2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız sheida_bl
niye yazmıyon kız mahalleni :sinifsinif:
gelirim diyemi korkuyosun yoksa aşk olsun
belki komşuyuzdur dedim

sheida_bl HAYIR OLSN CNM HAMıLELKTE BÖLE RUYAALR COK SIK GORULUYORR.. BENDE BAZN GARIP SEYLR GORYRM KORKUNC VS
BUARADA CıCıLER SÜPERRRRR YAAA

sheida_bl HAYIR OLSN CNM HAMİLELKTE BÖLE RUYAALR COK SIK GORULUYORR.. BENDE BAZN GARIP SEYLR GORYRM KORKUNC VS
BUARADA CİCİLER SÜPERRRRR YAAA

canımcım haklısın öle bi rüyaydı işte :)))) saolasın tatlım :)

ya kzılar çok saçma gibi gelebilir de bişi sorcam ben acayip tatlı yiyorumm yani tatlı hakkında aklınıza gelcek herşey sizce zarar verir mi bebeğe

heheh iyi yapmıssın canım. tatlı bebeğin hosuna gidermiş ben öle biliyorum ama aşırıya kacma bence :))

simdilik cıkıyoeum ablam börek yapmıs cagırıyo benii : gelicem birzdan öpüldün canım

tmm şekerim öptüm yarasın kuzuya opuyorumnanaktan

ya kzılar çok saçma gibi gelebilir de bişi sorcam ben acayip tatlı yiyorumm yani tatlı hakkında aklınıza gelcek herşey sizce zarar verir mi bebeğe

selam nerelerdesin sen beyzoşşş? tatlı yemek kg yapar biraz dikkat et ama bir zararı olur mu bilemiyorum canım..ama sonucta genel olarak da aşırı tatlı yemek zararlıdır herkes için.sen yine de biraz dizginlemeye calıs kendini

kendimi hiç tutamıyorum ya neyse dur derim artık kendime :sinifsinif:

cnm çok fazla tatlı yeme bu sefer şekerin çıkıyo,onu düşürmekle uğraşıosun..hamilelik diyabeti denen bişi var o yüzden dikkat et tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…