2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyy simdi kızım oynadı opuyorumnanaktan :1shok:

:sm_cool: napçaz bu kızlarla bilmem şimdiden böle kıpır kıprlarsa 9 ayda hiç uyutmazlar bizi benimk, genelde bitki çayı filan içince çok hareketleniyor seviyor heralde he bu arad ben etten soğudum hamile kaldım kalaı kız çocuklarında öle oluyormuş senin nasıl ben çok sebze yiyorum

ya sorma ben zaten normalde pek yemem kırmızı et tavuk ve balık.. suan için zorunda olduumdan yyiyorum :/ katlanıcam ama dogumdan sonra asla agzıma sürmicem. anlicaan zorla yiyorum. sebzeyş bende seviyorum

dilekcim hosbulduk nasilsin canim?
ahucum senin de ismin Nilay mi? ya ben nilay adini cok seviyorum.cok guzel bir ismin var.

ahucum senin de ismin Nilay mi? ya ben nilay adini cok seviyorum.cok guzel bir ismin var.

evet canım .adımı cok severek tasıyorum emınım kızında oyle olacaktır.cooooook ıyı bır secım olmus tebrıkler.benım adım dıye demıyorum yanı gercekten ama kıbar bır ısım.

iyiz tatlım napalım biizm kızlardan bahsediyoruz kız anneleri et yiyemiyorlar yani en azından ben öleyim cokacimcoook bende benim tezim doğrumu diye kız annelerine soruyırumm aynımı diyee

iyiz tatlım napalım biizm kızlardan bahsediyoruz kız anneleri et yiyemiyorlar yani en azından ben öleyim cokacimcoook bende benim tezim doğrumu diye kız annelerine soruyırumm aynımı diyee

ben herzaman tiksindiğim seylerden tiksiniyorum bi değişiklik olmadı yani süt ve balık :bbo:

ben herzaman tiksindiğim seylerden tiksiniyorum bi değişiklik olmadı yani süt ve balık :bbo:

aaa ben aksine balık hastası oldumm çok seviyorum ama sevdiğim balıktan bide çaydan önceden çok içerdim şimdi bi bardak bile içemiyorım süte gelince zolaaaaaaa içiyorum işte ikide bir herkes sütün önemini anlatıyorda hiç sormuyolar nasıl içiyosun diye bizimkide can yaa ama canımın canı için içmeye çalışıyorum işte :dilcikar:

işte bende ülser de var ( süt içinde mahvoluyorum doktora söyledim hergün bi kase yogurt ye dedi peynır filan işte en azından kalsiyum ihtiyacını karsılarsın dedi ama balığın alternatifi yok yemek zorndasn dedi bende mecburen öle yapıyorum

evet canım .adımı cok severek tasıyorum emınım kızında oyle olacaktır.cooooook ıyı bır secım olmus tebrıkler.benım adım dıye demıyorum yanı gercekten ama kıbar bır ısım.

tesekkur ederim canim insallah sever ismini. :)

dilekcim ben eti severek yiyorum.yani ole yiyemiyorum degil.

ozman bol bıol yumurta ye canım ikisindende alamadığım proteiini alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…