2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
resimdeki model güzel de görmek lazım. sonra uyduruk birşey çıkmasın
işte o gün ben de aynısını söyleyerek bu linki yolladım ama sonra pembemavinin bir arkadaşlarının aynısını aldıgı kullandıgı ve memnun oldugunu öğrendik..
pembemavi de o yuzden fabrika satış magazasına gidiyor almak isteyen baska bir arkadaşıyla birlikte

banada yollarmısınnnn ben bi boğa burcu olarak hep iştahlıyımdır hamilelikle birliktee hepden iştahım açıkk
yolladım ac kapıyı

kızlar ben cıkıyorum tek elle yazıyorum zaten

off off
yatayım ben
gorusuruz yınee

benim doktorum henüz bana fren yapmadı zemuszemus kendim dikkat etmeye calısıyorum ama asırı yemediğim halde kg alıyorum hızla.çözemiyorum.cok hareketsiz de sayılmam.tamam gün içinde oturarak calısıyorum.ama hava güzel olduğunda en az yarım saat yürüyüş yapıyorum öğle tatilinde.aksamları da ztn iş yapıyorum evde.ama neden cok kg alıyorum bu kadar hızla çözemedim :gitme: senin doktorun da 16 haftada 9 kg aldığın için doğal olarak dikkat etmeni istiyordur ama artık almışsın o kg yu bu saatten sonra hamile hamile herhalde rejim yapamazsın.sadece dikkat et sen de doktoru da cok umursama.elbetteki yemek yiceksin.ama yararlı seylere yönel kalorisi düşük.yoksa ileriki aylarda cok daha hızlı kg alınıyormuş.simdiden dikkat etmek lazım.

yolladım ac kapıyı

kızlar ben cıkıyorum tek elle yazıyorum zaten

off off
yatayım ben
gorusuruz yınee

[COLOR="Magenta"]ay canım yaa cok gecmis olsun dinlen bakalım kendine dikkat et ılık bitki öayları falan ic yağsız beslen.[/COLOR]

heee siz baya organize olmuşsunuz delikafadulden
bende kadıköyde bir dükkan var orda çok güzel modeller vardı. oraya bakmak istiyorum en kısa zamanda.dükkanın ismini bilmiyorum ama :sm_confused:

tamam şeker, Haşim İşcan,
çok teşekkür ederim,
yeni avatar resminde süpermiş bu arada

teşekkür ederim yerimseniben

ben kendim gidip görmedim ama buradan 2 arkadasım aldı birisi 2 aydır kullanıyor memnunuz dediler.ben de onlara güvenerek almak istiyorum.

Ben o doktora burdan bi kafa atarım neye uğradığını şaşırır valla. Tamam bizde biliyoz kilonun sağlıklı bişey olmadığını bebeğe zararı olduğunu. Ama hamile insana bu yaklaşım şekli daha zararlı.
Arkadaşlar içinizde en kilolu hamile benim ben 95 kilo hamile kaldım 100 kilo oldum bile 5 ayda 5 kilo tamam itiraf ediyorum çok dikkat etmedim ama kilo alıcak kadarda yemedim. Benim doktorum tartmıyor beni asla kilo konusunu açmıyor her seferinde muayne bitince ben kendim tartılıyorum sorup not almıyor bile. Yapacak bişey yok çünkü herşey ortada. Bana herseferinde senin kilon beni ilgilendirmez bebeğin gelişimi benim için önemli sekerin tansiyonun olmadığı sürece bir problem yok diyor. Simdilik şekerimde tansiyonumda yok. Demiyorum size beni örnek alın diye ama yapacak bişey yok bundan sonra dikkat etmekten başka.ayrıca 5 ay itibariyle ayda 1 kilo alınıyor önemli olan kendine almamak zaten o 1 kilo bebeğin kilosu suyun artması rahmin hacmi gibi şeyler. 1 kilodan fazla almamaya dikkat etmek yeterli.
Sende doktoruna sen yat bakalım 2 ay hiç kalkmadan kilo alıyomusun almıyomusun deseydin. Takma kafana tatlım bebiş ve sen sağlıklı olun yeter.

