2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağ ol canımm bakalım görcezz cuma günü, özel bir anımız ı paylaşcaz o yüzden doğru doktoru bulmak istiyorum

canım atlamayayım dedim orda tek sorun .hafta sonuna denk gelirsen şartsız sezaryan yapıyorlar bi bu var .

canım atlamayayım dedim orda tek sorun .hafta sonuna denk gelirsen şartsız sezaryan yapıyorlar bi bu var .

allah allah çok saçma sebep neymişş kiii not alayım bunuu sorularım arasındaaa

valla bende bilmiyorum ordaki bir hamile söylemişti.bencede sor belki onun dr özel birşeydir.

sağ ol canımm valla herşeyi not alıyorumm yoksa bebeği görünce unutuyorum sormayaaa çok özledim oğlumuuuumafoldumben

sağ ol canımm valla herşeyi not alıyorumm yoksa bebeği görünce unutuyorum sormayaaa çok özledim oğlumuuuumafoldumben

bende senin gibi şaşkın oluyorum bebeğimi görünce. gidene kadar aklımda bir sürü şey oluyor. bebeği bir görüyorum hepsi uçuyor kafamdan.
bende bu hafta giderken not aldım artık ne yapayım. yoksa unutuyorum herşeyi. tam aşık moduna girdik opuyorumnanaktan

eee kolaymı canımızdan can enbüyük aşklarmızdan not alma fikri en güzeliii

Bende iyim canim bugun teyzemin kizina gidecem bana manti yapacak. aklinialirimsmile
Ay cok arsizim ben yaa.
kaydirigubbakcemile3

özlemezmi insan bende ilk oğlumda aydan aya gidiyordum ilk zamanlar .sonuna doğru sıklaşmıştı .bulsa insan hergün gidecek görmeye kuzuları .ama şimdi benim iki tane olunca çok sık kontrollerim sık sık görüyorum .ama dr bu sefer bir ay sonra gel dedi ama ben bir bahane bulur giderim kesin dayanamam

Kizlar cok fazla da gitmeyin yaa, bende testdir sudur budur olmadigi surece hic gitmeyim ultrasona diyorum.
Yani tamam kesin ispat edilmedi zararli oldugu ama cok faydali oldugunu da dusunmuyorum acikcasi.
Neden yurt disinda 9 ay boyunca sadece 2 defa ultrasondan bakiyorlar da Turkiyede en az her ay veyahut daha fazla.

kıyamammm senin ki nasıl bir duygu acaba iki tane kese iki pıtpıt çok etkileyici allahın güzel mucizesi :CüvCüv:

gunaydın kızlar cok kotuyum sabaha kd ruyuyamadm sesım cıkmyr bogazım acıyr grip olmş burnm akıyr tıkanyr halim harapğ ve işe geldim git diyende yok ben halımı gornce yollarlar dıye dusnmustm cunku cok kotuyum gercekten

işte insafsız bunlarr yazık yaa hamilesinn seni dinlenmen lazımm oysaa ayy gıcık oldum şimdi konuş güzelim izin istee ertesügüne zinde gelmen için dinlenmen şartt c vitamin yüklen buhggün portakla limon yee bol bol hatta meyva sıktır karışıkk çok iç ay üzüldüm şimdiii

canım esasında haklısın .benimde dikkatimi çekti bu sefer ilk hamileligimdede dr aynıydı
her gittigimde renkliyle uzun süre bana oğlumu gösterirdi bol bol renkli foto verirdi.ama bu sefer yarım dakka anca gösteriyor .bende sormuyorum heralde zararlı olduguna kanagat getirdiler diyorum .

sıkı giyinn ayaklarını iyi koruu

çok enteresan benimde uzun zuzn bakıyor doktorr bende ne kadar uzun olursa seviniyordumm ama heryeri normalmi düzgünmü uzun zuzn bakmadan nasıl anlaşılcakkk

günaydın canım .çok geçmiş olsun .benimde şimdi aklımdan geçtin bu saatlerde sende burda oluyordun soracaktım hatta .canım rapor alamıyormusun dinlenmen lazım şimdi senin ayakta geçmezki .

nefescimm bu arada irenbede aylık kontrollerin ne kadarr doğum için ne kadara anlaştınızz sakıncası yoksa söylermisinn

bu arada anlaşıldı istanbulda yoğun karmı varr biz izmirliler kaldık sadecee

recep gördüm seni sengözlerimebaksanab
nerelerdesin sen görünmüyorsun ne zamandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…