2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısa vuruşlar seklinde ama benimkisi biraz acı veriyor yani o acı da kısa sürüyor.bende mi böyle oluyor sadece?yoksa bu bebekimin hareketi değil de baska bişey mi hala çözemedim.

bak bu acı olayı çalışmadığım yerden geldi,
buna bişey diyemedim,
doktora bunu söyle istersen

dediğin yer haşım işcan geçidi.
mobilya mı alıyorsunuz oradan :uhm:

[COLOR="Magenta"]evt canım özge bulmuştu netten ben de tesadüfen fabrikasını buldum ve ordan da birisini ayarladık .cok uyguna geliyor bu durumda onu konusuyorduk[/COLOR]

bak bu acı olayı çalışmadığım yerden geldi,
buna bişey diyemedim,
doktora bunu söyle istersen

cumartesi doktor randevum var sorucam ztn bunu.sana da söylerim aydınlanırsın calısmana gerek kalmaz zemuszemus ya bu arada umarım bu defa inatcı bebişim bacaklarını acar da görürüz ne olduğunu kesin olarakbilmiyorumkismile

yes madam . saraçhane nin orası
hakketten orda mobilya mı varmış yaw..
kız pembikmaviş
birtek orada mı satılıyormuş bu acep
olmadı netten alırım ben yaa
nette de tüm parçalar dahil 979 tl ydi.
o da gayet uygun valla..
ama tabi önce bi maskoya bakacaz bizde.. maskoya bakmadan mobilya almayacm
aklımda bişi kalsın istemiyorum

kız, arada kaynadı geçmiş olsun anacım.

bende sabah bacağımda krampla uyandım,
hani şurama geldi denir ya
şimdide yediklerim şuramda benimde

benımkı pek gececek bı dert degıl omrumun sonuna kadar cekıcem bu lanetı.
ama bebek buyudukce daha kotu olcak sanırım.
yukarı cıkmaya basladı ya artık bebek buyudukce
mıdeme baskı yaptıkca
reflumde benı bastırcak..

nası gececekk bu 135 gun böle..
bak sınırden acıktım
barı kendıme saglıklı bı sandvıcyapıım de yiyimmafoldumben

merhabalar kızlar....ağrılarla başım dertteydi..doğuruyom sandım...( neyseki şimdi biraz daha iyiyim ve kk ya döndüm...
geçmiş çok uzun okuyamadım...var mı değişiklikler...:))bana biri özetlesin....olumunekankayizsmile

orada mobilya da var mı yaa. o kadar da geçtim oradan hiç dikkat etmedim.

canım geçerken belli olmuyor ama oranın içi büyük bir yer sanırım. Dün daemonun (yanlış hatırlamıyosam) attığı linkten bende gördüm krokisini ayhan bebemi neydi satış mağazası haşim işcandaymış mobilyada satıyormuş. Ben bu hafta sonu gidecektim ama cumartesi yoğun tipi diyolar gidemem herhalde.

ay canım nası doğuruyosun sandın ya
allah korusun inşallah
işte psikolojik bişi bu da sanırım
neren ağrıyo
karnın mı

pembemavimasal senin çok güzel bir kızın olcakkk içime doğduuu

ben sana tam satıs noktalarını öğrenirim almaya gittiğimde..maskoyu da bir gez tabiki.içine ne sinerse onu al.bu takım benim kafamdaki takımla örtüştü.beyaz istiyordum hem kıza hem erkeğe uygun ve sade bişey.e fiyatı da bu kdr uygun olunca kacırmak istemiyorum.baska bir yere bakmıcam ben.tüm parçalar dahil 979 fiyatı bence de uygun valla birçok mobilyaya göre.acıkcası ben 2 ayırmıştım mobilya icin ama sanırım tüm oda bile 2den aza mal olacak bu gidisle bana zemuszemus

ilk 3 ay ve son 3 ay aşağıda diye mesaneye baskı yapar
2. 3 ay yukarda diye mideye baskı yapar,
ah anacım,
anne olunca anlarsın dedikleri bu demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…