çok enteresan benimde uzun zuzn bakıyor doktorr bende ne kadar uzun olursa seviniyordumm ama heryeri normalmi düzgünmü uzun zuzn bakmadan nasıl anlaşılcakkk
işte insafsız bunlarr yazık yaa hamilesinn seni dinlenmen lazımm oysaa ayy gıcık oldum şimdi konuş güzelim izin istee ertesügüne zinde gelmen için dinlenmen şartt c vitamin yüklen buhggün portakla limon yee bol bol hatta meyva sıktır karışıkk çok iç ay üzüldüm şimdiii
gunaydın kızlar cok kotuyum sabaha kd ruyuyamadm sesım cıkmyr bogazım acıyr grip olmş burnm akıyr tıkanyr halim harapğ ve işe geldim git diyende yok ben halımı gornce yollarlar dıye dusnmustm cunku cok kotuyum gercekten
nefescimm bu arada irenbede aylık kontrollerin ne kadarr doğum için ne kadara anlaştınızz sakıncası yoksa söylermisinn
bu arada özge daemon elhamra üçlüsü kayboldu ortadan:uhm:
çok enteresan benimde uzun zuzn bakıyor doktorr bende ne kadar uzun olursa seviniyordumm ama heryeri normalmi düzgünmü uzun zuzn bakmadan nasıl anlaşılcakkk
sıkı giyinn ayaklarını iyi koruu
yok kuzum normal renksiz ultrasonla zaten bakıyor ben 45 dakkadan evel çıkamıyorum dr odasında. iki tane olunca uzun sürüyor bide .sadece renkli ultrasonla çok kısa gösteriyor artık
günaydın canım .çok geçmiş olsun .benimde şimdi aklımdan geçtin bu saatlerde sende burda oluyordun soracaktım hatta .canım rapor alamıyormusun dinlenmen lazım şimdi senin ayakta geçmezki .
geçmiş olsun . ıhlamur yapabiliyorsan iş yerinde bol bol iç. biraz kendine getirir seni
Canim neden anlamasinlar ki, dedigim gibi yurt disinda ultrasonla bile bakmadigi halde
anliyorlar ayrica orada buradaki yapilan testlerin cogu yapilmiyor bile
sadece 35 yasini gecmis veyahut cok nadir bir durum olursa yapiyorlar.
Yani bunlar insani dusunduruyor acikcasi. Annelerimizin zamaninda
her ay ultrason mu varmis canim bak sonucta biz de saglikliyiz cok sukur.
Allah korusun bebegimiz sagliksiz olursa ultrasonda ona uzun uzun bakmak bunu degistirecek mi.
Bebeklerimiz hayirlisiyla saglikla dogsun ozaman doya doya severiz gorururz insAllah,
simdiden faydali veyahut zararli oldugunu bilmedigimiz seyin cok fazla yapilmasi taraftari degilim acikcasi.
günaydın kızlarr..
yine 7.30 dan beri toplantıdayım.
yarın da aynı şekilde olacak.. hatta daha geç saate kadar sürecek sanırım..
yeni gelebildim bilmiyorumkismile
normalde 8 de başlıyorum.sen işe kaçta başlıyorsun yahuu?sabahları kaçta kalkıyorsun?
normalde 8 de başlıyorum.
ama bizim toplantılar genelde 7.30 da başlıyor. kahvaltılı fln oluyor allahtan, yoksa ölürüm herhalde..
perşembe cumartesi toplantılarım rutin de bugünkü ekstradan cıktı sabah da 6 da kalkıyorum genelde eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?