- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #36.961
şey canım
daemon söyleyemiyo ama
ücret alıyo eklemelerden
25tl
hesap no.su
listenin altında yazılı
doğum sırasında bir tane kirleniyor..sakın iyi birpijama giymeyin mahvoluyor valla....sonrasında da 2 tane bulunması lazım..kanama falan oluyor kirleniyor...hastane için en az 3 olması lazım..
bu dediğin normal doğum için geçerli, di mi?CADIARZU
canım bak bi istersen fikir olur
zuhalkonfeksiyon.com.tr/hamile_urunleri.php?uid=SGFtaWxlIMSww6cgR2l5aW0=]Hamile Ürünleri, Zuhal Konfeksiyon, Bebek, Hamile, Giysi, Bebek Kıyafetleri, Hamile Kıyafetleri, Hamile Giysileri, Anne Bebek, Hamile Kadın - ZUHAL KONFEKSİYON[/url]
tam cadısın vallaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tam cadısın vallaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
duyfercim farkettımde sen yapmamışşın odemeyı.. özelden hesap bilgilerimi gönderiyorumm
verilen hesap no asla benim değildirbilmiyorumkismile
ya kızlar bu hastane için gecelık işini nasıl hallettınız.Tecrubesi ve duşuncesi olanlar yazsın çünkü ben bıde foto çekılcek ya şık bişeylerde olsun ıstıyorum.Nasıl yapcaz yaaaa. Nerden alcaz önden düğmeli filanbilmiyorumkismile
verilen hesap no asla benim değildirbilmiyorumkismile
duyfercim farkettımde sen yapmamışşın odemeyı.. özelden hesap bilgilerimi gönderiyorumm
elhamraanın bana ortak demesi tam da bu konuyla alakalıdırkaydirigubbakcemile3
elhamraanın bana ortak demesi tam da bu konuyla alakalıdırkaydirigubbakcemile3
oluyy yaparımm yollaa bilgilerii ama bak okadar sohbet muhabbet yaptık bi indirim yaparsınn
ayy okuması bile heyecanlı güzel olurduu çiğli güzel yaaa ulaşımda sıkk du bakalımm yaza kadarr evler dolar boşalırr kismette varsaa bana nasip olurr aslında satın almak istiyorumm bir ara konuşalım bunuu bıktım 4 yılda kiradann kredi çekp ev almak istiyoru şu arabanın borcu bitsin yaza inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?