E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #35.221
panter o panter..
aslan parçası benim üzümüm. mısır sfenksim.panter emelim :roflol:
asla affettemez gördüğünü çizer. dün de kolumu boydan boya yardı. allahtan kış mevsimindeyiz de kazaklarla örtüyorum.
ne oldu cnm yaaaaboshayallersmile
aklıma milli takımın reklamı geldi.
kaleci volkanın annesi vardı ya yumuşak sesiyle benim oğlum panter panter diyodu
neyse site yavaş galiba bugün yada nette problem var kimsenin taktıgıda yok iyigünler herkese
yarın ev taşıma derdimiz başlıyo ooof of
aklıma milli takımın reklamı geldi.
kaleci volkanın annesi vardı ya yumuşak sesiyle benim oğlum panter panter diyodu
anaaaaaummm kabus gibi bence sen ordan kaç bırak aıleden baskaları halletsın bu işi ben bunu 10 ay once yaşadım iğrenc bişi evden eve naklıyat oldgu halde cok yorlmştmbide stres ustune ((
cnm ne dıyım allah kolaylk versnnnn var ama dımı yardm edeck birileri
slm kızlar ben geldim rktordan geliyorum oğluşum gayet iyi kocaman olmuş
300.0g 18 cm olmuş boyu kıpır kıpırdı oğluşum 19+6 yız günü gününe gelişiyoruz ve 3 kilo almışım
krem olarak fito verdi yanındada bebe yağı kullanıcakmışım ve garantiledik pipisiyle oğluşumun kıyafetlerini mavi almaya başlıyıcaz yarın yolcuyum memlekete allahtan bişey olmazsa hani geçenlerde sıkıntılıyım demiştim ya boşuna değilmiş sıkıntım üvey annem çok hastaymış dktrlar artık eve götürün demiş birde onun için gidiyorum memlekete rabbim bizlerede bebişlerimize de ve sevdiklerimize sağlıklı ömür versin
slm kızlar ben geldim rktordan geliyorum oğluşum gayet iyi kocaman olmuş
300.0g 18 cm olmuş boyu kıpır kıpırdı oğluşum 19+6 yız günü gününe gelişiyoruz ve 3 kilo almışım
krem olarak fito verdi yanındada bebe yağı kullanıcakmışım ve garantiledik pipisiyle oğluşumun kıyafetlerini mavi almaya başlıyıcaz yarın yolcuyum memlekete allahtan bişey olmazsa hani geçenlerde sıkıntılıyım demiştim ya boşuna değilmiş sıkıntım üvey annem çok hastaymış dktrlar artık eve götürün demiş birde onun için gidiyorum memlekete rabbim bizlerede bebişlerimize de ve sevdiklerimize sağlıklı ömür versin
pek sayılmazmafoldumben
nakliye tutsam saçma olcak karşı binaya tasınıyorum
canım gozunaydınnnslm kızlar ben geldim rktordan geliyorum oğluşum gayet iyi kocaman olmuş
Bebisin icin gozun aydin canim benim tebrik ederim cok sevindim.
Annen icin de gecmis olsun Allahim acilarindan kurtarsin insAllah. senağlama
Sende gidip te o ordamda kendini cok fazla uzme tamam mi canim,
sen ilk once kendini ve bebegini dusun.
maşallah oğluna
bana da krem olarak losyon verdi excipial hydro diye. çok da güzel nemlendirdi
üvey annene de geçmiş olsun. allah çektirmesin diyelim.
bebiş gözn aydın ne gusel hersey yolundaymış bebegın ve senın icin
uvey annen için üzüldumallh şifa versin cnm
canım gozunaydınnn
oglusun kocaman olmus maasallah
uvey annen ıcınde cok gecmıs olsun canım
ama oray agıdıncede streslı bı ortam olmıycak mı
dıkkat et kendıne
insan hangi uzvunu çok çalışştırırsa orası çok gelişirmiş ya,
benim popo koltuk şeklini aldı oturmaktan.
ben gidip yürüycem azıcık.
ben kaçtım görüşürüüüüzzzzzzzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?