2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

var ya içim içime sığmıyor cumartesiden beri. bu hafta sonuçları almaya gidip kesinleştireceğiz cinsiyetini.

ayy şimdi kızım mı olacak benim :asigim:

kızlar slm herkeze dr öksürüğüm için antibiyotik yazdı 200 mgr lık içsemmiiii bilemedimmm

bide assist yazdı broşları açmak içim dün bunu içtimde antibiyotikte kararsız kaldım kullanan varmııı

herkese günaydın kızlaarrrr a.s.

archimim senin sat tarihin benden 5 gün geri ama tickerlarımıza bakılırsa aramızda nerdeyse 2 hafta var :uhm:

valla ben hala göremedim tickerı CADIARZU :icecream:

bende geç döllenme var o yüzden sat ıma göre ticker yapmadım. bebeğin gelişimine göre yaptım yerimseniben

doktorun yazdıysa bence güvenip kullanmalısın ilacını . sonuçta kötü bir şey olsa yazmazdı.

Evet canım bunu ben de okumuştum ama belirtileri ile ilgili bişey yazmıyor ve rutin kontrol edilmez diyor :bbo: biz yapısal bir bozukluk var mı yok mu nasıl anlayacağız??????

Canım yapısal bi bozukluğun varsa zaten doktorun şimdiye kadar anlardı. Bu tür şeyler zaten ulturasonla tanı konan şeyler. Vajinal ulturason yapılmıştır herhalde sana bugüne kadar yapısal bozukluklar o muaynelerde çıkıyor. Rahim ağzı yetmezliği içinde 20-24 haftalar arası doktorlar vajinal ulturasonla serviks uzunluğunu ölçüyormuş. Kısalma varsa tehşiz koyuluyormuş. Ama bunu sanırım normal muaynede bir şey görürse yapıyorlar. Ben 20. hafta kontrolümü oldum. Rahimin durumu çok iyi dedi 24 de birdaha bakıcam dedi. Gittiğimde sorarım.

doktorun yazdıysa bence güvenip kullanmalısın ilacını . sonuçta kötü bir şey olsa yazmazdı.

biliyorumda içinde gebelerde sonuç saptanamamış günerliği yok yaniii dr tavsiyesi olursa için diyoo eşim içme dedi bende çok öksürüyom hani içen varmı aranız da diye sordum böle hapları

ilk 11. haftaya kadar vajinal ultrasonla muayene etti ve bana herhangibir sorundan bahsetmemişti... bugün tekrar muayenem var 3 lü test de yapılacak doktoruma soracağım canım... sanırım internette çok fazla bu konuları okumak da biraz beni paronayak yapıyor laelaelaelaelae sanırım çok şey okumamalıyım....
Teşekkür ederim canım..

tabiki kullanmalısın ben geçen ay diş çektirdim hemde cerrahi çekim anestezi aldım ayrıca rontgen bile çekildi. Tabi bunların hepsi kendi doktorumun izniyle gerçekleşti. Vicudunda enfeksiyon olmasa antibiyotik vermezdi çok uzun süre kullananlar var bebişleride gayet iyi. İlacın içinde yazanlarıda takma her ilaca ilaç firmaları mesuliyet almamak için gebelikte sakıncalıdır ifadesini muhakkak yazarlar çünkü gebeler üzerinde araştırma yapmanın imkanı yok.

günaydın herkeslere
iyi haftalaaarrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

evet benim doktorum da bir enfeksiyon olsa hemen antibiyotiğe başlarım diyor..
çünkü enfeksiyon daha zararlı diyor

kız gerçekmi röntgen çektirdin radyasyon falan almadın mı ilk defa duydum ben kızımda 6 ay çektim diş ağrısı parol manyağı olmuştummmm başka yok

benm doktorm hiç vajınal ultrasonla bakmadııı oyuzdn böle bişeydn haberdr olabılırmı olmz dımı kanama olmadıgı surece alltn muayene yapmyr dıye bılyrmD:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…