2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok enteresan benimde uzun zuzn bakıyor doktorr bende ne kadar uzun olursa seviniyordumm ama heryeri normalmi düzgünmü uzun zuzn bakmadan nasıl anlaşılcakkk

yok kuzum normal renksiz ultrasonla zaten bakıyor ben 45 dakkadan evel çıkamıyorum dr odasında. iki tane olunca uzun sürüyor bide .sadece renkli ultrasonla çok kısa gösteriyor artık

ofyyaaa patronum gorurse kesın gnderırı dıye dusunyrm ama oda mısafırı var benı goremedı daha bakalm valla ızın istcm az daha sabredymde

geçmiş olsun . ıhlamur yapabiliyorsan iş yerinde bol bol iç. biraz kendine getirir seni

nefescimm bu arada irenbede aylık kontrollerin ne kadarr doğum için ne kadara anlaştınızz sakıncası yoksa söylermisinn

135 canım kontroller doğum için hiç konuşmadık çünki benim doğumum nerde olacak belli deyil erken olursa ünüversite oda dokuzeylülmü egemi belli deyil ama ilk oğlumda 4,5 yıl evel 2000 ödemiştim hatta daha fazla olabilir çınarlıda yapmıştım

çok enteresan benimde uzun zuzn bakıyor doktorr bende ne kadar uzun olursa seviniyordumm ama heryeri normalmi düzgünmü uzun zuzn bakmadan nasıl anlaşılcakkk

Canim neden anlamasinlar ki, dedigim gibi yurt disinda ultrasonla bile bakmadigi halde
anliyorlar ayrica orada buradaki yapilan testlerin cogu yapilmiyor bile
sadece 35 yasini gecmis veyahut cok nadir bir durum olursa yapiyorlar.
Yani bunlar insani dusunduruyor acikcasi. Annelerimizin zamaninda
her ay ultrason mu varmis canim bak sonucta biz de saglikliyiz cok sukur.
Allah korusun bebegimiz sagliksiz olursa ultrasonda ona uzun uzun bakmak bunu degistirecek mi.
Bebeklerimiz hayirlisiyla saglikla dogsun ozaman doya doya severiz gorururz insAllah,
simdiden faydali veyahut zararli oldugunu bilmedigimiz seyin cok fazla yapilmasi taraftari degilim acikcasi.

yok kuzum normal renksiz ultrasonla zaten bakıyor ben 45 dakkadan evel çıkamıyorum dr odasında. iki tane olunca uzun sürüyor bide .sadece renkli ultrasonla çok kısa gösteriyor artık

Tabi ikiz gebelik ayri canim, onda mecbur daha fazla ilgileniliyor
ama normal gebelikte bence cok ta iyi degil.

günaydın canım .çok geçmiş olsun .benimde şimdi aklımdan geçtin bu saatlerde sende burda oluyordun soracaktım hatta .canım rapor alamıyormusun dinlenmen lazım şimdi senin ayakta geçmezki .

saol cnm valla ayakta gecmez doru soluyrsn bi şekılde kacacam yarnda gelmcm valla işin kotusu ankaraya aılemn yanına gıdecktm orayada gıdemem bukdar agır olursa

buarada harbıden sakin burası bugun

günaydın kızlarr..
yine 7.30 dan beri toplantıdayım.
yarın da aynı şekilde olacak.. hatta daha geç saate kadar sürecek sanırım..
yeni gelebildim bilmiyorumkismile

GÜNAYDIN GÜZELLERGeçmiş olsun güneş..bence izin al ve eve git.eğer sorun oluyorsa izin alman doktora git raporunu al ona da sesleri cıkmaz herhalde.

abartıyosun bence,
madem zararlı, madem riskli,
iyide kendin söylüyosun 35 yaşını aşanlara veya bir problem sözkonusuysa ultrasonla bakıyorlar diye,
bunlarda zaten risk varken niye ultrasonla bakıp riski arttırsınlar.
eskiden tabii herşey daha farklıydı ama teknoloji, bilim, teknik, tıp ilerliyor ben olaya bööölle bakıyom yani

sen işe kaçta başlıyorsun yahuu?sabahları kaçta kalkıyorsun?
normalde 8 de başlıyorum.
ama bizim toplantılar genelde 7.30 da başlıyor. kahvaltılı fln oluyor allahtan, yoksa ölürüm herhalde..
perşembe cumartesi toplantılarım rutin de bugünkü ekstradan cıktı sabah da 6 da kalkıyorum genelde eyvahedigeldismile

günaydın kızlar
işlerim yine çok bi bakim dedim
ekranım açık ama ancak ara ara katılırım muhabbetlerinize
fazla çene yapmayın ha

bu arada
aman da ikiz gardaşım beni merak mı etmişşş olumunekankayizsmile

üzümüm napıyo

ay kıyamam 6 cok erken bir saat ya yazık sana :gitme: ben de bugün kendiliğinden 6 yı 10 gece uyandım ve uykum yoktu hiç zorladım ama uyuyamadım.sonra kalktım güzel bir kahvaltı hazırladım evi toparladım.uzun bir kahvaltı yaptık esimle zemuszemus ama normalde 8de kalkıyorum 9a 20 kala servise biniyorum ben 9-9-15 gibi işe başlıyorum.ctsi ileri 9bucuk - 10 gibi mesai saati.sizin cok erkenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…