bizimkisi de aynı durumda kız olduğu kesin değil.erkekse zaten ismi hazır.
son iki haftadır üç ayrı dr a gittim cinsiyeti için üçüde kız dedi biri de dediki şimdilik kız ama hafta sonu kesin bişi söylerim hafta sonu yine gel dedi yarın gidicem % 100 belli olcak inş.ya ben çok giriyorum ultrasona bişi olmaz dimi
çizmenin üzerine çorap geçirerek kaymamak için yerimseniben
gidemeyip evde oturucaz inşallahhhhh:lepi:
anaauumm herkes renklendi ne güsel olduuu gökkuşağı kibin
sen de karıştırma yaa iyice ezberleee :hulya: bilmiyorumkismile
ama ama ben bu sefer yine karıştırmaya başladımaklinialirimsmile
son iki haftadır üç ayrı dr a gittim cinsiyeti için üçüde kız dedi biri de dediki şimdilik kız ama hafta sonu kesin bişi söylerim hafta sonu yine gel dedi yarın gidicem % 100 belli olcak inş.ya ben çok giriyorum ultrasona bişi olmaz dimi
ben de yarın gidicem doktora insallah kesinleşir.ultrason cihazının bildiğim kadarıyla bir zararı yok sen hemşiresin daha iyi bilmen lazım doktorlara sorsana bir.
sen de karıştırma yaa iyice ezberleee :hulya: bilmiyorumkismile
hahahahaah deli :roflol:du içimden söliyim hep
mor
mor
morfisfisfis
ben de yarın gidicem doktora insallah kesinleşir.ultrason cihazının bildiğim kadarıyla bir zararı yok sen hemşiresin daha iyi bilmen lazım doktorlara sorsana bir.
canım terzi kendi söküğünü dikemezmişye bende öyle işte benimde bilgim usg nin zararlı olmadığı çünkü ses dalgaları yoluyla görüntü alındığı şeklinde ama internetten bakınca kesin bişi yazmıyo ayda bir kez 5 dk olursa bi zararı olmaz yazıyo o kafamı karıştırdı. birde şöyle bir durum var ben 3 ayrı dr a gidiyorum ve elbette hiçbiri diğerine gittiğimi bilmiyor üçüde farklı hastanelerdeler e şimdi hiçbirine soramamki haftada bir usg yapılabilirmi die zararı varmı bana yapılıyo diememki
Şİmdİ mesajı yazarken rengİnİ deĞİŞtİrİnce o otomatİk kalıyormu hep yoksa herseferİnde deĞİŞtİrmek mİ gerekİyor??
canım terzi kendi söküğünü dikemezmişye bende öyle işte benimde bilgim usg nin zararlı olmadığı çünkü ses dalgaları yoluyla görüntü alındığı şeklinde ama internetten bakınca kesin bişi yazmıyo ayda bir kez 5 dk olursa bi zararı olmaz yazıyo o kafamı karıştırdı. birde şöyle bir durum var ben 3 ayrı dr a gidiyorum ve elbette hiçbiri diğerine gittiğimi bilmiyor üçüde farklı hastanelerdeler e şimdi hiçbirine soramamki haftada bir usg yapılabilirmi die zararı varmı bana yapılıyo diememki
:roflol: evet o zaman tüm foyan çıkar ortaya kaydirigubbakcemile3
Öyle anlayışlı işverenler nerdeeeegidemeyip evde oturucaz inşallahhhhh:lepi:
Sen neden 3 ayrı doktora gidiyosun canımcanım terzi kendi söküğünü dikemezmişye bende öyle işte benimde bilgim usg nin zararlı olmadığı çünkü ses dalgaları yoluyla görüntü alındığı şeklinde ama internetten bakınca kesin bişi yazmıyo ayda bir kez 5 dk olursa bi zararı olmaz yazıyo o kafamı karıştırdı. birde şöyle bir durum var ben 3 ayrı dr a gidiyorum ve elbette hiçbiri diğerine gittiğimi bilmiyor üçüde farklı hastanelerdeler e şimdi hiçbirine soramamki haftada bir usg yapılabilirmi die zararı varmı bana yapılıyo diememki
üzgünüm değiştimek gerekiyor ben üşendiğimden hep siyahla yazıyordum ama içim daraldı artık siyah siyah renkleneyim azcık dedimŞİmdİ mesajı yazarken rengİnİ deĞİŞtİrİnce o otomatİk kalıyormu hep yoksa herseferİnde deĞİŞtİrmek mİ gerekİyor??
[
gü-nay-dın güzeller ben hasta oldum yaaaaaaaaa
boğazım şiş içim yanıyo sanki balgam var burnum akıyoooooo
offfff offfffff bi dekan geldi ya boğazımdan ondan korktum tahrişşş olmuş sanırımmmmmmmmmafoldumben çok kötüyümmm çokkkk
peki ben sana bişey sorayım neden bu kadar çok doktora gidiyorsun hem sık hem 3 farklı doktora?ne gerek var ki.tek bir kişiye git.kafan da karışmasın
gü-nay-dın güzeller ben hasta oldum yaaaaaaaaa
boğazım şiş içim yanıyo sanki balgam var burnum akıyoooooo
offfff offfffff bi dekan geldi ya boğazımdan ondan korktum tahrişşş olmuş sanırımmmmmmmmmafoldumben çok kötüyümmm çokkkk
:roflol: evet o zaman tüm foyan çıkar ortaya kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismile üçüdü çok kaprisli ya birde tanımadık olsa olurdu ama üçüde tanıdık demezlarmi sen bana güvenmiyosunda başkasınada gidiyosun die bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?