2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar.... Ameliyathaneye eşim son anda karar değiştirmezse girip ilk fotoğraflarımızı o çekecek. 2 tane değil de 20 tane seri çek elbet 1-2 tanesi güzel görünür dedim. 1000 lira veremem valla.

odasını 600e alırken fotolarını 1000 liraya cektirmek biraz komik olacakkaydirigubbakcemile3 ben de veremem.normal fotoları olsun varsın..ameliyathaneye alırlarsa esimi o ceksin.ama sezeryan olursa kimseyi almazlar.normal dogumda alırlar fakat o anda foto cekebilir mi ne durumda olur kestiremiyorum pek :kedi:

canım doğumhanede clşan birilerinede foto makinasını verip onlar cekebilir benim kuzen öyle yapmıştı

canım doğumhanede clşan birilerinede foto makinasını verip onlar cekebilir benim kuzen öyle yapmıştı

evt satdaşım bunu da düşünebilirim tabi..ya işlerim var ara ara yazabiliyorum ben de o acıdan saat 5 olmuşşş yupppiii çıkmamıza az kalmışşşşşbilmiyorumkismile

off kızlar ya nelerden bahsediyosunuz öyle oda fotoğrafçı felan benim daha cinsiyetim bile kesinleşmedi ufak tefek bi kaç zıbın tulum aldım o kadar maşallah epey ilerleyen arkadaşlar var nerelerden baktınız modoko civarında bakan varmı oda takımına ? ben orda düşünüyorm ama fiyatlardan hiç haberim yok

biz de zaten sadeee konuşuyoruz canım.....aynen benim de daha pek bişeyi yok bebekimin.

biz de zaten sadeee konuşuyoruz canım.....aynen benim de daha pek bişeyi yok bebekimin.

Benim bi kesinleşse cinsiyeti ona göre alıcam ama işte daha var doktora gidip öğrenmeme ama senin bellimi cinsiyet? Artık bizde yavaş yavaş başlarız herhalde o zaman bebek arabası baktık bizde haftasonu maxicosi ler çok hoşuma gitti fiyat biraz düşündürüyo tabi ama bakıcaz artık valla çok iş var önümüzde gözüm korkuyo benim eyvahedigeldismile

ilk hamileliğim ve çalışan bi anne adayıyım 4,5 aylık oldu benim kızım :))) haziran ortasıda doğumum ben mayıs sonuda kadar çalışmayı düşünüyorum.ilk anneliğim hem korkuyorum hemde değişik duyguların içindeyim :)

kızlar hem bebek arabası hemde oto koltuğu şeklinde kullanılan takmalı çıkarmalı model var mı??

huhuuu kızlar ben geldim bebişim sağlıklıymış maaşallah
310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
ama insanın yinede kafası karışıyo

kızlar hem bebek arabası hemde oto koltuğu şeklinde kullanılan takmalı çıkarmalı model var mı??

evt canım ben onlardan alıcam zaten cok küçükken o koltuğa oturtuyorsun hem de dısarda da kullanabiliyorsun iyi oluyor yani.

ewt var canım maxi cosi Quınny bide concord neo arabalar ben bunlardan birini düşünüyorm puseti oto koltuğu oluyo ayrıca manevraları da çok rahat çok kullanışlı ve az yer kaplıyo ama fiyat bakımından düşündürücü ama 4 yaşına kadar kullanabiliyosn

merhaba kızlar ben geldim... göbüşlerinize baktım maşallah herkes kocaman olmuş bi ara bende çekeyim de koyayım... benim bebiş içerde kıpır kıpır artık babmızda elini koyduğunda hissediyor

kesin olmamakla beraber doktorum kız demişti geçen sefer belki ctsi kesinleşir bakalım bana kız gibi gelse de yine de emin olamıyorum tabiki doktor kesin bişey demeden

310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız

masallah elifzel'e ben de artık kesin olarak öğrenmek istiyorum insallah cumartesi gösterir benim bebiş

310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız

gözün aydın canım... maşşalh baya büyümüş kızın kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…