2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım geliş fiyatına yapıyorum zzaten. yoksa tükan senin biliyosun..
ama bi kuruş desen inemem . istersne git araştır. mayıs anneleri temmuz annelerı sor hepsine en uygun bende

ana şuna bakkk tamamm ya hamile hamile o kadar yol gidip fiyat araştırması yapamammm tmm anlaştık ver elniii vereliniortak

Bu pijama olayı aslında önemli kızlar. Rahat bişey olması şart dolayısıyla doğumdan sonra kilo gider diye düşünmeyin alırken. Biliyorsunuz özellikle sezeryan olursa içerde 2. bebek daha varmış gibi oluyor. Yani göbek hemen inmiyor önde sepet takılmaya devam bi süre daha...

birazdan dr çıkcam yawrular

inşallah canımm amma izmirli varmışş ne güzelll

şuna bak birnin dişi başda olmak üzere her yeri ağrıyorr biride ev taşıda sözde yorgunn ama bütün fırlamalıığnız üstünüzde sizi gidi ortak cadılar
yapıyo musun ödemeyı yapmıyo musun onu söyle...

ticaret kısım bu agrı mağrı bırakır mı:roflol:
kaydirigubbakcemile3
sende sendeee.. ödemeyı 3 gun sonra yapıcam dedın ısmını yazdırdın ama tık yok hala..

olmuyo boleee

selam kızlar nabersiniz
nbr komsucukkk
ana şuna bakkk tamamm ya hamile hamile o kadar yol gidip fiyat araştırması yapamammm tmm anlaştık ver elniii vereliniortak

bak saat 3 olmadan eft yı yap bugun hesaba dusmezse para sılerım haaa

Canım doğumdan çıktığın anda çekileceğin fotolardan bahsediyosan bir kaç saat boyunca kendi geceliğin giydirilmiyor. Heleki sezeryan olmuşsan ameliyat önlüğü üzerinde kalıyor 4-5 saat sonra ik defa ayağa kaldırıyor hemşireler. Eyer kendini iyi hissedersen o zaman üstünü değiştiriyorlar. Normal doğumda bu süreç daha hızlıdır belki. Ama ben bugüne kadar kaç arkadaşıma doğum ziyeretine gittiysem hepsinde ameliyat önlüğü vardı. Sadece sabah 8 de doğum yapan bir arkadaşıma akşam gidebilmiştim bitek o kendi geceliğini giymişti.

bak bu konuda cok haklısın canım.sezeryan olursa o göbek kalacak bir süre daha ne kötü yaa:kedi:

kıslarr daha once yazdımmı bilmiyorum ama oğluşum geliyoo :) geçen haftaki kontrolümüzde öğrenmiştik

sağol canım iyiyiz sen iyisin dimi
artık problem filan kalmamıştır inşallah

ağrılar dışında iyiyiz..dr amcamızın dediği gibi ne kadar yatak o kadar rahatlık...
riskli dönemdeyim canım benim risk size göre 3 kat fazla(

tamanm ağam kıyma bizeee bakk evde çocul çocuk varr kocam işsizzz bende karın tokluğuna çalışıyorumm kıyma bizeee eyvahedigeldismilekafamçokkarıştı

[
sende sendeee.. ödemeyı 3 gun sonra yapıcam dedın ısmını yazdırdın ama tık yok hala..

olmuyo boleee

anaaaaaaa:kedi: tm tm cadılaşma hemen yolluyorum tırstııım eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…