%70 kızını yerim ben senin..
Ay bu doktorlar da çok hoş, % oranını nasıl hesaplıyorlar çok merak ettim kaydirigubbakcemile3
kız o kızz baakk özge dediydi dersin. :jeyyar:
bide ukla yanıldıydı dersin :jeyyar:
uklaaa bunu okuyacaksın biliyorum aklinialirimsmile
evet bu ticker ı ben de dün stellanın yapabildiğini farkettim imza kısmına, ben de denedim oluyomus valla
anaaauumm sende mi görmüyonvalla ben hala göremedim tickerı CADIARZU :icecream:
herkese günaydın kızlaarrrr a.s.
archimim senin sat tarihin benden 5 gün geri ama tickerlarımıza bakılırsa aramızda nerdeyse 2 hafta var :uhm:
valla ben hala göremedim tickerı CADIARZU :icecream:
öleyim :jeyyar:
uyuzsun özge yabilmiyorumkismile
anaaauumm sende mi görmüyon
neyse hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile3
kızlar slm herkeze dr öksürüğüm için antibiyotik yazdı 200 mgr lık içsemmiiii bilemedimmm
bide assist yazdı broşları açmak içim dün bunu içtimde antibiyotikte kararsız kaldım kullanan varmııı
Evet canım bunu ben de okumuştum ama belirtileri ile ilgili bişey yazmıyor ve rutin kontrol edilmez diyor :bbo: biz yapısal bir bozukluk var mı yok mu nasıl anlayacağız??????
doktorun yazdıysa bence güvenip kullanmalısın ilacını . sonuçta kötü bir şey olsa yazmazdı.
şimdi ekleyince gördün mü CADIARZUben özel olarak profile girdim orda gördümm seni hatta ekledimm acaba eklideğiliz birbirimize ondanmı görmedikk
Canım yapısal bi bozukluğun varsa zaten doktorun şimdiye kadar anlardı. Bu tür şeyler zaten ulturasonla tanı konan şeyler. Vajinal ulturason yapılmıştır herhalde sana bugüne kadar yapısal bozukluklar o muaynelerde çıkıyor. Rahim ağzı yetmezliği içinde 20-24 haftalar arası doktorlar vajinal ulturasonla serviks uzunluğunu ölçüyormuş. Kısalma varsa tehşiz koyuluyormuş. Ama bunu sanırım normal muaynede bir şey görürse yapıyorlar. Ben 20. hafta kontrolümü oldum. Rahimin durumu çok iyi dedi 24 de birdaha bakıcam dedi. Gittiğimde sorarım.
kızlar slm herkeze dr öksürüğüm için antibiyotik yazdı 200 mgr lık içsemmiiii bilemedimmm
bide assist yazdı broşları açmak içim dün bunu içtimde antibiyotikte kararsız kaldım kullanan varmııı
tabiki kullanmalısın ben geçen ay diş çektirdim hemde cerrahi çekim anestezi aldım ayrıca rontgen bile çekildi. Tabi bunların hepsi kendi doktorumun izniyle gerçekleşti. Vicudunda enfeksiyon olmasa antibiyotik vermezdi çok uzun süre kullananlar var bebişleride gayet iyi. İlacın içinde yazanlarıda takma her ilaca ilaç firmaları mesuliyet almamak için gebelikte sakıncalıdır ifadesini muhakkak yazarlar çünkü gebeler üzerinde araştırma yapmanın imkanı yok.
cadıarzugünaydın herkeslere
iyi haftalaaarrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
öleyim :jeyyar:
ama baksana göremeyenler de var.. çok enteresan CADIARZU
pazartesi sendromu kuşum..gergin bi hava seziyorum sendefisfisfis
ilk 11. haftaya kadar vajinal ultrasonla muayene etti ve bana herhangibir sorundan bahsetmemişti... bugün tekrar muayenem var 3 lü test de yapılacak doktoruma soracağım canım... sanırım internette çok fazla bu konuları okumak da biraz beni paronayak yapıyor laelaelaelaelae sanırım çok şey okumamalıyım....
Teşekkür ederim canım..
sankim gözüm ısırıyor amagünaydın herkeslere
iyi haftalaaarrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?