdaha baktım meğerse archimim aslıymış kaydirigubbakcemile3

erkek deyip yanılma payları yüksek ama kız dediklerinden bu pay daha düşük..genelde bu böyledir.göbek bağından ötürü bu karışıklık kaydirigubbakcemile3 benim içime kız doğdu zaten archim icin ama yazmaya fırsat bulamadım o sırada o yazmıs simdi okudum

hayırlısı olsun bana da büyük ihtimal kız dedi ama kesin değil hala..bence kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…