ben öle kolay beyenen biri değilm ama çok şekersin canım seni beyendim
içiniin güzelliği yüzüne yansımış olumunekankayizsmile
yok canım :)) daha okadar ilerleyemedim ekipmanım yetersizamatörüm ben.. :)
evet bastan cok zorlanıyosun ama zamanla gercekten işin zevki süper benim cektiklerimi görmek istersen FotoKritik - sydbl profili burda var biraz.. bende yeni makne alıcam da su dogumu altatalım cunku baya bi pahalı.. yardımcı olurum istersen . Kursa gitmeden öğrendim kendiliğimden çok seviyorum fotograf cekmyi. YAzın baya bi cektim ama hamile olunca her yere gidemiyorum kaldım evde :)))
bende fotograf çektirme hastasıyım yakında eklerim ressimleri best of dilek yaparım eşimde aksine hiç sevemz o yüzde ben ne kadar iyi poz versemde o veremeyince romantik bir kare olmuyor kaydirigubbakcemile3 fotografçıya dövücekmiş gibi bakıyor
adam yaaa
ayy mutlu oldum canımmmmm o senin içinin güzelliği valla yazın kapkara oluyorum tenim kızarmadan kararıo kışında acılıyorum ama dedim ya hamileikte vurdu beni birazherkesi vuruyoo boshayallersmile
Sen aşmışsın ama kendini... Süper valla bayıldım facebookta eklesem seni ismini özelden yollarmısın? Bu arada makinen ne şu anda?
benim eşimde öle :))) ben cok seviyorum onn umrunda değil.. oda motor hastasıı bende fotograf alakasısız
selam kizlaaaaaar
selam kizlaaaaaar
benimkide motor hastasıı sormaaaa yaaa ama benide alıştırdı hamile kaldığımdan beri binemiyorm hız tutku oldum bende ama artık anne olucam binmem heralde kaydirigubbakcemile3 o an insan düşünmüyor o hızla giderken allah korusun ama şimdi bi bebeğimiz var çok daha tedbirli davranıyoruz
selam kizlaaaaaar
evet bizim motoru paketledikartık yaza bineriz ben hamile kaldıgımdan beri binmiyorum zaten çoğu zaman üşütüyorum .yazın güzelde kışın zor yaa..
sorma kışınnn hiç güzel bişey değil donuyor insan ya helede uzun bi yola gidince kitleniyor insan motordan inerken bütün vucudum çatır çutur ediyor öle bi sıkımışım kendimi sen düşün artık kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aynen vallao hız yaptıkca ben kasıyorum bide kendimi böle bacaklarımı sıkıyomusum esim öle dio ben hissetmiyorumki stresten arkada
bu arada marya ekleeyebildinmi ?talep gelmedide
benim listemde sadece deamon ve ukla var cnm onlarda varmısın diye bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?