2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamanm ağam kıyma bizeee bakk evde çocul çocuk varr kocam işsizzz bende karın tokluğuna çalışıyorumm kıyma bizeee eyvahedigeldismilekafamçokkarıştı
bananeee annamam kısım ben.
ver parayı yazdır adını.. işine gelirse
benim çocuğum hep aç
ben bişey diyo muyum alla lalla

deomencim.nasıl oldun dün hastahaneye gitcektin.iyisindir umarım

saol cnm yok gıtmedım dun doktora. aa bugun dıscıye gıtcem
diş agrım daha fena oldu
bende hastalık bıtmez ki..

ben gider kızlar dua edin herşey yolunda olsun
öptüm sizi

Kızlar içinizde doğum fotoğrafçısıyla anlaşmayı düşünen var mı ????????

her öğlen yürüyoruz biz burda kızlarla ama hava cok soğuk olunca maalesef yürüyemiyoruz.iyi geliyor bana temiz hava ve heraket etmek.senin öğle tatilin yok mu?

nerdeeeeeee tekim burdaaa hem burası sanayi burda hamile falan dinlemezlerr tehlikeli vvalla eyvahedigeldismile

Uyyy,
yaw sende her soruya bir cevap anacım. alkisalkisalkis
daha önce doğummu yaptın,
bu konulara önceden beri ilginmi var, sööle bakkim.
valla herşeyi yaşamış gibi cevaplıyon, maşşşalah vereliniortak

[

anaaaaaaa:kedi: tm tm cadılaşma hemen yolluyorum tırstııım eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile3
ha şöyleee..

25 TL. hesap bilgilerimi biliyosun. bak sılerım yoksa

ben gider kızlar dua edin herşey yolunda olsun
öptüm sizi

canımmmmm gelinime iyice bak benim yerime öp onu=))
güzel haberlerle gel bize.
az kaldı nisanlınla tanıstırcam seni de=))

hadi ya sende ben gibisin o zamn benimde hiç başımın ağrıs geçmez.iyi olduğum gün yok.diş ağrısıda zor olur canım dikkat et kendine ve bebişine.bu arada bilgilerimi yazıyımmı.sayfayı güncllicekmiisin

bende bayılıyorum doğumfotolarına ama bencede tuzlu biraz...

yaz canım eklıyım hemen
bende bayılıyorum doğumfotolarına ama bencede tuzlu biraz...

bencede tuzlu ben o konuda esıme guvenıyorumm.
o ceker oglusumun benımde resmını..
dogumun ardından eger musıat olursa fotografcı bı arkadasım var kapar makınesını gelır=))

kıslar bu tetanos aşısı hakkında bilgisi olan varmı.ben aslında geçensene olmuştum şubatta.şimdi hamileyim yine olmam gerekiyormuş.aradan henüz 1 sene geçti.umarım bir sakıncası yoktur.bugün sağlık ocağındaki hemşire söyledi.şu an 17+4 üm.5.ayında birde 6. ayında olacaksın dedi.vee en son olarakta doğumdan sonra yapılıyormuş.aşı olan varmı aranızda ??? :1closedeyes:

bayılıyorum ben o fotolara ama sanırım biraz tuzlu bir maliyeti var

evet biraz tuzlu ama ucuza ayarlayanlarda duydum. Ben geçen sene şirkette güne girmiştim cüzzi bir rakam en son bana denk getirdiler. Bende o parayı bu işe ayırmaya karar verdim. Nasipse öyle yapıcam.

Uyyy,
yaw sende her soruya bir cevap anacım. alkisalkisalkis
daha önce doğummu yaptın,
bu konulara önceden beri ilginmi var, sööle bakkim.
valla herşeyi yaşamış gibi cevaplıyon, maşşşalah vereliniortak

Hayır canım ilk hamileliğim. Ama ben herşeyi planladım çok okudum araştırdım gözlemledim. Kendim hamilelik geçirmedim ama en yakın arkadaşlarım ve görümcem sayesinde çok tecrübe edindim.Görümcemin kızı sayesinde bebek bakımı konusundada iyice tecrübelendim. Bide Allahta rast getirdi hep planladığım zamanlarda oldu herşey. Sağlık sigortamı önceden yaptırdım. Bebiş için bütçe ayırdım Allahta yüzüme güldü.Umarım sonuna kadarda böyle gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…