2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
boşverin bayanlar ya normal doğumla öyle genişleseydi kimse bir daha ilişkiye girmezdi.
korkutmayın kendinizi bunlarla , rahat rahat doğurun.

konuyu değiştirmek gibi olacak ama :)
pazar sabahı 8:30 da telefonum çaldı arayan annem!
aklına bebeğin yorganı takılmış, bir yerde okumuş, elyaf yorgan zaralı diyormuş. tutturdu ben pamuk yorgan yaptırayım diye. ben de sinir olurum pamuk yorgana, bi de sabah huysuzluğu ile azarladım kadını. Sonra aklıma takıldı, kaz tüyü yorgan da ya alerji yaparsa diye. bu konuda bilgisi olan varmı?

yine konuya bodoslama atladım kendimi sapık gibi hissettimbilmiyorumkismile

Nise kizlar bende sizin tam tersi oldugum icin ben sustum artik. :kedi:aklinialirimsmile
bende sendenim sensi

açılması gerekirken daralıyor mu?
erkekler 40 çıktıktan sonrada ay canın acırmı diye bişi yapamıolarmış genelde laelaelaelaelae[/QUOT

sözde benimki 41.gün bebeğimizi anneme bırakıcakmış :kedi:

Canım bence annen çok da haksız sayılmaz. En sağlıklısı pamuk yorgan bence de. Elyaf hava geçirmediği için en basitinden sağlıksız bence de. Ama bir de şu var bebekler genelde yorganla pek rahat edemiyorlar ve genelde uyku tulumuyla yatıyorlar onların da dolgu malzemesi elyaf sanırım :uhm:

Bizimkilerde konuşuyordu elyaf yorgan zararlı diye annemde pamuklu yünlü bişeyler yapacakmış

tetanoz aşısı ne zaman yapılacaktı?

5 AYDA YAPILIYORMUS 2 HAFTADIR BENI SAGLIK OCAGINDAN ARAYIP DURUYORLAR ONLARA MUSAIT OLUNCA GELECEM DEDIM BUGN YINE ARADILAR ACMADIM TELİ İŞİM YOUNDUUU BİBAKTIM EŞİMİ ARAMIŞLAR BU NE İLGİ YAFSSSS:)klava:

nerdesın süt kızımın anasıı

Merhaba ukla hosgeldin. kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlar
cumartesi bi ara girip merhaba demiştim malum arkadaşlarla dışarı yemeğe gitmiştik
gece geç geldik pazar günü de eşimle temizlik yaptık o evi süpürdü bende tozları felan aldım ama banyoda klozeti temizleyeyim derken birden öle kalakaldım ayyy nasıl sancılandım ağla ağla bi hal oldumm... bi daha da elimi sürmem temizlik yapayım derken bebişimden oluyordum eşimde kızdı ne kendine böyle yükleniyosun bırak kalsın dedi. sonra benden su gibi bişey geldi, ödümüz koptu tabi bu günü zor ettik,
sabah dr a gittim her şey normal sonra abim ulturasonda felan baktı çok şükür kızım kıpır kıpır teyzeleri, sağlık ocağına gittim kayıt oldum idrar tahlili yaptılar felan 21. haftanda gel tetenoz aşısı yapalım dediler, birde hastanede kan grubumu tekrarlattım kesin B rh- mişim kan uyuşmazlığımız var bakalım işte böle bende şu an evdeyimmm

geçmişi okuyamıycam çok kaynatmışsınız yeni bi gelişme varmı siz söleyinnn
neler yaptınız biz yokken???opuyorumnanaktan

Canim benim cok gecmis olsun ya dikkat et bundan sonra.
Nasil yani kan uyusmazligi varmis anlamadim, esinle mi?

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENCEDE BIRAK KALSIN İŞLER SENIN VE BEBEGININ SAGLIGINDAN ÖNEMLİMİklava: DİKKAT ET KENDINE VEE YEGENIMIZE

20 hafta itibariyle yapılabiliniyor. Benimde bu hafta yaptırmam lazım ama unutuyorum ay bu unutkanlığım beni öldürecek yaaaaaaaa

ben yarın gidicem yaptırmaya

5 AYDA YAPILIYORMUS 2 HAFTADIR BENI SAGLIK OCAGINDAN ARAYIP DURUYORLAR ONLARA MUSAIT OLUNCA GELECEM DEDIM BUGN YINE ARADILAR ACMADIM TELİ İŞİM YOUNDUUU BİBAKTIM EŞİMİ ARAMIŞLAR BU NE İLGİ YAFSSSS:)klava:

canım cok geçmiş olsun ya dikkat et kendine yapma öle şeyler sakınnn birdaha

korkut da çocuk içinde kalsın .
korkudan doğuramayacaksın sonra eyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…