bende nefret ediyorum :dilcikar:p.tesileri hiçç sevmiyorummmmmmmmmmm
bende nefret ediyorum :dilcikar:
kız altımda ticker var görmüyon mu haftamı :1shok:sen ne kadarlık oldunn özgecimmm
günaydın şekerikoGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
kız altımda ticker var görmüyon mu haftamı :1shok:
günaydın şekeriko
aaaa ne gözüküyor peki..eyvahedigeldismile
yoo gözükmüyorr bendee o yüzden sordummmm:umursamaz:
valla ya ben de özledim görüşelim biran önce..kuşum denk gelemedik hafta sonu nasılsın ne yapıyor kızın.Şu ikinci buluşma olsun biran önce özledim vallazemuszemus
aaaa ne gözüküyor peki..
ben görüyom tickerimi
ama neden gözükmüyo ki acaba
x şeklinde mi görünüyo :1shok:
yok canım hiç birşey yok ne çarpı ne başka birşeyy sen başkasnıda sor belki birtk bana gözükmüyordurr:bbo:
yok canım bende gözüküyor. değiştirmişsin ya gözümüz alışmadığı için gözükmüyormuş gibi gelmiştir duyfere
benim doktorum valla 20 küsürlü bir haftadan sonra bakacağını söylemişti rahim ağzı yetmezliğine..Günaydın! opuyorumnanaktan
Size bir sorum olacaktı ; şu rahimağzı yetmezliği ile ilgili test falan yaptıranınız oldu mu??? ya da böyle bir test var mı?? ben 17. haftadayım ve internette okurken gözüm takıldı rahimağzı yetmezliği tehlikeli bişeymiş kafamçokkarıştı ama belirtileri ile ilgili hiçbirşey yazmıyor... bu konuda bilgisi olan var mı?? bende olduğunu ya da olmadığını nasıl anlarım fisfisfis
teşekkürler...
%70 kızını yerim ben senin..günaydınnn % 70 kızımla geldik gene aklinialirimsmile
özge tickerın hayırlı olsun çok güzel olmuş. ahh ahh eski tickerımda böyleydi. sonradan kk iptal etti bunları alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?