canikom evet ben de düşündüm onu baktım öyle berbat olursa gitmem tabi. ama hastaneden bir kız var bizim alt sokakta oturuyor. öyle hava karlı ya da çok aşırı yağmurlu fln olunca evin önünden taksiye biniyoz öle gidiyoz rahat oluyo..Özgemmmmmmm ve yarın çalışan İstanbuldaki tüm annişler aman dikkatli olun. Kaygan ayakkabı falan giymeyin tipi olacak diyolar. Hatta özgecim mümkünse sen rapor al yarın işe gitme bir toplantıyada girmeyiver.
valla aynen ben de.. kelimenin tam anlamıyla sürünerek iniyorum yataktanbenim hiç bir sabah uyanasım gelmiyoki niye bu sabah gelsin hep sürünerek iniyorum yataktan :)
Bende bugün yataktan zor kalktım. Üstelik çok uzun zamandır ilk defa geceyi sadece 1 kere tuvalete kalkarak geçirdim ki ondada saat 6 olmuştu. Deliksiz uyumama rağmen çok zor uyandım
Özgemmmmmmm ve yarın çalışan İstanbuldaki tüm annişler aman dikkatli olun. Kaygan ayakkabı falan giymeyin tipi olacak diyolar. Hatta özgecim mümkünse sen rapor al yarın işe gitme bir toplantıyada girmeyiver.
bende bu gece aynen senin gibi uyudum. wc ye bile kalkmadım . soğuktan büzüştüm herhalde.
yarın fırtına var ama benim de doktor randevum var:1shok:
kaya kaya gideceğim artık mecburen
HERKESLERE GÜNAYDIINNN.... UYKU OLAYINI SORMAYIN YA... SABAH GÖZÜMÜ AÇTIM VE KEŞKE BUGÜN CUMARTESİ OLSA DEDİM... YANİ İMKAN OLSA OTURDUĞUM YERDE UYUYACAĞIM ŞİMDİ mirmirmirmir
ben hala bir isim bulamadım bebeğime
günaydın hemşerim.nasılsın?görüşemiyoruz artık pek.bende yoğunum son zamanlarda
sen ev işini ne yaptın?
canım iyiyim çok şükür.. sen nasılsın nasıl gidiyor?? evet benim işler bu ara çok yoğun bildiğin gibi değil akşamları 8 bazen 9 bile oluyor çıkış saatimev işini geçen hafta cumartesi aradık biraz bulamadık uygun birşey hep küçük evler denk geldi 3+1 istiyoruz biz.. haftaiçi bakamıyoruz hiç tabi.. yarın emlakçı 1-2 ev gösterecek... szin oralarda yokmu hiç gözüne çarpan uygun güzel bir yer??
ben hala bir isim bulamadım bebeğime
günaydıınn yivruuummm... hoşgeldiinn..trilaylayliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaar
GÜNAYDIN
bebüşlerimkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?