Canım benim doktorum henüz kızmadı kilo konusunda çünkü henüz 2-2,5 kilo civarındayım. Ama eğer aşırı kilo alırsam tavrının değişeceğini söylemişti. Şu anda gayet memnun ve bundan sonra her ay 1-1,5 kilo arası aldın mı süper diyor.
Yalnız sende şöyle bi ayrıntı var tatlım sen tedavi görmüşsün o iğneler insanda kilo yapıyor bi de hareketsiz kalmışsın. Bence bundan sonra toparlarsın kilo alımını. Bir düzene girer. Önemli olan tok olmak değil iyi beslenmek bence :CüvCüv:

dün bende bel ağrısından maff oldum bugünde ağrıyor hafif hafif

yalnız resimdeki gibi karyola pek tavsiye edilmiyormuş.

büyüyen karyola diye tabir edilen ve karyolanın ayak ucu kısmına monte edilmiş komodinler veya şifoniyerden oluşan karyolaların ekonomiklik anlamında yararlarıyla birlikte bazı dezavantajı vardır, bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz.

ılk olarak diğer karyolalara göre görüntü kabalığı ve büyük yer işgali söz konusudur. Bebeğinizin en çok kullanacağı mobilya olduğu için muhtemelen en çok zarar vereceği mobilyada karyolası olacaktır, bu durumda bu karyola büyüdüğü zaman bir tadilat veya yeni boya gerektirecektir.

Bu tip karyolalarda ayak ucunda bulunan komodinler bebeğinizin el ve parmaklarını sıkıştırması açısından tehlike yaratacaktır. Ayrıca ayak ucunda bulunan modül diğer şifoniyerlere daha yüksekte olduğundan bebeğinizin altını değiştirirken siz alçakta kalacaksınız. Alt değişimini yapacağınız modül her iki tarafı açık olduğu için bebeğinizin kontrolü daha zor ve tehlikeli olacaktır. Bebeğiniz ayak ucundaki modüle tırmanabilir ve bu modülün çekmecelerini çekebilir, ellerini sıkıştırabilir veya buradan aşağıya düşebilir.

Kızlar mehaba bende haziran annesiyim inş.Baya yazışmışınız.Epey bişey kaçırdım.Amam bebek ıhtıyaç listesi kısmını okudum ılk.Zynpmrt hazırlamıştı sanırım yanlış hatırlamıyosam.Çok teşekkurler ona.Alışveriş yapmaya başladınızmı ben daha hiç bişey almadım.:kedi:geçmi kaldım bılmıyom ama 6,5 aydan sonra başlıcam inş.Ama küçük şeyleri almaya başlamak lazım sanırım değil mi?

1)görüntüsü bence kaba değil cok sirin..büyük yer işgal etmesi de benim acımdan sorun değil evim çok geniş zaten.

2)ben karyola dısında besik ve park yatak da alacağımdan cok yıpranacağını sanmıyorum güzel kullanmayla da alakalı bu durum ve mobilya kalitesi ile elbette.

3)bu ürün sonucta bebek için yapıldığından tüm riskler göz önünde tutularak üretim yapılmıştır diye düşünüyorum hem ayrıca bebek için zaten hersey tehlike arz ediyor hareketlenmeye basladığı andan itibaren.bu sekilde düşünmeye başlarsak sonu yok bu risklerin..yapacak tek sey bebeğinizi sürekli gözünüzün önünde kontrol altında tutmak aklı ermeye baslayana kadar bu böyle bence.

bence bunların hepsi sacma.bu tercih meselesi tabiki ama bence büyüyen yatak almak en mantıklısı.benim kullanan birçok arkadasım var bebekleri büyüdü simdi 3-5 yaslarında olanların hepsi karyolaya cevirdi cok da güzel oldu.ben tavsiye ederim.

ben yemeğe gidiyorum canım hepinize afiyet olsun zemuszemus

hoşgeldim canım çoğumuz yemektee, ufak ufak almaya başlamak mantıklıı bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…