beyza kız seni diğer msnime ekledim :))) öncekini silebilirsin :)
yok kız rüyamdaki fenaydı içimde bişiler dönüyodu çok korktum kaydirigubbakcemile3:1shok:hayırdır canım belki gerçekten oynuyordur sositososito
yok kız rüyamdaki fenaydı içimde bişiler dönüyodu çok korktum kaydirigubbakcemile3:1shok:
hamileisnyaa rüyana yansımıştır canım korkma hayır olsun gene
kız sheida_bl
niye yazmıyon kız mahalleni :sinifsinif:
gelirim diyemi korkuyosun yoksa aşk olsun
belki komşuyuzdur dedim
sheida_bl HAYIR OLSN CNM HAMİLELKTE BÖLE RUYAALR COK SIK GORULUYORR.. BENDE BAZN GARIP SEYLR GORYRM KORKUNC VS
BUARADA CİCİLER SÜPERRRRR YAAA
aminnn :)) uyandıgımda karnıma baktım direk zaten gercekmi diye okadar etkilenmişim kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana
ee ne yaptn görüşmeyeli :) beyzacık
heheh iyi yapmıssın canım. tatlı bebeğin hosuna gidermiş ben öle biliyorum ama aşırıya kacma bence :))
simdilik cıkıyoeum ablam börek yapmıs cagırıyo benii: gelicem birzdan öpüldün canım
ya kzılar çok saçma gibi gelebilir de bişi sorcam ben acayip tatlı yiyorumm yani tatlı hakkında aklınıza gelcek herşey sizce zarar verir mi bebeğe
selam nerelerdesin sen beyzoşşş? tatlı yemek kg yapar biraz dikkat et ama bir zararı olur mu bilemiyorum canım..ama sonucta genel olarak da aşırı tatlı yemek zararlıdır herkes için.sen yine de biraz dizginlemeye calıs kendini
ya kzılar çok saçma gibi gelebilir de bişi sorcam ben acayip tatlı yiyorumm yani tatlı hakkında aklınıza gelcek herşey sizce zarar verir mi bebeğe
Herkes nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?