2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun mehtap.benim de bugün belim feci ağrıyoor yaa sizlerin de mi öyle yoksa ben cok mu ayakta kalıyorum

yok kızartma mızartma aaa artık yasaklıyorum forumsa yaglı baharatlı hamur ısı olan yıyeceklerden bahsedılmesını=))

gel ben sana saglıklı sandvıcımden yapayımmaklinialirimsmile

ne var içindeee

allahallaahhh... neyse canım sen dinlen bol bol valla
yat yatabildiğin kdr
niye 3 kat daha riskliymişsin ki canım ya

ay işte birdenbire doğdu ya içine kaydirigubbakcemile3

şşşşşşşttttt klava:

yaa sen çok dövdün benini capayım can buu sen ne güzel öğlen yemeğin çıkıyor ben burdaa sanayi taraftaa ssadece canımın çekmesiyle kalıyorummmafoldumben

geçmiş olsun mhtp. kaynanan yanında mı köpek yıkardınız delikafadulden

hangi link bu bana da atın ben görmedim :1no2:

hahahaahah o gün evde terör estirip eşimide fırçalayınca artık ne köpek yıkamak ne eve adım attırmak yok hehehekötükedihüso

sağol daemon a.s.
ama burda beyaz bebek odası takımı yokki . siz hangi modeli beğendiniz anlamadım:uhm:

sağol daemon a.s.
ama burda beyaz bebek odası takımı yokki . siz hangi modeli beğendiniz anlamadım:uhm:

yok yok bu o degıl bu ordan bı tane magazanın ornegı.
otakımı gıttıgıdıyorda gormustuk galıba dımı ösge yada hepsı buradada

geçmiş olsun mehtap.benim de bugün belim feci ağrıyoor yaa sizlerin de mi öyle yoksa ben cok mu ayakta kalıyorum
canım benim de belim ve sırtım ağrıyor son 2-3 gündür özellikle..
ben işyerimdeki koltuktan kaynaklandığını düşünüyorum.
çok fazla büyük çünkü ve ben kaykılarak oturmak zorunda kalıyorum genelde..
bugün bir tane ortopedik bel yastığı siparişi vereceğim

ben ortopedik yastık kullanıyorum aslında ama dün aksam 2 saat sabah da 2 saat ayakta kaldım sanırım ondan oldu..dün temizlik yaptım yoruldum herhalde

canım aksaray merkezden taksim yönüne döndüğünüzde o geçitten geçeceksiniz.
park sorunundan pek emin değilim. çok işlek bir yer orası .

aksaray merkezden taksim yönüne döndüğümüzde,
saraçhane köprüsü dimi buranın adı.

başka bişeymi yoksa

kızlar fazla sakın ayakta kalmayın..ayakta kaldığınızda belinize ağrı giriyorsa hemen dinlenin boşuna yormayın kendinizi...

Kızlar dün dr. gittim benim dr. un kilo takıntısı var 3 haftada 1 kilo almışım demediğini bırakmadı(şaka yollu tabi) Sizlerde de dr. kızıyor mu kiloya?
Tamam ben 54 kilo ile hamile kaldım şuanda 63 oldum fakat tüp bebek ile hamile kaldığım için 2 ay nerdeyse hiç kalkmadan yattım şimdi çalışmayada başladım eskisi kadar hızlı kilo almıyorum.ıyice psikolojim bozuldu çocuk usg de dönmüyodu bende açlıktan hareket edemiyordur felan dedim ay çok yazık çok acıdım şimdi felan diyor.Bir dahaki sefere hiç kilo almadan gidecekmişim.ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…