- Konu Sahibi daemon
-
- #37.001
ohh ne güzellll iyi yapmışsınn bende şu izne çıksamdaa çıksam yürüyüşleree
bananeee annamam kısım ben.tamanm ağam kıyma bizeee bakk evde çocul çocuk varr kocam işsizzz bende karın tokluğuna çalışıyorumm kıyma bizeee eyvahedigeldismilekafamçokkarıştı
deomencim.nasıl oldun dün hastahaneye gitcektin.iyisindir umarım
hayırlı olsun canım..gamyoncuiremsu
her öğlen yürüyoruz biz burda kızlarla ama hava cok soğuk olunca maalesef yürüyemiyoruz.iyi geliyor bana temiz hava ve heraket etmek.senin öğle tatilin yok mu?
Kızlar içinizde doğum fotoğrafçısıyla anlaşmayı düşünen var mı ????????
Canım doğumdan çıktığın anda çekileceğin fotolardan bahsediyosan bir kaç saat boyunca kendi geceliğin giydirilmiyor. Heleki sezeryan olmuşsan ameliyat önlüğü üzerinde kalıyor 4-5 saat sonra ik defa ayağa kaldırıyor hemşireler. Eyer kendini iyi hissedersen o zaman üstünü değiştiriyorlar. Normal doğumda bu süreç daha hızlıdır belki. Ama ben bugüne kadar kaç arkadaşıma doğum ziyeretine gittiysem hepsinde ameliyat önlüğü vardı. Sadece sabah 8 de doğum yapan bir arkadaşıma akşam gidebilmiştim bitek o kendi geceliğini giymişti.
ha şöyleee..[
anaaaaaaa:kedi: tm tm cadılaşma hemen yolluyorum tırstııım eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
ben gider kızlar dua edin herşey yolunda olsun
öptüm sizi
nerdeeeeeee tekim burdaaa hem burası sanayi burda hamile falan dinlemezlerr tehlikeli vvalla eyvahedigeldismile
yaaa mor benim rengiiimmmm...bayılıyorum ben o fotolara ama sanırım biraz tuzlu bir maliyeti var
bananeee annamam kısım ben.
ver parayı yazdır adını.. işine gelirse
benim çocuğum hep aç
ben bişey diyo muyum alla lalla
saol cnm yok gıtmedım dun doktora. aa bugun dıscıye gıtcem
diş agrım daha fena oldu
bende hastalık bıtmez ki..
Kızlar içinizde doğum fotoğrafçısıyla anlaşmayı düşünen var mı ????????
nerdeeeeeee tekim burdaaa hem burası sanayi burda hamile falan dinlemezlerr tehlikeli vvalla eyvahedigeldismile
yaz canım eklıyım hemenhadi ya sende ben gibisin o zamn benimde hiç başımın ağrıs geçmez.iyi olduğum gün yok.diş ağrısıda zor olur canım dikkat et kendine ve bebişine.bu arada bilgilerimi yazıyımmı.sayfayı güncllicekmiisin
bende bayılıyorum doğumfotolarına ama bencede tuzlu biraz...
selam kızlar
aynı durumdayız bende sanayideyim burda çıkıp gezmek ne mümkün aç kurt gibi bakıyolar valla delikafadulden
bayılıyorum ben o fotolara ama sanırım biraz tuzlu bir maliyeti var
Uyyy,
yaw sende her soruya bir cevap anacım. alkisalkisalkis
daha önce doğummu yaptın,
bu konulara önceden beri ilginmi var, sööle bakkim.
valla herşeyi yaşamış gibi cevaplıyon, maşşşalah vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?