- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi daemon
-
- #36.981
canım geliş fiyatına yapıyorum zzaten. yoksa tükan senin biliyosun..
ama bi kuruş desen inemem . istersne git araştır. mayıs anneleri temmuz annelerı sor hepsine en uygun bende
selam kızlar nabersiniz
Kızlar bende evlenmeden önce egekentte oturuyodum bılıyosunuzdur orayı büyük ihtımalle Çiğli yazısını duyunca hemen yazayım dedim.Ay ne guzel anneme gelıncebebeklerle tanışmak nasıp olur ınş.
slm kızlar ben geldim.nasılsınız??
slm kızlar ben geldim.nasılsınız??
iyiylik cicimsenden nbr
yapıyo musun ödemeyı yapmıyo musun onu söyle...şuna bak birnin dişi başda olmak üzere her yeri ağrıyorr biride ev taşıda sözde yorgunn ama bütün fırlamalıığnız üstünüzde sizi gidi ortak cadılar
sende sendeee.. ödemeyı 3 gun sonra yapıcam dedın ısmını yazdırdın ama tık yok hala..kaydirigubbakcemile3
nbr komsucukkkselam kızlar nabersiniz
ana şuna bakkk tamamm ya hamile hamile o kadar yol gidip fiyat araştırması yapamammm tmm anlaştık ver elniii vereliniortak
ya kızlar bu hastane için gecelık işini nasıl hallettınız.Tecrubesi ve duşuncesi olanlar yazsın çünkü ben bıde foto çekılcek ya şık bişeylerde olsun ıstıyorum.Nasıl yapcaz yaaaa. Nerden alcaz önden düğmeli filanbilmiyorumkismile
Bu pijama olayı aslında önemli kızlar. Rahat bişey olması şart dolayısıyla doğumdan sonra kilo gider diye düşünmeyin alırken. Biliyorsunuz özellikle sezeryan olursa içerde 2. bebek daha varmış gibi oluyor. Yani göbek hemen inmiyor önde sepet takılmaya devam bi süre daha...
kızlar hava çok güzeldi yürüyüş yaptım geldiiim
sağol canım iyiyiz sen iyisin dimi
artık problem filan kalmamıştır inşallah
yapıyo musun ödemeyı yapmıyo musun onu söyle...
ticaret kısım bu agrı mağrı bırakır mı:roflol:
sende sendeee.. ödemeyı 3 gun sonra yapıcam dedın ısmını yazdırdın ama tık yok hala..
olmuyo boleee
nbr komsucukkk
bak saat 3 olmadan eft yı yap bugun hesaba dusmezse para sılerım haaa
kıslarr daha once yazdımmı bilmiyorum ama oğluşum geliyoo :) geçen haftaki kontrolümüzde öğrenmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?