benim hissettiğim tam olarak biraz acı veren cok kısa vuruslar seklinde bazen de biraz daha uzun sürüyor içimde bişeyin oynadığını hissediyorum bazen , bazense benzetemiyorum bu değil diyorum.o sebeple tam olarak anladığım söylenemez.özge sende nasıl oluyor tam olarak
Tabiki gereklilik yoksa gitmeninde bi anlamı yok hayatta herşeyin fazlası zarardır.
ya benim hissettiğim böle acı verici bişi değil şimdilik.. ilerde acı verir mi bilmem bilmiyorumkismilebenim hissettiğim tam olarak biraz acı veren cok kısa vuruslar seklinde bazen de biraz daha uzun sürüyor içimde bişeyin oynadığını hissediyorum bazen , bazense benzetemiyorum bu değil diyorum.o sebeple tam olarak anladığım söylenemez.özge sende nasıl oluyor tam olarak
ben bulunduğu yeri hissediyorum sadece. orada yumruk gibi birşey duruyor sanki.
ama oynama zıplama yok. kurbağa gibi yatıyor benim ki
ben gecede güzel uyuyamıyorum artık bizim bızdık büyüdükçe kendine bir yer seçiyor, o nereyi tercih ederse oraya yatmam gerektiği için, yanlış tarafa yatarsam uyandırıyor beni.kaydirigubbakcemile
zilli kıııız
şimdiden nerde yatacağına bile o karar veriyo ;
yaaa ayağıma basıyosun
uyan
şisssttt
annnnneeeeeee
kime diyorum
yaaaa
hadi amaaa
şimdi karnını cimciklicemmm senin =))
Ben 19uncu haftamdayim bende hala birsey hissetmiyorum.
Bizimki hem arsiz hem tembel, ne cinsiyetini gosteriyor nede hareket ediyor. kaydirigubbakcemile3
ya benim hissettiğim böle acı verici bişi değil şimdilik.. ilerde acı verir mi bilmem bilmiyorumkismile
benimki böle içerden sanki bişey pıtpıtpıt yapıyormuş gibi minik minik sanki.. kımıl kımıl gibi yani sanki içerde bişiler dokunuyo karnımın içinden..
böle mesela karnına parmağınla minik minik pıt pıt diye vur kendin dışarda.. işte onu sanki ierden hissediyorum hafif gıdıklanmayla karışık
özgee yetişş canım dünden beri resim eklemek istedim beceremedimm bak yaptığım şuu ı ımege diye şey varya sen yolluyonn onu açtımm resimleri ekledim yüklendi ama birşeye yönlerdimedi sonra tekrar yaptım aynı şeyi bu sefer aşada hotmail adresmide ekledim öyle yaptım sonra tyükleme bittinde mail geldi ama nağcağımı bilemedimm kk nni yardım meleği banada yardım ett
ya benim hissettiğim böle acı verici bişi değil şimdilik.. ilerde acı verir mi bilmem bilmiyorumkismile
benimki böle içerden sanki bişey pıtpıtpıt yapıyormuş gibi minik minik sanki.. kımıl kımıl gibi yani sanki içerde bişiler dokunuyo karnımın içinden..
böle mesela karnına parmağınla minik minik pıt pıt diye vur kendin dışarda.. işte onu sanki ierden hissediyorum hafif gıdıklanmayla karışık
merhabalar cici haziran anne adayları :)))
ben de ağustos anne adaylarındanım... sizlerin durumunuz nasıl diye girip bir okumak istedim.. ne kadar güzel bebeklerinizin hareketlerini bile hissetmeye başlamışsınız... eminim çok güzel bir duygudur.. Allah bizlere de nasip etsin.. çok güzel şeyler okuyorum.. ne güzel kaynaşmışssınız ve çok kalabalıksınız :)))
canım ImageShack® - Online Media Hosting adresine yükledin mi resimleri.
sonra sana linkler çıkartacak solda
orada doğrudan link yazan linki kopyalayacaksın
sonra buraya gelip mesaj yazdığımız bu yerde yukarda dağ güneş resmi olan bi kare var, o linki oraya yapıştıracaksın
canım hoşgeldin..merhabalar cici haziran anne adayları :)))
ben de ağustos anne adaylarındanım... sizlerin durumunuz nasıl diye girip bir okumak istedim.. ne kadar güzel bebeklerinizin hareketlerini bile hissetmeye başlamışsınız... eminim çok güzel bir duygudur.. Allah bizlere de nasip etsin.. çok güzel şeyler okuyorum.. ne güzel kaynaşmışssınız ve çok kalabalıksınız :)))
eheh tembel sensi junior kaydirigubbakcemile3Ben 19uncu haftamdayim bende hala birsey hissetmiyorum.
Bizimki hem arsiz hem tembel, ne cinsiyetini gosteriyor nede hareket ediyor. kaydirigubbakcemile3
daemoşum geçmiş olsun yaaa :teselli:KIZLAR GUNAYDIN.
BEN DUN GECEDEN BERI COK FENAYIM.
dun mıdemde eksıme vardı
bende gastrıt ve reflu var
onlar doruk noktasına ulastı.
ne yesem agzım zehır gıbı oldu
ne yedıysem ger cıkardım
sonra agzımın tadı degıssın dıye bıseyler yedım
ama nafıle
hala agzımdakı ıgrenc tat duruyor
bu mıde olayı benı öldurcek
dayanılma zoluyo
bıde atesı cıktı
neysekı cok fazla degıldı
bırde dun ası oldugum kolum cok fena agrıyor
cokk mutsuzuummmm
Ben 19uncu haftamdayim bende hala birsey hissetmiyorum.
biz de bir kaç ay önce senin gibiydik. diğer anneleri okuyunca ne zaman biz de öyle olacağız derken bir baktık zaman geçmiş.
şimdi bakınca 5 ay sonra hepimiz kucaklarımıza alacağız bebekleri. sonra da bu günleri özleyeceğiz.
biz de bir kaç ay önce senin gibiydik. diğer anneleri okuyunca ne zaman biz de öyle olacağız derken bir baktık zaman geçmiş.
şimdi bakınca 5 ay sonra hepimiz kucaklarımıza alacağız bebekleri. sonra da bu günleri özleyeceğiz.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositosositohani böyle kımıl kımıl hani böyle jan janlı hihoyyyt
kız ben sana öle bişi dedim miyüklerken aşaya hotmail adresimi yazmam doğrumu banamail olrak gelen ne bu arada o dediğini yaptım solda hiç birşeey göremedimm bir şeyy yüklü olması lazımmmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?