bende sendenim sensiNise kizlar bende sizin tam tersi oldugum icin ben sustum artik. :kedi:aklinialirimsmile
açılması gerekirken daralıyor mu?bende bitek biz böyleyiz sanıyodum neyseki yanlız değilmişiz :) Bu gidişle ağustosa kadarda yapmayız kocamla dalga geçiyordum geçen gün yüz görümlüğü isticem bidahakine diye. Resmen ilk gece gibi olucak herhalde :)
erkekler 40 çıktıktan sonrada ay canın acırmı diye bişi yapamıolarmış geneldelaelaelaelaelae[/QUOT
sözde benimki 41.gün bebeğimizi anneme bırakıcakmış :kedi:
konuyu değiştirmek gibi olacak ama :)
pazar sabahı 8:30 da telefonum çaldı arayan annem!
aklına bebeğin yorganı takılmış, bir yerde okumuş, elyaf yorgan zaralı diyormuş. tutturdu ben pamuk yorgan yaptırayım diye. ben de sinir olurum pamuk yorgana, bi de sabah huysuzluğu ile azarladım kadını. Sonra aklıma takıldı, kaz tüyü yorgan da ya alerji yaparsa diye. bu konuda bilgisi olan varmı?
ben korkutcam kendimi bannneee aklinialirimsmileboşverin bayanlar ya normal doğumla öyle genişleseydi kimse bir daha ilişkiye girmezdi.
korkutmayın kendinizi bunlarla , rahat rahat doğurun.
konuyu değiştirmek gibi olacak ama :)
pazar sabahı 8:30 da telefonum çaldı arayan annem!
aklına bebeğin yorganı takılmış, bir yerde okumuş, elyaf yorgan zaralı diyormuş. tutturdu ben pamuk yorgan yaptırayım diye. ben de sinir olurum pamuk yorgana, bi de sabah huysuzluğu ile azarladım kadını. Sonra aklıma takıldı, kaz tüyü yorgan da ya alerji yaparsa diye. bu konuda bilgisi olan varmı?
tetanoz aşısı ne zaman yapılacaktı?
ben yarın gidicem yaptırmayatetanoz aşısı ne zaman yapılacaktı?
tetanoz aşısı ne zaman yapılacaktı?
nerdesın süt kızımın anasıı
Merhaba ukla hosgeldin. kaydirigubbakcemile5
ben korkutcam kendimi bannneee aklinialirimsmile
erkekler 40 çıktıktan sonrada ay canın acırmı diye bişi yapamıolarmış geneldelaelaelaelaelae[/QUOT
sözde benimki 41.gün bebeğimizi anneme bırakıcakmış :kedi:
41.gün sizde deprem var desene
merhaba kızlar
cumartesi bi ara girip merhaba demiştim malum arkadaşlarla dışarı yemeğe gitmiştik
gece geç geldik pazar günü de eşimle temizlik yaptık o evi süpürdü bende tozları felan aldım ama banyoda klozeti temizleyeyim derken birden öle kalakaldım ayyy nasıl sancılandım ağla ağla bi hal oldumm... bi daha da elimi sürmem temizlik yapayım derken bebişimden oluyordum eşimde kızdı ne kendine böyle yükleniyosun bırak kalsın dedi. sonra benden su gibi bişey geldi, ödümüz koptu tabi bu günü zor ettik,
sabah dr a gittim her şey normal sonra abim ulturasonda felan baktı çok şükür kızım kıpır kıpır teyzeleri, sağlık ocağına gittim kayıt oldum idrar tahlili yaptılar felan 21. haftanda gel tetenoz aşısı yapalım dediler, birde hastanede kan grubumu tekrarlattım kesin B rh- mişim kan uyuşmazlığımız var bakalım işte böle bende şu an evdeyimmm
geçmişi okuyamıycam çok kaynatmışsınız yeni bi gelişme varmı siz söleyinnn
neler yaptınız biz yokken???opuyorumnanaktan
merhaba kızlar
cumartesi bi ara girip merhaba demiştim malum arkadaşlarla dışarı yemeğe gitmiştik
gece geç geldik pazar günü de eşimle temizlik yaptık o evi süpürdü bende tozları felan aldım ama banyoda klozeti temizleyeyim derken birden öle kalakaldım ayyy nasıl sancılandım ağla ağla bi hal oldumm... bi daha da elimi sürmem temizlik yapayım derken bebişimden oluyordum eşimde kızdı ne kendine böyle yükleniyosun bırak kalsın dedi. sonra benden su gibi bişey geldi, ödümüz koptu tabi bu günü zor ettik,
sabah dr a gittim her şey normal sonra abim ulturasonda felan baktı çok şükür kızım kıpır kıpır teyzeleri, sağlık ocağına gittim kayıt oldum idrar tahlili yaptılar felan 21. haftanda gel tetenoz aşısı yapalım dediler, birde hastanede kan grubumu tekrarlattım kesin B rh- mişim kan uyuşmazlığımız var bakalım işte böle bende şu an evdeyimmm
20 hafta itibariyle yapılabiliniyor. Benimde bu hafta yaptırmam lazım ama unutuyorum ay bu unutkanlığım beni öldürecek yaaaaaaaa
ben yarın gidicem yaptırmaya
5 AYDA YAPILIYORMUS 2 HAFTADIR BENI SAGLIK OCAGINDAN ARAYIP DURUYORLAR ONLARA MUSAIT OLUNCA GELECEM DEDIM BUGN YINE ARADILAR ACMADIM TELİ İŞİM YOUNDUUU BİBAKTIM EŞİMİ ARAMIŞLAR BU NE İLGİ YAFSSSS:)klava:
merhaba kızlar
22. haftada yaptırsam geçmi kalmış olurumki?
Ukla kardeş geçmişler olsun, o su neymişki?
canım cok geçmiş olsun ya dikkat et kendine yapma öle şeyler sakınnn birdahamerhaba kızlar
eyvahedigeldismile
korkut da çocuk içinde kalsın .
korkudan doğuramayacaksın sonra eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?