2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Aşkitom geçmiş olsun bi doktora görün mide için bi şurup falan verir rahatlatır. Genelde gaviscon veriyorlar hamişlere ama sen yinede doktora sor öyle al.
Bugün klavyeyle fazla haşırneşir olma kolunu yoracak işler yapma yarına geçer kolun.

ahanda bir muzdarip daha
kız archimim duydun mu buda öğrenememiş :roflol:senağlamasenağlama

Ula archimim yine 70% ogrendi bende o da yok.
Aglasam mi gulsem mi bilemedim.
Nise ben tosbami bu sekil kabul ettim
bizimki azicik arsiz ve tembel olacak.
Ogreniriz elbet, simdi olmazsa 5 ay sonra insAllah. :roflol::roflol:

doğru da insanın elinde değil ki nasıl özlemeyelim.
insan bu duyguyu çok az yaşayabiliyor.

Canim doktorum bana Rennie yazmisti, sende bir sor istersen belki sanada fayda eder.

günaydın canım kıyamamm sana geçmiş olsunn gastrid bendede var maleseff saz az ama sık sık yiceksin bide baharattan çiğ sarımsak soğamdan vazgeçsinn midenni doktu muz dur canımm

daemon geçmiş olsun kız
benim de sabah kalktığımda boğazım yanıyodu
eyvah dedim ama neyse şimdi daha iyi
dikkat et şekerim aman haaaa mafoldumben

ahanda bir muzdarip daha
kız archimim duydun mu buda öğrenememiş :roflol:senağlamasenağlama

:roflol::roflol:

Ula archimim yine 70% ogrendi bende o da yok.
Aglasam mi gulsem mi bilemedim.
Nise ben tosbami bu sekil kabul ettim
bizimki azicik arsiz ve tembel olacak.
Ogreniriz elbet, simdi olmazsa 5 ay sonra insAllah. :roflol::roflol:

öyle deme %70 de kesin bir rakam değil ki. gene de şaibeli bir durum.
bana kesin sonuçlar lazım sırnaşık şey

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt sositososito

kız ben sana öle bişi dedim mi klava:
ne diyosam onu yap sen klava:
hotmail fln karıştırma
sadece dediklerimi yap
çıkıyor link yüklemeden sonra klava:

tamam yaa dövmee bu aradaa resimler evde akşam kendi notebookdan yapamadım ama burda öyle denemek istedim oldu demek benim bilg var sorun

geçmiş olsun daemon . mide için şuruplar var doktoruna sorup dene istersen

özleyeceğimden %100 eminim ben de :) ama ben de zaman bir türlü ilerlemiyor.. günler geçmek bilmiyor sanki... daha hızlı geçen bir haftam olmadı... saniye saniye yaşıyorum sanki

Merak etme tatlım bir süre sonra daha hızlı geçiyor zaman. Bu arada özellikle son ayında allah kolaylık versin havalar çok sıcak olacak bol bol su iç.

Her doğum yapan kadın bir süre sonra hamilelik dönemini özlermiş bu hormonel bir durummuş. Özellikle doğumdan sonra bir ay falan içgüdüsel olarak elimizi karnımıza götürüyor olabilirmişiz. Hamileymişiz gibi

valla banada yavaş geçiyorr bir an önce günler geçsinn izne çıkayım derdindeyimm

ipucu veriyorum;
cinsiyeti öğrenemeyenler dikkat :

1- bebeğiniz 3,5 aylıkken kımıldarsa, erkek, 4'ten sonra kızmış.
2- bebeğiniz aynen pıt pıt vuruyosa kız, balık gibi yüzüyosa erkekmiş........

özgee abla bize kızmaa dövmee biz bilgisayarın kurbanı oldukk bak oğlum korktu senden ağlıyorr pıtpıtlıyordu kesti korkusundann sessizce kıvrıldı köşesineeeyvahedigeldismile

bilmiyorumkismile

özge sana demeyi unuttum sahi..dün arkadasım gitti fabrikaya.oradaki adamla görüşmüş o adamda gelsin tamam hallederiz demiş.ama şöyle bir sorun var gittiğimde alacağım 4 parca üründen hangileri o gün ellerinden mevcut bilemicem bilmiyorumkismile ara ara gidip bakmak lazım diyor arkadas.o da 2 seferde tamamladı 3 parça aldı..normalde fabrikada satış yasakmış.bu kişi yardım edecek bana da.sen alacağın zaman da bakarız yani ben bizim şirketin adını veririm sana ordan geliyorum dersin sen de..ben sadece öyle dicem çünkü..

:)) evet kışın ortasında bile ateş bastığını düşününce temmuz ağustos sıcağına nasıl dayanacağım bilmiyorum.. ama Allah'a emanet edicem artık kendimi... güzelliği veren allah eminim sabrını da verecektir :))

ipucu veriyorum;
cinsiyeti öğrenemeyenler dikkat :

1- bebeğiniz 3,5 aylıkken kımıldarsa, erkek, 4'ten sonra kızmış.
2- bebeğiniz aynen pıt pıt vuruyosa kız, balık gibi yüzüyosa erkekmiş........

bunu ben de duymuştum.erkek balık gibi oynarmış ve erken baslarmıs hareketlenmeye.belki de benim de hissedemememin sebebi budur.guclubacismile

tamam yaa dövmee bu aradaa resimler evde akşam kendi notebookdan yapamadım ama burda öyle denemek istedim oldu demek benim bilg var sorun

özgee abla bize kızmaa dövmee biz bilgisayarın kurbanı oldukk bak oğlum korktu senden ağlıyorr pıtpıtlıyordu kesti korkusundann sessizce kıvrıldı köşesineeeyvahedigeldismile
temam yiiiwrum affettim gel yamacıma :1hug:

tesekkurle rkızlar.
yok zeynep bugun buralarda fazla duramıycam

mıdemle ılgılı zaten benım yarıda kalmıs bı tedavım var.
yıllardır cekıyorum lanet mıdemden
kronık oldugundan rahatsızlıgım gecırecek bı tedavısı yok hayatımın sonuna kadar ugruycak bole
yedıklerıme dıkkat etmemem benım hatam
ama herseyde yasak kı bana
ben napıyım
gavıscon var canımda bende ıse yaramıyo
dahılıyeye gorunmem lazım tekradan
bırde safra kesesınden suphelenmıstı doktor
cok ıhmal ettım ona baktırmam lazım
ama gıtmek ıstemıyorum
offf oıfffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…