2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
doğum sırasında bir tane kirleniyor..sakın iyi birpijama giymeyin mahvoluyor valla....sonrasında da 2 tane bulunması lazım..kanama falan oluyor kirleniyor...hastane için en az 3 olması lazım..

bu dediğin normal doğum için geçerli, di mi?CADIARZU

kk nick:hsbsnd
SAT:07 eylül
Tahmını Doğum Tarıhı:14 hazıran
Hamiş kaldığı kılo:51

Teşekkür ederim canımcım :1hug:

ya kızlar bu hastane için gecelık işini nasıl hallettınız.Tecrubesi ve duşuncesi olanlar yazsın çünkü ben bıde foto çekılcek ya şık bişeylerde olsun ıstıyorum.Nasıl yapcaz yaaaa. Nerden alcaz önden düğmeli filanbilmiyorumkismile

canım bence boşuna fazla para verip hamile mağazalarından alma..normal önden düğmeli olanlardan al daha iyi oluyor...

verilen hesap no asla benim değildirbilmiyorumkismile

tabi canım senin olurmuu hiç aklımın ucundan geçmedi öylesnie sana cadı diyesim geldiii tatlı cadıı süpürgeli cadıısengözlerimebaksanab

kız elhamra hani sen bugün doktora gidecektin bilmiyorumkismile

elhamraanın bana ortak demesi tam da bu konuyla alakalıdırkaydirigubbakcemile3

şuna bak birnin dişi başda olmak üzere her yeri ağrıyorr biride ev taşıda sözde yorgunn ama bütün fırlamalıığnız üstünüzde sizi gidi ortak cadılar

oluyy yaparımm yollaa bilgilerii ama bak okadar sohbet muhabbet yaptık bi indirim yaparsınn

canım geliş fiyatına yapıyorum zzaten. yoksa tükan senin biliyosun..
ama bi kuruş desen inemem . istersne git araştır. mayıs anneleri temmuz annelerı sor hepsine en uygun bende

Kızlar bende evlenmeden önce egekentte oturuyodum bılıyosunuzdur orayı büyük ihtımalle Çiğli yazısını duyunca hemen yazayım dedim.Ay ne guzel anneme gelıncebebeklerle tanışmak nasıp olur ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…