- Konu Sahibi daemon
-
- #37.181
Selam kızlar.... Ameliyathaneye eşim son anda karar değiştirmezse girip ilk fotoğraflarımızı o çekecek. 2 tane değil de 20 tane seri çek elbet 1-2 tanesi güzel görünür dedim. 1000 lira veremem valla.
odasını 600e alırken fotolarını 1000 liraya cektirmek biraz komik olacakkaydirigubbakcemile3 ben de veremem.normal fotoları olsun varsın..ameliyathaneye alırlarsa esimi o ceksin.ama sezeryan olursa kimseyi almazlar.normal dogumda alırlar fakat o anda foto cekebilir mi ne durumda olur kestiremiyorum pek :kedi:
hoşgeldin dilek tayze buğün buraya sus gelmiş cok konuşan yok buğün
canım doğumhanede clşan birilerinede foto makinasını verip onlar cekebilir benim kuzen öyle yapmıştı
hoşgeldin dilek tayze buğün buraya sus gelmiş cok konuşan yok buğün
off kızlar ya nelerden bahsediyosunuz öyle oda fotoğrafçı felan benim daha cinsiyetim bile kesinleşmedi ufak tefek bi kaç zıbın tulum aldım o kadar maşallah epey ilerleyen arkadaşlar var nerelerden baktınız modoko civarında bakan varmı oda takımına ? ben orda düşünüyorm ama fiyatlardan hiç haberim yok
biz de zaten sadeee konuşuyoruz canım.....aynen benim de daha pek bişeyi yok bebekimin.
kızlar hem bebek arabası hemde oto koltuğu şeklinde kullanılan takmalı çıkarmalı model var mı??
kızlar hem bebek arabası hemde oto koltuğu şeklinde kullanılan takmalı çıkarmalı model var mı??
Benim bi kesinleşse cinsiyeti ona göre alıcam ama işte daha var doktora gidip öğrenmeme ama senin bellimi cinsiyet? Artık bizde yavaş yavaş başlarız herhalde o zaman bebek arabası baktık bizde haftasonu maxicosi ler çok hoşuma gitti fiyat biraz düşündürüyo tabi ama bakıcaz artık valla çok iş var önümüzde gözüm korkuyo benim eyvahedigeldismile
huhuuu kızlar ben geldim bebişim sağlıklıymış maaşallah
310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
ama insanın yinede kafası karışıyo
huhuuu kızlar ben geldim bebişim sağlıklıymış maaşallah
310 gr olmuş
ama bacaklar yine kapalı
kız
ama insanın yinede kafası karışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?