2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bulunduğu yeri hissediyorum sadece. orada yumruk gibi birşey duruyor sanki.
ama oynama zıplama yok. kurbağa gibi yatıyor benim ki

ya benim hissettiğim böle acı verici bişi değil şimdilik.. ilerde acı verir mi bilmem bilmiyorumkismile
benimki böle içerden sanki bişey pıtpıtpıt yapıyormuş gibi minik minik sanki.. kımıl kımıl gibi yani sanki içerde bişiler dokunuyo karnımın içinden..

böle mesela karnına parmağınla minik minik pıt pıt diye vur kendin dışarda.. işte onu sanki ierden hissediyorum hafif gıdıklanmayla karışık

merhabalar cici haziran anne adayları :)))

ben de ağustos anne adaylarındanım... sizlerin durumunuz nasıl diye girip bir okumak istedim.. ne kadar güzel bebeklerinizin hareketlerini bile hissetmeye başlamışsınız... eminim çok güzel bir duygudur.. Allah bizlere de nasip etsin.. çok güzel şeyler okuyorum.. ne güzel kaynaşmışssınız ve çok kalabalıksınız :)))

ben bulunduğu yeri hissediyorum sadece. orada yumruk gibi birşey duruyor sanki.
ama oynama zıplama yok. kurbağa gibi yatıyor benim ki

Ben 19uncu haftamdayim bende hala birsey hissetmiyorum.
Bizimki hem arsiz hem tembel, ne cinsiyetini gosteriyor nede hareket ediyor. kaydirigubbakcemile3

KIZLAR GUNAYDIN.
BEN DUN GECEDEN BERI COK FENAYIM.
dun mıdemde eksıme vardı
bende gastrıt ve reflu var
onlar doruk noktasına ulastı.
ne yesem agzım zehır gıbı oldu
ne yedıysem ger cıkardım
sonra agzımın tadı degıssın dıye bıseyler yedım
ama nafıle
hala agzımdakı ıgrenc tat duruyor
bu mıde olayı benı öldurcek
dayanılma zoluyo
bıde atesı cıktı
neysekı cok fazla degıldı
bırde dun ası oldugum kolum cok fena agrıyor
cokk mutsuzuummmm

özgee yetişş canım dünden beri resim eklemek istedim beceremedimm bak yaptığım şuu ı ımege diye şey varya sen yolluyonn onu açtımm resimleri ekledim yüklendi ama birşeye yönlerdimedi sonra tekrar yaptım aynı şeyi bu sefer aşada hotmail adresmide ekledim öyle yaptım sonra tyükleme bittinde mail geldi ama nağcağımı bilemedimm kk nni yardım meleği banada yardım ett

neden kimse bana ve kızıma ilgi göstermiyor:gitme:
valla küser gideriz hakaydirigubbakcemile ,
o kadar dublaj da yaptık ayıp oluyor valla Çok üzgünüm çoook

Bizimki hem arsiz hem tembel, ne cinsiyetini gosteriyor nede hareket ediyor. kaydirigubbakcemile3

benimki de öyle,saklıyor kendini. numaracı bebeklerdelikafadulden

hani böyle kımıl kımıl hani böyle jan janlı hihoyyyt

canım ImageShack® - Online Media Hosting adresine yükledin mi resimleri.
sonra sana linkler çıkartacak solda
orada doğrudan link yazan linki kopyalayacaksın
sonra buraya gelip mesaj yazdığımız bu yerde yukarda dağ güneş resmi olan bi kare var, o linki oraya yapıştıracaksın

bende kasığımın üstünde aynı senni tarif ettiğin gibi birşeyler hissediyorum daha önce pıt pıtlar bir di şimdi biraz çoğalttı

biz de bir kaç ay önce senin gibiydik. diğer anneleri okuyunca ne zaman biz de öyle olacağız derken bir baktık zaman geçmiş.
şimdi bakınca 5 ay sonra hepimiz kucaklarımıza alacağız bebekleri. sonra da bu günleri özleyeceğiz.

yüklerken aşaya hotmail adresimi yazmam doğrumu banamail olrak gelen ne bu arada o dediğini yaptım solda hiç birşeey göremedimm bir şeyy yüklü olması lazımmmı

canım hoşgeldin..
sende hissedeceksin az kalmış.. birkaç hafta daha dayan bakalım :)

eheh tembel sensi junior kaydirigubbakcemile3

daemoşum geçmiş olsun yaaa :teselli:

ahanda bir muzdarip daha
kız archimim duydun mu buda öğrenememiş :roflol:senağlamasenağlama

kafam iyice karıştı bilmiyorumkismile

özleyeceğimden %100 eminim ben de :) ama ben de zaman bir türlü ilerlemiyor.. günler geçmek bilmiyor sanki... daha hızlı geçen bir haftam olmadı... saniye saniye yaşıyorum sanki

dr. kağan kocatepe demişki,
bir hastam doğumdan sonra geldi dediki ben karnımda tekmelediği zamanları özlüyorum.
böyle yapmayın anı yaşayın her anıyla mutlu olun, geçmişe dönmeyin demiş.
ben bilmem o ööle diyo

hani böyle kımıl kımıl hani böyle jan janlı hihoyyyt
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito

yüklerken aşaya hotmail adresimi yazmam doğrumu banamail olrak gelen ne bu arada o dediğini yaptım solda hiç birşeey göremedimm bir şeyy yüklü olması lazımmmı
kız ben sana öle bişi dedim mi klava:
ne diyosam onu yap sen klava:
hotmail fln karıştırma
sadece dediklerimi yap
çıkıyor link yüklemeden sonra klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…