bana da 21. haftanda git dedi doktorum.
bu arada hisar hastanesnde ayrıntılı ultrason fiyatı 283,00 TL. yandık valla eyvahedigeldismile
Acikcasi benim icin bebek arabasinin pratik olmasi en onemli unsur.
Ozellikle turkiye gibi caddeleri car cur olan bir yerde.
Yani cok buyuk psikologik onemi de yok, bebek zaten butun gun anneye dogru bakiyor
birak disarda da bakmayiversin.
Birde ruzgar acisindan aslinda iyi olur cift yonlu olmasi ama ne bileyim ben kaldirimda
surda burda zorlanmak istemiyorum o yuzden pratiklik benim icin ilk numara.
Evet birde ozelligi yuksek olmasi yani bebegin sana yakin olmasi,
seninle goz temasi kurabilmesi vs. 2000 tl civari canim.
Bak birde bu guzel ama buda yine pahali.
delikafaduldenelhamra uçtu gene :roflol:
[/B]
Yuhhh, neden bukadar pahali ki?
benim bebeğin totosu kesin büyük olur kaydirigubbakcemile3Burdaki arabanın oturma yeri kalıp gibi değil mi? Yani çocuğun totosu biraz büyük olursa oturamaz sanki. Acaba sadece 6 aya kadar mı kullanılıyor?
elhamra uçtu gene :roflol:
bana da 21. haftanda git dedi doktorum.
bu arada hisar hastanesnde ayrıntılı ultrason fiyatı 283,00 TL. yandık valla eyvahedigeldismile
benim bebeğin totosu kesin büyük olur kaydirigubbakcemile3
kadıöy şifa hastanesi de 337,00 TL dedi alsanaalsanasmile
Aynen katılıyorum pratiklik ve arabanın hafifliği çok çok önemli bişey.Tek hamleyle kapanabilmesi ve açılabilmesi lazım. Kapanınca bagaja rahatlıkla sığabilecek boyutta olması lazım. Anneye doğru ilk 6 ay travel setliler ana kucağını çift yönlü takabiliyorsun. Sonrasındada rüzgar için rüzgarlık takarsın olur biter. En eski ve iyi bir marka olan mclaren bile çift yönlü bebek arabası tasarlamıyor. Bu yeni çıkan maxi cosi- orbit baby- ve stokkerler bebeğin konforu için tasarlanmış arabalar ama maalesef tekerlek yapısı bizim ülkemize uymuyor ve kapandığı zaman o koca tekerleklerle bagaja sığmıyor tekerlekleri çıkarmak gerekiyor.
yahu kızlar bişi dicem
ben yarın 22 haftalık oluyorum
e ben ayrıntılı ultrosona geç kalmadım dimi
eşime arattım dr.u
randevu alsın diye
verirse bugün yarın gidicem
ee annede toto gayet mevcut kaydirigubbakcemile3delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Kız niye öyle dedin şimdi senin manken için? Anlatırım doğduktan sonra bak.
ee annede toto gayet mevcut kaydirigubbakcemile3
kız da eksik kalmaz benden :roflol:
demekki benim imzaladığım fatura fiyatı, sigortaya yapılan indirimli fiyattı tatlım, kusura bakma.
canım sen nasıl 22 haftalık oluyorsunn bende 19+3 gözükküyorsunn
aman naapcan totoyu kaydirigubbakcemile3MAŞALLH DE MAŞALLHH AZ TOTO DA BENDE OLSA
ee annede toto gayet mevcut kaydirigubbakcemile3
kız da eksik kalmaz benden :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?