2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amaniiin iyice kafam karıştı ya benim bu haftalardan doru ya
20. haftadayım pardon:ecrin_bebek:

Aynen katılıyorum pratiklik ve arabanın hafifliği çok çok önemli bişey.Tek hamleyle kapanabilmesi ve açılabilmesi lazım. Kapanınca bagaja rahatlıkla sığabilecek boyutta olması lazım. Anneye doğru ilk 6 ay travel setliler ana kucağını çift yönlü takabiliyorsun. Sonrasındada rüzgar için rüzgarlık takarsın olur biter. En eski ve iyi bir marka olan mclaren bile çift yönlü bebek arabası tasarlamıyor. Bu yeni çıkan maxi cosi- orbit baby- ve stokkerler bebeğin konforu için tasarlanmış arabalar ama maalesef tekerlek yapısı bizim ülkemize uymuyor ve kapandığı zaman o koca tekerleklerle bagaja sığmıyor tekerlekleri çıkarmak gerekiyor.

Evet birde ozelligi yuksek olmasi yani bebegin sana yakin olmasi,
seninle goz temasi kurabilmesi vs. 2000 tl civari canim.

Bak birde bu guzel ama buda yine pahali.

Burdaki arabanın oturma yeri kalıp gibi değil mi? Yani çocuğun totosu biraz büyük olursa oturamaz sanki. Acaba sadece 6 aya kadar mı kullanılıyor?

Burdaki arabanın oturma yeri kalıp gibi değil mi? Yani çocuğun totosu biraz büyük olursa oturamaz sanki. Acaba sadece 6 aya kadar mı kullanılıyor?
benim bebeğin totosu kesin büyük olur kaydirigubbakcemile3

selam kızlarrr...ay gerçekten pahalıymış zaten ikili test üçlü test soydu bizi,detaylıda bi soygun daha yeriz..neyse bebişler sağlıklı olsunda canları saolsun...

elhamra uçtu gene :roflol:

bana da 21. haftanda git dedi doktorum.
bu arada hisar hastanesnde ayrıntılı ultrason fiyatı 283,00 TL. yandık valla eyvahedigeldismile

ben 18. hafta yaptırdım detay ultrason. Maaşallah sorun çıkmadı. Sigortam ödedi, ama fatura imzalarken 249 TL gibi bir rakam gördüm diye aklımda kalmış.

Bu Cuma (benim doğum günüm aynı zamanda) 22. haftanın ilk günü olacak doktor tekrar bakacak. Bu kez ücrette alınmayacak üstelik.

Yasal olarak 24. haftaya kadar bebeği alabiliyorlarmış Allah korusun. O yüzden bir an evvel 18-22. haftalarda halletmeye çalışıyor doktorlar.

Allah saklasın kötülüklerden yavrularımızı İnşallah. Bize bağışlasın onları.

Evet mclaren bence de cok pratik ve kullanisli.
Ayak torbalari oluyor ruzgarli oldugu zaman onun icine koyarsin ve yagmurlugu takarsin.
Inan bebek arabali arkadaslarimi goruyorum bi kaldirimdan digerine gitmeye okadar zorlaniyorlar ki
resmen eziyet, insan bebek arabasi ile bir yere gidesi gelmez.
Diyelim ki aparmanda oturuyorsun bebek biraz buyudugunde,
bebek araban da agirsa hangisini indireceksin?
Hafif oldugu zaman bir elinde bebek arabasini, kucagina da bebegi alir indirirsin.
Biraz da bunlari dusunmek lazim simdi kulaga hos geliyor butun ozellikler
ama yarin tek basiniza biryere gidecek olsaniz cok zorlanirsiniz.
O yuzden benim en onemli unsurum pratik olmasidir canim.
Simdiki cogu arabalar zaten para tuzagi, disarda bebegin seni gormesi sana yakin olmasi
illa goz temasi kurmasi sart degil hepimiz o sekilde buyuduk ve cok sukur bir sorunumuz yok degil mi.
Zaten cocuk butun gun seni goruyor disari cikinca da kesfedicek okadar sey var ki
etrafi seyretmekten zaten sana bakmaz. kaydirigubbakcemile3

yahu kızlar bişi dicem
ben yarın 22 haftalık oluyorum
e ben ayrıntılı ultrosona geç kalmadım dimi
eşime arattım dr.u
randevu alsın diye
verirse bugün yarın gidicem

canım sen nasıl 22 haftalık oluyorsunn bende 19+3 gözükküyorsunn

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Kız niye öyle dedin şimdi senin manken için? Anlatırım doğduktan sonra bak.
ee annede toto gayet mevcut kaydirigubbakcemile3
kız da eksik kalmaz benden :roflol:

demekki benim imzaladığım fatura fiyatı, sigortaya yapılan indirimli fiyattı tatlım, kusura bakma.

yok canım ne kusuru o paraları bayılacağız eninde sonunda.
yaptırmasak aklımız kalır, mecburen gideceğiz.
neyse canları sağolsun ne yapalım, şimdiden sıpalar bizi soymaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…