eskiden tabii herşey daha farklıydı ama teknoloji, bilim, teknik, tıp ilerliyor ben olaya bööölle bakıyom yani
eveettt mafoldumbenay kıyamam 6 cok erken bir saat ya yazık sana :gitme: ben de bugün kendiliğinden 6 yı 10 gece uyandım ve uykum yoktu hiç zorladım ama uyuyamadım.sonra kalktım güzel bir kahvaltı hazırladım evi toparladım.uzun bir kahvaltı yaptık esimle zemuszemus ama normalde 8de kalkıyorum 9a 20 kala servise biniyorum ben 9-9-15 gibi işe başlıyorum.ctsi ileri 9bucuk - 10 gibi mesai saati.sizin cok erkenmiş
Peki tamam kabul ediyoruz tip ilerliyor da sadece Turkiyede mi ilerliyor arkadasim?
Yani neden Turkiyede boyle ve mesela avrupa ulkelerinde bu sekilde degil?
Ben kimseye gitmeyin falan demiyorum yalniz bir arkadas
1 ay sonra gidecegim ama cocugumu ozledim daha once
gormeye gidecegim yazinca bende kendi dusuncelerimi
ve endiselerimi dile getirdim.
Sonucta bukadar fazla gitmek te nekadar saglikli olabilir ki.
Bizim bir sorunumuz olmasin ama sirf keyf icin
her ay rontgen cektirelim mesela bu da sacma degil mi.
Ultrason'a gelince neden sacma olmuyor?
Peki tamam kabul ediyoruz tip ilerliyor da sadece Turkiyede mi ilerliyor arkadasim?
Yani neden Turkiyede boyle ve mesela avrupa ulkelerinde bu sekilde degil?
Ben kimseye gitmeyin falan demiyorum yalniz bir arkadas
1 ay sonra gidecegim ama cocugumu ozledim daha once
gormeye gidecegim yazinca bende kendi dusuncelerimi
ve endiselerimi dile getirdim.
Sonucta bukadar fazla gitmek te nekadar saglikli olabilir ki.
Bizim bir sorunumuz olmasin ama sirf keyf icin
her ay rontgen cektirelim mesela bu da sacma degil mi.
Ultrason'a gelince neden sacma olmuyor?
günaydın güzellergeçmiş olsun güneş..bence izin al ve eve git.eğer sorun oluyorsa izin alman doktora git raporunu al ona da sesleri cıkmaz herhalde.
bu arada
aman da ikiz gardaşım beni merak mı etmişşş olumunekankayizsmile
üzümüm napıyo
ya ben de hafta sonu başlamayı düşünüyorum..valla baktım ses seda yok dedim bunlara ne oldu.
üzümün iyi dün örgüye başladım, şişlerime atlayıp yünlerimi dağıtmakla meşgul sırnaşık şey
hişt pişt ikizim kime didim bennnn :mymeka:
arkadaşlar tartışmayın ulturasonun tabiki ispatlanmış bir zararı yok sadece sesini açmak daha fazla manyeik yüklediği için kalp atışlarını herseferinde dinlememek gerekli zaten ekranda yazıyor doktor takip ediyor. Ayrıca herşey yurt dışında daha iyi diye bişey yok. Ülkemiz kadın doğum ve özellikle göz hastalıkları konusunda bir çok avrupa ülkesinden daha ileri seviyede. Ayrıca yurt dışında toplamda 2 kere usg ye girmeninde sebebi var. Genelde sosyal devlet yapıları olduğu için hertürlü sağlık gideri devlet tarafından karşılanıyor diğer ülkelerde. Bu nedenle bazı takipler çok gerekli görülmediği sürece kısıtlanıyor.Bu nedenle mesela normal doğum oranı diğer ülkelerde daha fazla. Çünkü ne risk olursa olsun öncelikle normal doğum deneniyor. Türkiyede hekimlerin tercihi ve maalesef bilinçsiz yetiştirilme nedeniyle gereksiz (bakın özellikle gereksiz yazdım tabik gerekli durumlarda var) sezeryan sayısı oldukça fazla.Bizim ülkemizdede devlet hastanelerinde kontrol edilen gebelerde ayda bir gidiyor ve çok uzun süre ulturasonla bakılmıyor. Sadece imkanı olan özel muaynehaneye gidenler yada özel hastaneye daha sık gidiyorlar. Tabiki gereklilik yoksa gitmeninde bi anlamı yok hayatta herşeyin fazlası zarardır.
ya ben de hafta sonu başlamayı düşünüyorum..
bizim pofuyu nasıl zapdedecem bilmiyorum :sm_confused:
valla dün sanırım içerde parti veriyodu..depemde birileri vardı yazamadım .
özge yaa senin kızın oynamaya başladı mı??
benimkin de ses seda yok.:mymeka:
ay o da bi manyakyanımda parfüm şişesi var. ondan çok korkar da kendisi.
her saldırıda sıkıyorum azıcık, korkup kaçıyor. yoksa bende başedemem o vahşiyle.
arkadaşlar tartışmayın ulturasonun tabiki ispatlanmış bir zararı yok sadece sesini açmak daha fazla manyeik yüklediği için kalp atışlarını herseferinde dinlememek gerekli zaten ekranda yazıyor doktor takip ediyor. Ayrıca herşey yurt dışında daha iyi diye bişey yok. Ülkemiz kadın doğum ve özellikle göz hastalıkları konusunda bir çok avrupa ülkesinden daha ileri seviyede. Ayrıca yurt dışında toplamda 2 kere usg ye girmeninde sebebi var. Genelde sosyal devlet yapıları olduğu için hertürlü sağlık gideri devlet tarafından karşılanıyor diğer ülkelerde. Bu nedenle bazı takipler çok gerekli görülmediği sürece kısıtlanıyor.Bu nedenle mesela normal doğum oranı diğer ülkelerde daha fazla. Çünkü ne risk olursa olsun öncelikle normal doğum deneniyor. Türkiyede hekimlerin tercihi ve maalesef bilinçsiz yetiştirilme nedeniyle gereksiz (bakın özellikle gereksiz yazdım tabik gerekli durumlarda var) sezeryan sayısı oldukça fazla.Bizim ülkemizdede devlet hastanelerinde kontrol edilen gebelerde ayda bir gidiyor ve çok uzun süre ulturasonla bakılmıyor. Sadece imkanı olan özel muaynehaneye gidenler yada özel hastaneye daha sık gidiyorlar. Tabiki gereklilik yoksa gitmeninde bi anlamı yok hayatta herşeyin fazlası zarardır.
valla dün sanırım içerde parti veriyodu..
sürekli içerden gıdıklayıp durdu..
bugün de ara ara hissediyorum
sen hiç mi hissettmiyosun :sm_confused:
valla dün sanırım içerde parti veriyodu..
sürekli içerden gıdıklayıp durdu..
bugün de ara ara hissediyorum
sen hiç mi hissettmiyosun :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?