2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Fındık aldım geldımmmmmm

kızlar inanılmaz dikkat etmeme ragmen 1 kilo almışım artık, şimdi diyeceksınız 1 kilo ne ki, niye üzülüyorsun, üzülüyorum çunku zaten 90 kıloyum, yemedıgım halde kılo alımı bu ay başladıgına göre kapanışı 100 ile en az yapacagım belli oldu ((

zeynep ordamısın gızz, bizim sonumuz ne olcak? dogumda gecelık felan bulamıcaz galıba

kızlar ben cıkıyoruz bıraz uzanıp yemege baslıycam gorusuruzz..

bende cok seviniyorum sigaraya biraktigima canim.bebegim icin.ama ilk hamileligimde de birakmistim.iradeliyim bu konuda.Allahim bir dahada baslatmayi nasip etmesin insaallah.görmezmi kendide alman zaten.dogrudur.almanlar yasindan cok daha yasli gösterdikleri icin kuzenini öyle genc görmüslerdir.bana da ayni seyi diyolar.

hapşurdugumda ve adet dönemim geldıgınde oluyor belkı psikolojıktır benım kı bilmiyorum

daha doğrusu bacaklarımın tam eklem yeri. yürürken beni zorluyor. Sanki ayırlacakmış gibi:1shok: 2 gündür de rahmim mi genişliyor nedir, sanki adet ağrısı gibi alt karın bölgemde ara ara ağrılar oluyor.

özgecim yükledim oraya
canım oraya yükledikten sonra orada doğrudan link yazan linki kopyalayacaksın
sonra burada mesaj yazdığımız yere geleceksin
onun üst kısmında böle dağ güneş resmi olan minik bi kare var ya ona tıklayıp linki ona yapıştıracaksın..
tamam deyip göndereceksiinn

bende geçen ay gittiğimde 58 kiloydum
geçen hafta tartıldığımda 56 çıktım , nasıl oldu anlamadım:uhm:
54 ile başlamıştım hamileliğe. 2 kilo almışım toplamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…