2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doktor yasak edince öyle bir duruyorlar ki.
ben 1 ay kanama nedeniyle yattım evde
o da korktu ondan beri yanaşmıyor boshayallersmile

Çok geçmiş olsun canım bilmiyordum yeterki bebişler sağlıklı olsunda bir yıl olmayı versin önemli değil gerçekten.

valla normal doğum yaparsak bırak sıfır km.yi, gayet 2. el gibi olmayalım da..
hatta 3. el gibi :roflol:

Tam tersi şekerim normal doğum sıfırlıyor bütün rahim içini onarıyormuş. Doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece bütün kaslar yenileniyormuş.. Sezeryanda herşey yarım kalıyormuş.

Esasında çokta haksız sayılmaz bende üstelemiyorum artık

Canim neden oyle olsun ki, eger bir saglik sorunun yoksa hicte sorun olmaz.
Hatta bence saglik ve psikologik acisindan cok iyi bile gelir.
Ne bilim ya siz oyle bir anlatiyorsunuz ki sanki sizde hic istek yok
yapsaniz da kocasiniz icin yapiyor gibisiniz.
Birtek bende mi hormonlar tavan yapiyor ya anlamadim.

Hakkatten bende ariza var diye dusunecem. bilmiyorumkismile

Tam tersi şekerim normal doğum sıfırlıyor bütün rahim içini onarıyormuş. Doğumda bi kompilikasyon olmadığı sürece bütün kaslar yenileniyormuş.. Sezeryanda herşey yarım kalıyormuş.

ay öylemii..bende gevşicek diye üzülüodum..ama bunuda yeni duydum,göğüslerde sarkmasa tam yeniden nihaklık olcaz yani

valla canımcım içersi yenileniyodur ama dışarsının çok fazla yenilenmediğini ve gayet genişlediğini yakınımdaki çok kişiden duydum ben..
hatta çok yakın erkek arkadaşlarımdan bile duymuştum zamanında :jeyyar:

ıııhhh,
öle diil.
içeriden belki öledir de.
dıştan operasyon gerektirecek sarkmalar, gevşemeler bile olabiliyormuş normalde.

hah ben de onu didim valla.

valla normal doğum yaparsak bırak sıfır km.yi, gayet 2. el gibi olmayalım da..
hatta 3. el gibi :roflol:

hehehe yok kız olmayız. normal doğumdan sonra dikiş atılınca da bazı vajinalarda darlık oluyormuş :jeyyar:

ne düşünceli kocan var. benimki pek mutsuz hayatından ama mecburen katlanıyor.

ıııhhh,
öle diil.
içeriden belki öledir de.
dıştan operasyon gerektirecek sarkmalar, gevşemeler bile olabiliyormuş normalde.
ivet..
oraya kas çalışması yapsak doğumdan sonra.. böle sıkıp bırakma fln.. toparlar belki biraz kasları..
o kasları zaten normalde de calıştırmak gerekiyor ya..
doğumdan sonra onlar hiiç böle gevşekliğe alışmadan sık bırak sık bırak... başlamak lazım :jeyyar:

hah bizimkide aynen ööle, korkuyormuş bişi olursa diye, ama işin aslı ben de korkuyorum, hele siz bi de ağladım felan diyince...

Yok şekerim yanlış anladın bende senin gibi düşünüyorum hatta doğuma faydası var diye biliyorum. Doktorumuz daha ilk muaynede uyardı ben aksi bişey söyleyene kadar ara vermek yok diye. Ama benim kocam korkak durumun benle ilgisi yok adam nuh diyo peygamber demiyo bende artık üstelemekten vazgeçtim ne yapayım hiçbir taktik işe yaramadı.

şu jeller normal doğumda da işe yarar mı,
kayganlaştırmak baaabında
ahaahaaha
ayyy gercekten ıse yarar mı hehehehe
ıcı yenılenıyoda ya dısııbilmiyorumkismile

ay evet bende cok duydum helekı bazı doktorlar fazla kesıyormus ya sonrada atılan dıkısler patlarsa falan onlar farkedılmeyınce sonradan tekrar estetık amelıyat gerekıyor

evet bunu bende duydum sıkılaştırıomuş bu hareket...ay çok üzüldüm şimdi ben ya :):) toptan tüm vücut gidiyo elden

Sen en sexy halinle sokul bakalim yanina 2 de cilve yap, gerisi.... aklinialirimsmile

sonrası MOKOKO yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…