hakketten orda mobilya mı varmış yaw..
kız pembikmaviş
birtek orada mı satılıyormuş bu acep
olmadı netten alırım ben yaa
nette de tüm parçalar dahil 979 tl ydi.
o da gayet uygun valla..
ama tabi önce bi maskoya bakacaz bizde.. maskoya bakmadan mobilya almayacm
aklımda bişi kalsın istemiyorum
:1shok:pembemavimasal senin çok güzel bir kızın olcakkk içime doğduuu
noldu kusuumm neren acıyoomerhabalar kızlar....ağrılarla başım dertteydi..doğuruyom sandım...( neyseki şimdi biraz daha iyiyim ve kk ya döndüm...
geçmiş çok uzun okuyamadım...var mı değişiklikler...:))bana biri özetlesin....olumunekankayizsmile
evet evet orda baya bıseyler varmıs fıyatlarda uyguncanım geçerken belli olmuyor ama oranın içi büyük bir yer sanırım. Dün daemonun (yanlış hatırlamıyosam) attığı linkten bende gördüm krokisini ayhan bebemi neydi satış mağazası haşim işcandaymış mobilyada satıyormuş. Ben bu hafta sonu gidecektim ama cumartesi yoğun tipi diyolar gidemem herhalde.
o zamn gel ben kızartmaları ocaga koyuyorummkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-niye sağ ol diyonn bende aynı kaderi paylaşıyorumm şuann yoğurtlu karışık kızarma için masanın üstüne çıkar göbek atarımm :teselli:mafoldumben
pembemavimasal senin çok güzel bir kızın olcakkk içime doğduuu
:1shok:
ne içmiş beeeee :1shok:
noldu kusuumm neren acıyoo
evet evet orda baya bıseyler varmıs fıyatlarda uygun
yurutec bebek arabası falan gıbı seylerde var oralarsda.
o carsıyıda dolasmak lazım
o zamn gel ben kızartmaları ocaga koyuyorummkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-
merhabalar kızlar....ağrılarla başım dertteydi..doğuruyom sandım...( neyseki şimdi biraz daha iyiyim ve kk ya döndüm...
geçmiş çok uzun okuyamadım...var mı değişiklikler...:))bana biri özetlesin....olumunekankayizsmile
canım geçerken belli olmuyor ama oranın içi büyük bir yer sanırım. Dün daemonun (yanlış hatırlamıyosam) attığı linkten bende gördüm krokisini ayhan bebemi neydi satış mağazası haşim işcandaymış mobilyada satıyormuş. Ben bu hafta sonu gidecektim ama cumartesi yoğun tipi diyolar gidemem herhalde.
evet biz de en az 1.500 olur fln diye düşünüyorduk..ben sana tam satıs noktalarını öğrenirim almaya gittiğimde..maskoyu da bir gez tabiki.içine ne sinerse onu al.bu takım benim kafamdaki takımla örtüştü.beyaz istiyordum hem kıza hem erkeğe uygun ve sade bişey.e fiyatı da bu kdr uygun olunca kacırmak istemiyorum.baska bir yere bakmıcam ben.tüm parçalar dahil 979 fiyatı bence de uygun valla birçok mobilyaya göre.acıkcası ben 2 ayırmıştım mobilya icin ama sanırım tüm oda bile 2den aza mal olacak bu gidisle bana zemuszemus
noldu kusuumm neren acıyoo
evet evet orda baya bıseyler varmıs fıyatlarda uygun
yurutec bebek arabası falan gıbı seylerde var oralarsda.
o carsıyıda dolasmak lazım
o zamn gel ben kızartmaları ocaga koyuyorummkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-
ben de yoğurtlu kızartma istiyoruuuuuuumm :gitme:
:1shok:
ne içmiş beeeee :1shok:
ben de yoğurtlu kızartma istiyoruuuuuuumm :gitme:
canım geçerken belli olmuyor ama oranın içi büyük bir yer sanırım. Dün daemonun (yanlış hatırlamıyosam) attığı linkten bende gördüm krokisini ayhan bebemi neydi satış mağazası haşim işcandaymış mobilyada satıyormuş. Ben bu hafta sonu gidecektim ama cumartesi yoğun tipi diyolar gidemem herhalde.
şöyle patates patlıcan kabak havuç biberr üstünhe yoğurtlu sarımsaklı yoğurt üstüne salçalı sos
www.ayhancocuk.com - Online Çocuk Gereçleri Mağazası.geçmiş olsun mhtp. kaynanan yanında mı köpek yıkardınız delikafadulden
hangi link bu bana da atın ben görmedim :1no2:
çabukk adresi verrr ayy kızlarr düşünün şuann evdeyiz çocuklar doğumuş gün yapmışız kısırlar tramusularr kızarmalar bir gün sende diğergün bende gün yapıyoruzz ayy tam ev hanımı işi:hulya:
şöyle patates patlıcan kabak havuç biberr üstünhe yoğurtlu sarımsaklı yoğurt üstüne salçalı sos
ay canım nası doğuruyosun sandın ya
allah korusun inşallah
işte psikolojik bişi bu da sanırım
neren ağrıyo
karnın mı
merhabalar kızlar....ağrılarla başım dertteydi..doğuruyom sandım...( neyseki şimdi biraz daha iyiyim ve kk ya döndüm...
evet biz de en az 1.500 olur fln diye düşünüyorduk..
ama bu olursa böyle ucuza, baska bir sürü şeyin daha parası çıkmış olur..
ben de cok begendim tam istediğim gibi ama nedense yine de bi git bak diyo şeytan..
oraya gidip fiyatları görünce tabi kesin tıpış tıpış dönerim ama
olsun kaydirigubbakcemile3
bu bahsettiğiniz yer şu meşhur unkapanı saraçhane denilen yermi?
ya bende gitmek istiyorum oraya.
yani unkapanı saraçhaneye, bebek arabaları, mobilyalar varmış orda.
ben şu anda İstanbul dışındayım.
haftasonu istanbula gelecez.
kocişi ikna edip oraya götürmek istiyorum,
sevabına bana şuranın bir tarifini verin ya,
nasıl giderim oraya,
arabayla gitsek park yeri sorunu yaşarmıyız,
yoksa arabayı anadolu yakasında bırakıp, karşıya vağurla gidip öylemi ulaşmalı bana yardım edin
ay işte birdenbire doğdu ya içine kaydirigubbakcemile3niye yahuu kaydirigubbakcemile3
şşşşşşştttttşöyle patates patlıcan kabak havuç biberr üstünhe yoğurtlu sarımsaklı yoğurt üstüne salçalı sos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?