- Konu Sahibi daemon
-
- #33.981
babalar ne güne duruyor biz emzirip hop yataga,gaz cikarmasi,uyutmasi babaya ait.mirmirmirmir
pardon ya yanıma biri gelince kapatmak zorunda kaldım.
pek tahmin gelmemiş ama söyleyeyim bari
% 70 kızım oluyorrrrrrrrrrrrrr:lepi:
ama haftaya tekrar gideceğim sonuçları almaya o zaman gene bakarız kesinleşir dedi doktor:sm_cool:
ama haftaya tekrar gideceğim sonuçları almaya o zaman gene bakarız kesinleşir dedi doktor:sm_cool:
hayırlı olsun archimim ama sen yinede kendini çok şartlandırma banada doktor %99 erkek dedi bir hafta sonra gittim kzı gibi görüyorum dedi.
hayırdır hamilelik gözünede mi vurdudelikafadulden heryerimiz ağrıyor dökülüyor bizim yaaa
hadi ya hayır ben şartlanmak istiyorum buna delikafadulden
doktora dedim ki ama herkes erkek diyor, doktor da o zaman kesin kız çünkü tahminlerin hep tersi tutar dedi :roflol:
geçmiş olsun dinlendir gözlerini tatlım byyyyok güzelim ben gözlerimi çizdirmiştim 4ay önce kontrolum var gidemedim.ondan birz agrı yapıyo bu sıralar. neyse cıkım bu sefer :):asigim:
ahaaa o zaman benimkide kız:lepi:
Zaten hiç yanılmadım bugune kadar, ne tahmin etsem hep tersi çıkar
Eshefle kınıyorum kendmi alsanaalsanasmile
:jeyyar: ilk önce ben öğrendim :jeyyar:pardon ya yanıma biri gelince kapatmak zorunda kaldım.
:jeyyar: ilk önce ben öğrendim :jeyyar:
benim tahminim yine tuttu..
iş çıkışı kendime medyumluk bürosu açacak yer aramaya gideceğim aklinialirimsmile
:jeyyar: ilk önce ben öğrendim :jeyyar:
benim tahminim yine tuttu..
iş çıkışı kendime medyumluk bürosu açacak yer aramaya gideceğim aklinialirimsmile
yok yawru kuşum yaa 6 da dikildim yine sabah.. 7.30da hastanedeydim toplantıda. sonra 10a doğru yerime geldim sonra yine ani bi toplantı çıkardılar akannehir
danalar gibi uyudun gene dimi,özledik herhalde:umursamaz:
bence erkeközgeçay sihirli kürene baksana benimki ne olcak? Sonradan ücreti hasaplaşırız faturayı adresime yollarsın.
ehem şey bide ben de özledim
danalar gibi uyudun gene dimi,özledik herhalde:umursamaz:
yok yawru kuşum yaa 6 da dikildim yine sabah.. 7.30da hastanedeydim toplantıda. sonra 10a doğru yerime geldim sonra yine ani bi toplantı çıkardılar akannehir
sonra yemek yedik, daha şimdi gelebildim yerime mafoldumben
bence erkek
eveett eve gidip uyuyacaktım ama kocam bi arkadaşını cağırmış kahvaltıya.oy kıyamam yoruldun haftasonu haftasonu...
ehem şey bide ben de özledim
oy kıyamam yoruldun haftasonu haftasonu...
karışma leyn :mymeka:Olan var olmayan var kur yapmayın birbirnize leynnnnlmaz: lmaz:
hayırlı olsun archimim ama sen yinede kendini çok şartlandırma banada doktor %99 erkek dedi bir hafta sonra gittim kzı gibi görüyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?