işte link bu, fiyatı göremeyenler için, fiyatı 979 tl. ve içine oyuncak sandığı ve duvar askısı da dahil
Bebek Odası Tam Takım Beşik Karyola Babyhope, #16175587 Gittigidiyor.com
işte o gün ben de aynısını söyleyerek bu linki yolladım ama sonra pembemavinin bir arkadaşlarının aynısını aldıgı kullandıgı ve memnun oldugunu öğrendik..resimdeki model güzel de görmek lazım. sonra uyduruk birşey çıkmasın
haşim işcan geçidi diyin herkes bilir canım
yolladım ac kapıyıbanada yollarmısınnnn ben bi boğa burcu olarak hep iştahlıyımdır hamilelikle birliktee hepden iştahım açıkk
hadi görüşürüz şekerimyolladım ac kapıyı
kızlar ben cıkıyorum tek elle yazıyorum zaten
off off
yatayım ben
gorusuruz yınee
Kızlar dün dr. gittim benim dr. un kilo takıntısı var 3 haftada 1 kilo almışım demediğini bırakmadı(şaka yollu tabi) Sizlerde de dr. kızıyor mu kiloya?
Tamam ben 54 kilo ile hamile kaldım şuanda 63 oldum fakat tüp bebek ile hamile kaldığım için 2 ay nerdeyse hiç kalkmadan yattım şimdi çalışmayada başladım eskisi kadar hızlı kilo almıyorum.İyice psikolojim bozuldu çocuk usg de dönmüyodu bende açlıktan hareket edemiyordur felan dedim ay çok yazık çok acıdım şimdi felan diyor.Bir dahaki sefere hiç kilo almadan gidecekmişim.ohaoldumsmile
yolladım ac kapıyı
kızlar ben cıkıyorum tek elle yazıyorum zaten
off off
yatayım ben
gorusuruz yınee
işte o gün ben de aynısını söyleyerek bu linki yolladım ama sonra pembemavinin bir arkadaşlarının aynısını aldıgı kullandıgı ve memnun oldugunu öğrendik..
pembemavi de o yuzden fabrika satış magazasına gidiyor almak isteyen baska bir arkadaşıyla birlikte
tamam şeker, Haşim İşcan,
çok teşekkür ederim,
yeni avatar resminde süpermiş bu arada
işte o gün ben de aynısını söyleyerek bu linki yolladım ama sonra pembemavinin bir arkadaşlarının aynısını aldıgı kullandıgı ve memnun oldugunu öğrendik..
pembemavi de o yuzden fabrika satış magazasına gidiyor almak isteyen baska bir arkadaşıyla birlikte
Kızlar dün dr. gittim benim dr. un kilo takıntısı var 3 haftada 1 kilo almışım demediğini bırakmadı(şaka yollu tabi) Sizlerde de dr. kızıyor mu kiloya?
Tamam ben 54 kilo ile hamile kaldım şuanda 63 oldum fakat tüp bebek ile hamile kaldığım için 2 ay nerdeyse hiç kalkmadan yattım şimdi çalışmayada başladım eskisi kadar hızlı kilo almıyorum.ıyice psikolojim bozuldu çocuk usg de dönmüyodu bende açlıktan hareket edemiyordur felan dedim ay çok yazık çok acıdım şimdi felan diyor.Bir dahaki sefere hiç kilo almadan gidecekmişim.ohaoldumsmile
Tamam ben 54 kilo ile hamile kaldım şuanda 63 oldum fakat tüp bebek ile hamile kaldığım için 2 ay nerdeyse hiç kalkmadan yattım şimdi çalışmayada başladım eskisi kadar hızlı kilo almıyorum.İyice psikolojim bozuldu çocuk usg de dönmüyodu bende açlıktan hareket edemiyordur felan dedim ay çok yazık çok acıdım şimdi felan diyor.Bir dahaki sefere hiç kilo almadan gidecekmişim.ohaoldumsmile
yalnız resimdeki gibi karyola pek tavsiye edilmiyormuş.
büyüyen karyola diye tabir edilen ve karyolanın ayak ucu kısmına monte edilmiş komodinler veya şifoniyerden oluşan karyolaların ekonomiklik anlamında yararlarıyla birlikte bazı dezavantajı vardır, bunlardan bazılarını şöyle sıralayabiliriz.
İlk olarak diğer karyolalara göre görüntü kabalığı ve büyük yer işgali söz konusudur. Bebeğinizin en çok kullanacağı mobilya olduğu için muhtemelen en çok zarar vereceği mobilyada karyolası olacaktır, bu durumda bu karyola büyüdüğü zaman bir tadilat veya yeni boya gerektirecektir.
Bu tip karyolalarda ayak ucunda bulunan komodinler bebeğinizin el ve parmaklarını sıkıştırması açısından tehlike yaratacaktır. Ayrıca ayak ucunda bulunan modül diğer şifoniyerlere daha yüksekte olduğundan bebeğinizin altını değiştirirken siz alçakta kalacaksınız. Alt değişimini yapacağınız modül her iki tarafı açık olduğu için bebeğinizin kontrolü daha zor ve tehlikeli olacaktır. Bebeğiniz ayak ucundaki modüle tırmanabilir ve bu modülün çekmecelerini çekebilir, ellerini sıkıştırabilir veya buradan aşağıya düşebilir.
Kızlar mehaba bende haziran annesiyim inş.Baya yazışmışınız.Epey bişey kaçırdım.Amam bebek ıhtıyaç listesi kısmını okudum ılk.Zynpmrt hazırlamıştı sanırım yanlış hatırlamıyosam.Çok teşekkurler ona.Alışveriş yapmaya başladınızmı ben daha hiç bişey almadım.:kedi:geçmi kaldım bılmıyom ama 6,5 aydan sonra başlıcam inş.Ama küçük şeyleri almaya başlamak lazım sanırım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?