2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn... Kahvaltı yapmadan KK ya bakıyom kociş kızacak bissürü...

fazla dalmayın geçmişe çıkamazsınızzz ohaoldumsmile

p.tesileri hiçç sevmiyorummmmmmmmmmm

kuşum denk gelemedik hafta sonu nasılsın ne yapıyor kızın.Şu ikinci buluşma olsun biran önce özledim vallazemuszemus
valla ya ben de özledim görüşelim biran önce..
hafta sonu evdeydim arkadaşlar fln geldi ööle eğlenceli geçti yani..
kızım da iyi teyzesi naapsın 18+0 olduk bugün
sende de gözükmüyor mu ticker ım mafoldumben

aaaa ne gözüküyor peki..
ben görüyom tickerimi
ama neden gözükmüyo ki acaba
x şeklinde mi görünüyo :1shok:

yok canım hiç birşey yok ne çarpı ne başka birşeyy sen başkasnıda sor belki birtk bana gözükmüyordurr:bbo:

yok canım bende gözüküyor. değiştirmişsin ya gözümüz alışmadığı için gözükmüyormuş gibi gelmiştir duyfere

yok canım hiç birşey yok ne çarpı ne başka birşeyy sen başkasnıda sor belki birtk bana gözükmüyordurr:bbo:

yok canım bende gözüküyor. değiştirmişsin ya gözümüz alışmadığı için gözükmüyormuş gibi gelmiştir duyfere

heee evet imza kısmına yaptım..
oh be görünmesine sevindim..

Duyfercim Minik kızım Allaha Emanet diye kocaman bişi görmüyor musun sen? kocaman ama :sm_confused:

Günaydın! opuyorumnanaktan
Size bir sorum olacaktı ; şu rahimağzı yetmezliği ile ilgili test falan yaptıranınız oldu mu??? ya da böyle bir test var mı?? ben 17. haftadayım ve internette okurken gözüm takıldı rahimağzı yetmezliği tehlikeli bişeymiş kafamçokkarıştı ama belirtileri ile ilgili hiçbirşey yazmıyor... bu konuda bilgisi olan var mı?? bende olduğunu ya da olmadığını nasıl anlarım fisfisfis
teşekkürler...

günaydınnn % 70 kızımla geldik gene aklinialirimsmile

özge tickerın hayırlı olsun çok güzel olmuş. ahh ahh eski tickerımda böyleydi. sonradan kk iptal etti bunları alsanaalsanasmile

benim doktorum valla 20 küsürlü bir haftadan sonra bakacağını söylemişti rahim ağzı yetmezliğine..
şimdi tam kaçıncı hafta unuttum cnım ama sen de bir dr.una sor istersen

günaydın kızlarr nasılsınızzz? geçmişe bakmıyorm yineee

günaydınnn % 70 kızımla geldik gene aklinialirimsmile

özge tickerın hayırlı olsun çok güzel olmuş. ahh ahh eski tickerımda böyleydi. sonradan kk iptal etti bunları alsanaalsanasmile
%70 kızını yerim ben senin..
Ay bu doktorlar da çok hoş, % oranını nasıl hesaplıyorlar çok merak ettim kaydirigubbakcemile3
kız o kızz baakk özge dediydi dersin. :jeyyar:
bide ukla yanıldıydı dersin :jeyyar:
uklaaa bunu okuyacaksın biliyorum aklinialirimsmile

evet bu ticker ı ben de dün stellanın yapabildiğini farkettim imza kısmına, ben de denedim oluyomus valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…