2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasıl uykum geldi birden yaaa.büronun içinde koltukta uyuyuvercem şimdi
ooofff yaaa evimde olmak istiyorum

Bende bugün yataktan zor kalktım. Üstelik çok uzun zamandır ilk defa geceyi sadece 1 kere tuvalete kalkarak geçirdim ki ondada saat 6 olmuştu. Deliksiz uyumama rağmen çok zor uyandım

Özgemmmmmmm ve yarın çalışan ıstanbuldaki tüm annişler aman dikkatli olun. Kaygan ayakkabı falan giymeyin tipi olacak diyolar. Hatta özgecim mümkünse sen rapor al yarın işe gitme bir toplantıyada girmeyiver.

benim hiç bir sabah uyanasım gelmiyoki niye bu sabah gelsin hep sürünerek iniyorum yataktan :)

canikom evet ben de düşündüm onu baktım öyle berbat olursa gitmem tabi. ama hastaneden bir kız var bizim alt sokakta oturuyor. öyle hava karlı ya da çok aşırı yağmurlu fln olunca evin önünden taksiye biniyoz öle gidiyoz rahat oluyo..

Bende bugün yataktan zor kalktım. Üstelik çok uzun zamandır ilk defa geceyi sadece 1 kere tuvalete kalkarak geçirdim ki ondada saat 6 olmuştu. Deliksiz uyumama rağmen çok zor uyandım

bende bu gece aynen senin gibi uyudum. wc ye bile kalkmadım . soğuktan büzüştüm herhalde.

yarın fırtına var ama benim de doktor randevum var:1shok:
kaya kaya gideceğim artık mecburen

Günaydın hanımlar.bende surunerek kalktım ama zemuszemuszemuszemusböyle devam etmek istiyorum güne.olumunekankayizsmile

HERKESLERE GÜNAYDIINNN.... UYKU OLAYINI SORMAYIN YA... SABAH GÖZÜMÜ AÇTIM VE KEŞKE BUGÜN CUMARTESı OLSA DEDıM... YANı ıMKAN OLSA OTURDUĞUM YERDE UYUYACAĞIM ŞıMDı mirmirmirmir

HERKESLERE GÜNAYDIINNN.... UYKU OLAYINI SORMAYIN YA... SABAH GÖZÜMÜ AÇTIM VE KEŞKE BUGÜN CUMARTESİ OLSA DEDİM... YANİ İMKAN OLSA OTURDUĞUM YERDE UYUYACAĞIM ŞİMDİ mirmirmirmir

günaydın hemşerim.nasılsın?görüşemiyoruz artık pek.bende yoğunum son zamanlarda
sen ev işini ne yaptın?

günaydın hemşerim.nasılsın?görüşemiyoruz artık pek.bende yoğunum son zamanlarda
sen ev işini ne yaptın?

canım iyiyim çok şükür.. sen nasılsın nasıl gidiyor?? evet benim işler bu ara çok yoğun bildiğin gibi değil akşamları 8 bazen 9 bile oluyor çıkış saatim ev işini geçen hafta cumartesi aradık biraz bulamadık uygun birşey hep küçük evler denk geldi 3+1 istiyoruz biz.. haftaiçi bakamıyoruz hiç tabi.. yarın emlakçı 1-2 ev gösterecek... szin oralarda yokmu hiç gözüne çarpan uygun güzel bir yer??

canım bakayım bende gözüme çarpan olursa.bizim o taraflarda ev çok ama bilmiyorum tabii aradığınız özelliklere uyarmı?
hep sıfır bina bizim ordakiler.
kızım ve ben iyiyiz allaha şükür.bir yaramazlık yok

trilaylayliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlaaar
GÜNAYDIN
bebüşlerimkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…