ozman bol bıol yumurta ye canım ikisindende alamadığım proteiini alırsın
evet hoş. bende ipek yada masal diyodum eşimin hosuna gitmedi
şimdilik İpek koyucaz gibi görunuyo esim karnımı öle seviyo :)))
biz hala bebeğim diye seviyoruz
aaa masalsa güzell yaaa ne güzel seninki masal benimki öykü olurdu kaydirigubbakcemile2
:))) isim düşünmedinizmi hiç
ben kısa isimleri seviyorum kız olursa ece. erkek olursa efe diyorum ama eşim ikisinide beğenmiyo..neymiş efendim kız olursa benim adım erkek olursa onun adı olacakmış
neyse zamanla anlasırsınız :))))
işte kociş beğenmedi biton sey uydurdur.. İpek ismin hamile kalmadan öncede severdim eşime diince çok beğendi. Narin bi isim ama olsun ipek böcüüüm o benim :)
kaydirigubbakcemile3 evet öykü ismide eşim buldu benim başakda ölle bi isim pek aklımaza gelmiyor kaynanamlar geçen yazmışlar bi liste yapmışlar isim bize ğösteriyorlsr benyenmiyorlar ismi heralde kaydirigubbakcemile3 babası kolay sölenebilen istiyormuş akılda kalıcı bişey olsın diyor güya karışmıyorlar akılda kalsın diye ben senin istediğini koymak zorundamıyım neyse beyza ğüzel ama herkezde var dedim oda demezmi herkezdem olursa olsun çoxuğun ismi güzel olsun dedi benimde hiç aklıma gelmemiş saf biizmki güzel değil diyosunu yani deseydim diye ay sinir oluyorumm hep onlar gidince cevaplar aklıma geliyor kaynamad annemin bebişimi aldığı cicikleri gösteriyorum beyenmiyor hasbam sanki kendi bi çorap hadi aldıda alanınkibi beyenmiyor ayy açtım bak şimdi bayramlık :roflol:
amma dolmuşsun hee :))
dolduranlar utansın bacım napalım kaydirigubbakcemile3
amaaaaaaaaaannnn boşver bee canım kafaya takılacak şeyler deil bunlar..çok normal onlarda hevesleniyorlar torunları olacak diye.e bilirsin bide bizim toplumda oğlan çocuğunun çocuğu çok daha kıymetlidirguclubacismile
amaaaaaaaaaannnn boşver bee canım kafaya takılacak şeyler deil bunlar..çok normal onlarda hevesleniyorlar torunları olacak diye.e bilirsin bide bizim toplumda oğlan çocuğunun çocuğu çok daha kıymetlidirguclubacismile
hayır aksine onlar kız çoxuğu daha çok seviyor ve istiyorlar çünki genelde hep erkekle dolu soyları hem erkek çoxuk muhabetini nerden çıkardın onu anlamadım
bence bunu yazman bile çok yanlış evladım kızı erkeği olmaz erkek olunca değerli kız olunca değersiz diye bişeymi var şaşrdım gerçekten yorumuna benim yazdıklarımdanda böle bi sonuç çıkarmana daha çok şaşırdım
oğlan çocuğunun çocuğu dedim canım.kayınvalidenden bahsetmiyormuyuz??
kızlar merhabalar..herkes kaçmış ama ben sorunumu yazayım görenler cevaplarsa sevinirim..
sabah dr gittim herşey normal dedi.ama eve geldikten sonra bel ağrısı başladı geçmiyo bir türlü..sizinle böle uzun süreli bel ağrınız oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?