2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak toplantıda yonetıcılerıne sunu soyle
ıs verımını arttırmak ıcın fıkrım geldı
daha az toplantı yapalım
daha cok calısalım de

saol canım valla kafayı yememek mumkun degıl
he ryanımda ayrı bı agrı
ne saga ne sol ne on ne arka hıc bı yanıma yaslanamaz oldum..
hadı gıt toplantınada gell

gorusuurzz

Günaydın kızlar! yardımınıza ihtiyacım var hihoyyyt
Ben yurtdışında oturuyorum ama türkiye den bebek kıyafetleri falan almak istiyorum... burada bilgisayarın IP si başka ülkeyi gösterdiği için google da arama yapınca herzaman bütün siteleri bulamıyorum onun için acaba bana birkaç güvenilir, kaliteli ve güzel bebek kıyafetleri satan sitelerin adreslerini verir misiniz??

yurtdısına kargosu olan bı yer mı arıyosun

hayır canım yurtdışı kargosu olması şart değil... annemlerin adresini yazabilirim.. daha sonra onlar bana gönderirler... sadece böyle güzel, şirin ve kaliteli kıyafetler satan birkaç site ismi istiyorum...

günaydın kızlarrr
daemon canım geçmiş olsun a.s.

Günaydın hamile arkadaşlar,
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim iki gündür yoktum arada bakıyordum ama yazacak fırsatım olmuyordu beni özlemediniz mi yoksaohaoldumsmile:gitme:
Hemen anlatın ne var ne yok? Özet bekliyorumbilmiyorumkismile

GÜNAYDIN KIZLAR..

sen hala iyileşemedin mi güzelcim ya?kolun cok mu ağrıyor?bu aşı nasıl bişey yahu?korktum bak simdi heee..miden nasıl oldu?
ben bugün daha keyifliyim.bunun da iki sebebi var.ilki sabah tartıldım ve sadece yarım kg almışım zemuszemus mutlu oldum bayadır korkuyordum tartılmaya her tartıldığımda sanki kg alıyordum..neyseki durmuş o deli gibi kg almam bilmiyorumkismile ikincisi de serviste gelirken bebeğimin hareketlerini hissettim hem de üst üste birkaç kez pıt pıt vurdu resmen cok hafif ben pek hissedemiyordum ondan mutlu oldum böyle çok kaydirigubbakcemile3

sana alıntı yaptımm sabah yazdıgımı..

Günaydın canlarımmmmm a.s.
Hemen Duyfer arkadAŞIMIZA SATAŞMAK ıSTıyorum olumunekankayizsmile
Katletmiş resmen haziran bebişlerinin cicileri sayfasını kaydirigubbakcemile3

Daemon cummmm neyin var senin tatlım ya? Epey zmandır hep huzursuz görüyom seni ben :teselli:

Daemoncum ya başta yzdıklarını okuyunca çok üzüldüm canım ya.Çok geçmiş olsun.Benım bıle sınırım bozuldu.Bide canım eşim araba kullanmayı bilmiyomu kayınpederin geliyo anlamadım.Versin arabayı kocana sizde kalsın hep.Sonuçda hamılesın herzaman acil doktora gıtmek isteyebılırsın canım.Neyse bozma morelını ama arkadaşların dediği gibi doktora gıtmen şart.o psikoloji ve yorgunlukla ınsanın kalkası gelmez tabi.Neyse canım bırazdan uykun gelir yatarsın belki tekrar.Bu saatte ki uykular faydalı olur canım.Bence dınlen ve meyve tuket bol bol.Ya dişine çok üzüldüm. O doktora gıdıp ilaç içmeden geçmezmafoldumbenmafoldumben

sana alıntı yaptımm sabah yazdıgımı..

napsın o da farklı bir yönden bakıyor işte olaya.araba lazım olursa diye çağırmış babasını.babası kalmadı mı peki?akşam geldi gitti mi sadece?benim eşim de böyledir.bana sormadan hareket eder iyiniyetli ama sonucta beni daha da zorda bırakıyor.annesini çağırmaya kalkıyor hasta olunca ben.e ben de kalkıyorum evi toplamaya temizlik yapmaya daha beter yoruluyorum.en güzeli anlaştık ben hasta iken kimseyi çağırma dedim.cünkü ben huzursuz oluyorum biri geldiğinde hasta da olsam evim derli toplu değilse..

Canım bildğin siteler var aslında
gittigidiyor, hepsiburada, tish-o,bebeshop... falan sanırsamm

Teşekkür ederim canım ama malesef google da arama yapınca türkiye den bir bilgisayardan arama yapıldığındaki sonuçları vermiyor onun için sordum... yani tecrübeli arkadaşların alışveriş ettiği siteler varsa onları öğrenmk istedim...
Teşekkürler....

Daemon şimdi okudum yazdıklarını geçmiş olsun canım.
saol cnmm
Daemon cummmm neyin var senin tatlım ya? Epey zmandır hep huzursuz görüyom seni ben :teselli:
neyım yokkı ne ararsan var..
zaten son zamnlarda sureklı bı uyku problemı yasıyorum cnm. uyurgezer gıbı dolasıyorum am auykuya gelınce sureklı dalıp dalıp uyanıyorum duzenlı uzun surelı uyuyamıyorum maalesef. kayınpederım ıstedıgımız zamnlarda arabasını bırakıyor ancka onunda ıhtıyacı oluyor. kendısı ogretmen ve ev okul arası yakın sayılmaz. otobuse bınmesı onun da sınırlerını bozuyor o yuzden bızde cok zorunlu kalmadıkca arabasını ıstemıyoruz..
babası kaldı canım ama aksam babasıyla gelıcegıı ogrenınce ben kalkıp evı toparldım yemek yaptım kendımı mumkun oldugu kadar ıyı gostermeye claıstım nasıhat dınlemek ıstemıyorum ne kadar kotu gorunsem nasıhatları o kadar uzun surcektı.
daralıyorum artık.

kızlar nasılsınız? daemon canım geçmiş olsun. çok üzüldüm . kendini mutlu hissetmeni sağlayacak bişeyler yap. alışveriş, arkadaş ziyareti, vb.. moralin bozuk olunca ağrıların daha çok canınını acıtır.
daemon canım benim bebişin cinisyetini günceller misin? oğlum olacak :)... teşekkür ederim.

kızlar aranızda dopler (detaylı ulrason) yaptıran var MI? 19- 23 HAFTA aralığında yapılıyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…