D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
-
- #36.761
günaydın kızlar..
bi toplantıdan çıktım geldim, şimdi cıkıp diğerine gideceğim...
daemoşum okudum çok geçmiş olsun... yine de uyumaya çalış ya öyle daha sinirli olursun valla.. ay kıyamam yaa ne fena.. bu aşı da nası bişimiş böyle.. gıcık..
bugün toparlarsın belki canım..
neyse kızlar sonra gelecem yine öpüyorum sizi
Günaydın kızlar! yardımınıza ihtiyacım var hihoyyyt
Ben yurtdışında oturuyorum ama türkiye den bebek kıyafetleri falan almak istiyorum... burada bilgisayarın IP si başka ülkeyi gösterdiği için google da arama yapınca herzaman bütün siteleri bulamıyorum onun için acaba bana birkaç güvenilir, kaliteli ve güzel bebek kıyafetleri satan sitelerin adreslerini verir misiniz??
bak toplantıda yonetıcılerıne sunu soyle
ıs verımını arttırmak ıcın fıkrım geldı
daha az toplantı yapalım
daha cok calısalım de
saol canım valla kafayı yememek mumkun degıl
he ryanımda ayrı bı agrı
ne saga ne sol ne on ne arka hıc bı yanıma yaslanamaz oldum..
hadı gıt toplantınada gell
gorusuurzz
gunaydın kızlarr
sıfır uykuyla burdayım
berbat bı gece gecırdım
soluma donemıyorum kolum agrıyo
sagıma donemıyorum
dısım sankı sag yanımı felc ettı kafamın sag tarafı kopmus dusecek sankı
sırt ustu yatınca zaten grıbım nefes alamıyorum
sabaha kadar oturdum agladım oturmaktan totom belım agrıyo
allahım al canımı dıye dua ettım butun gecemafoldumben
bırde kocamın fazla ıyı nıyetı benı öldurcek
dun babasını cagırmıs
hanı hastaneye gıtmek ıstersem dıye
bızım arabamız yok baba bızde kal demıs
kayınpederım saolsun geldı
ee o gelınce aksam mecbur kalktım
yemek falan hazırladım
esım yardım edeyım dıyo
ben tabı sınır kupuyum ama anlamadı benım kocam
neye kızdıgımı
anlamıyokı kım gelırse gelsın yatamıycagımı
sabahta uzandım uyumaya claısayım dedım
ıcım gecmıs 5 dk
bızımkı basıma geldı
sacımı oksuyo
canım cıcım bılmem ne
nasıl sınır oldum
actım gozumu
cok ıyısın dımı
cok anlayıslısın dedım
ızın ver ıcım gecmısken uyumaya calısayım
uzak dur benden dedım
bozuldu kalktı hazırlandı
sonra telefonları getırıyımde yanına bısey olursa arasın dedı
ıstemıyorum dıye cıglık attım
telefonların fısını cek
zılın fısını cek
kımse rahatsız etmesın dedım.
tabı cekmedii..
sımıdıde ıyılıgınden annesını aramz ınsallah bıze gıt dıyemafoldumben
GÜNAYDIN KIZLAR..
sen hala iyileşemedin mi güzelcim ya?kolun cok mu ağrıyor?bu aşı nasıl bişey yahu?korktum bak simdi heee..miden nasıl oldu?
ben bugün daha keyifliyim.bunun da iki sebebi var.ilki sabah tartıldım ve sadece yarım kg almışım zemuszemus mutlu oldum bayadır korkuyordum tartılmaya her tartıldığımda sanki kg alıyordum..neyseki durmuş o deli gibi kg almam bilmiyorumkismile ikincisi de serviste gelirken bebeğimin hareketlerini hissettim hem de üst üste birkaç kez pıt pıt vurdu resmen cok hafif ben pek hissedemiyordum ondan mutlu oldum böyle çok kaydirigubbakcemile3
Bana cevap yazacak yok mu ama mafoldumben
Bana cevap yazacak yok mu ama mafoldumben
sana alıntı yaptımm sabah yazdıgımı..
Canım bildğin siteler var aslında
gittigidiyor, hepsiburada, tish-o,bebeshop... falan sanırsamm
saol cnmmDaemon şimdi okudum yazdıklarını geçmiş olsun canım.
neyım yokkı ne ararsan var..Daemon cummmm neyin var senin tatlım ya? Epey zmandır hep huzursuz görüyom seni ben :teselli:
zaten son zamnlarda sureklı bı uyku problemı yasıyorum cnm. uyurgezer gıbı dolasıyorum am auykuya gelınce sureklı dalıp dalıp uyanıyorum duzenlı uzun surelı uyuyamıyorum maalesef. kayınpederım ıstedıgımız zamnlarda arabasını bırakıyor ancka onunda ıhtıyacı oluyor. kendısı ogretmen ve ev okul arası yakın sayılmaz. otobuse bınmesı onun da sınırlerını bozuyor o yuzden bızde cok zorunlu kalmadıkca arabasını ıstemıyoruz..Daemoncum ya başta yzdıklarını okuyunca çok üzüldüm canım ya.Çok geçmiş olsun.Benım bıle sınırım bozuldu.Bide canım eşim araba kullanmayı bilmiyomu kayınpederin geliyo anlamadım.Versin arabayı kocana sizde kalsın hep.Sonuçda hamılesın herzaman acil doktora gıtmek isteyebılırsın canım.Neyse bozma morelını ama arkadaşların dediği gibi doktora gıtmen şart.o psikoloji ve yorgunlukla ınsanın kalkası gelmez tabi.Neyse canım bırazdan uykun gelir yatarsın belki tekrar.Bu saatte ki uykular faydalı olur canım.Bence dınlen ve meyve tuket bol bol.Ya dişine çok üzüldüm. O doktora gıdıp ilaç içmeden geçmezmafoldumbenmafoldumben
babası kaldı canım ama aksam babasıyla gelıcegıı ogrenınce ben kalkıp evı toparldım yemek yaptım kendımı mumkun oldugu kadar ıyı gostermeye claıstım nasıhat dınlemek ıstemıyorum ne kadar kotu gorunsem nasıhatları o kadar uzun surcektı.napsın o da farklı bir yönden bakıyor işte olaya.araba lazım olursa diye çağırmış babasını.babası kalmadı mı peki?akşam geldi gitti mi sadece?benim eşim de böyledir.bana sormadan hareket eder iyiniyetli ama sonucta beni daha da zorda bırakıyor.annesini çağırmaya kalkıyor hasta olunca ben.e ben de kalkıyorum evi toplamaya temizlik yapmaya daha beter yoruluyorum.en güzeli anlaştık ben hasta iken kimseyi çağırma dedim.cünkü ben huzursuz oluyorum biri geldiğinde hasta da olsam evim derli toplu değilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?