doktor yasak edince öyle bir duruyorlar ki.
ben 1 ay kanama nedeniyle yattım evde
o da korktu ondan beri yanaşmıyor boshayallersmile
valla normal doğum yaparsak bırak sıfır km.yi, gayet 2. el gibi olmayalım da..
hatta 3. el gibi :roflol:
Esasında çokta haksız sayılmaz bende üstelemiyorum artık
Tam tersi şekerim normal doğum sıfırlıyor bütün rahim içini onarıyormuş. Doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece bütün kaslar yenileniyormuş.. Sezeryanda herşey yarım kalıyormuş.
valla canımcım içersi yenileniyodur ama dışarsının çok fazla yenilenmediğini ve gayet genişlediğini yakınımdaki çok kişiden duydum ben..Tam tersi şekerim normal doğum sıfırlıyor bütün rahim içini onarıyormuş. Doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece bütün kaslar yenileniyormuş.. Sezeryanda herşey yarım kalıyormuş.
Tam tersi şekerim normal doğum sıfırlıyor bütün rahim içini onarıyormuş. Doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece bütün kaslar yenileniyormuş.. Sezeryanda herşey yarım kalıyormuş.
valla canımcım içersi yenileniyodur ama dışarsının çok fazla yenilenmediğini ve gayet genişlediğini yakınımdaki çok kişiden duydum ben..
hatta çok yakın erkek arkadaşlarımdan bile duymuştum zamanında :jeyyar:
bizde yasak falan yok benim kocam koydu yasağı ödü kopuyor bebişe bişey olurmuş ölürmüymüşüz biraz ara versek. Önemli olan kendi kızıymış. O doğduktan ve ben iyileştikten sonra nasılsa yaparmışız önümüzde koca bir hayat varmış o dünkü çocuk değilmiş gibi birtakım takıntıları var benim kocanın. Esasında çokta haksız sayılmaz bende üstelemiyorum artık
ivet..ıııhhh,
öle diil.
içeriden belki öledir de.
dıştan operasyon gerektirecek sarkmalar, gevşemeler bile olabiliyormuş normalde.
bizde yasak falan yok benim kocam koydu yasağı ödü kopuyor bebişe bişey olurmuş ölürmüymüşüz biraz ara versek. Önemli olan kendi kızıymış. O doğduktan ve ben iyileştikten sonra nasılsa yaparmışız önümüzde koca bir hayat varmış o dünkü çocuk değilmiş gibi birtakım takıntıları var benim kocanın. Esasında çokta haksız sayılmaz bende üstelemiyorum artık
Canim neden oyle olsun ki, eger bir saglik sorunun yoksa hicte sorun olmaz.
Hatta bence saglik ve psikologik acisindan cok iyi bile gelir.
Ne bilim ya siz oyle bir anlatiyorsunuz ki sanki sizde hic istek yok
yapsaniz da kocasiniz icin yapiyor gibisiniz.
Birtek bende mi hormonlar tavan yapiyor ya anlamadim.
Hakkatten bende ariza var diye dusunecem. bilmiyorumkismile
ayyy gercekten ıse yarar mı heheheheşu jeller normal doğumda da işe yarar mı,
kayganlaştırmak baaabında
ahaahaaha
ıcı yenılenıyoda ya dısııbilmiyorumkismileTam tersi şekerim normal doğum sıfırlıyor bütün rahim içini onarıyormuş. Doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece bütün kaslar yenileniyormuş.. Sezeryanda herşey yarım kalıyormuş.
valla canımcım içersi yenileniyodur ama dışarsının çok fazla yenilenmediğini ve gayet genişlediğini yakınımdaki çok kişiden duydum ben..
hatta çok yakın erkek arkadaşlarımdan bile duymuştum zamanında :jeyyar:
ivet..
oraya kas çalışması yapsak doğumdan sonra.. böle sıkıp bırakma fln.. toparlar belki biraz kasları..
o kasları zaten normalde de calıştırmak gerekiyor ya..
doğumdan sonra onlar hiiç böle gevşekliğe alışmadan sık bırak sık bırak... başlamak lazım :jeyyar:
Yok şekerim yanlış anladın bende senin gibi düşünüyorum hatta doğuma faydası var diye biliyorum. Doktorumuz daha ilk muaynede uyardı ben aksi bişey söyleyene kadar ara vermek yok diye. Ama benim kocam korkak durumun benle ilgisi yok adam nuh diyo peygamber demiyo bende artık üstelemekten vazgeçtim ne yapayım hiçbir taktik işe yaramadı.
Sen en sexy halinle sokul bakalim yanina 2 de cilve yap, gerisi.... aklinialirimsmile
selam bayanlarrrrrrrrrrr
ayyy gercekten ıse yarar mı hehehehe
ıcı yenılenıyoda ya dısııbilmiyorumkismile
ay evet bende cok duydum helekı bazı doktorlar fazla kesıyormus ya sonrada atılan dıkısler patlarsa falan onlar farkedılmeyınce sonradan tekrar estetık amelıyat gerekıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?