canım bakayım bende gözüme çarpan olursa.bizim o taraflarda ev çok ama bilmiyorum tabii aradığınız özelliklere uyarmı?
hep sıfır bina bizim ordakiler.
kızım ve ben iyiyiz allaha şükür.bir yaramazlık yok
günaydıınn yivruuummm... hoşgeldiinn..
neyse gelebilmişin olumunekankayizsmile
sesini de begendim :kedi:
günaydın elhamraa
günaydın elhamra ve elifzelyerimseniben
bozuk hoporlörden o kadar oluyo be yiuwrumolumunekankayizsmile
bende seninkini beğendim vallaŞeniz
:1hug:
gece 1 de uğramış topik ağası.. şimdi evet dediğin gibi uçusuyolardır poposundaagam uğramış kaçmış hemen
dötünde pireler uçuyodur şimdikaklinialirimsmile
Günaydııın
hava çok soğuk İstanbul'da Cumartesiden itibarende kar gelcekmiş pztsi gününe kadar buz tutarsa yollar işe nasıl gidicezbilmiyorumkismile
Günaydııın
hava çok soğuk İstanbul'da Cumartesiden itibarende kar gelcekmiş pztsi gününe kadar buz tutarsa yollar işe nasıl gidicezbilmiyorumkismile
bırak ismi bebeğin cinsiyetini bile kesinleştiremedik.
öyle isimsiz duruyor bebeğim. zaten biz de isim beğenene kadar çocuk 10 yaşına girer.[/QUOTE aslında erkek ismi bulmuştumüç hafta boyu bebişe erkek bu dendi ama sonra kıza dönünce cinsiyeti yeni isim yok
kırmızı benim:umursamaz:
bırak ismi bebeğin cinsiyetini bile kesinleştiremedik.
öyle isimsiz duruyor bebeğim. zaten biz de isim beğenene kadar çocuk 10 yaşına girer.[/QUOTE aslında erkek ismi bulmuştumüç hafta boyu bebişe erkek bu dendi ama sonra kıza dönünce cinsiyeti yeni isim yok
bizimkisi de aynı durumda kız olduğu kesin değil.erkekse zaten ismi hazır.
Günaydııın
azcık bende kullansaydım nolurduki:gitme: aslında yazdıktan sonra aklıma geldi seninde kullandığın ama iş işten geçmişti
Günaydııın
hava çok soğuk ıstanbul'da Cumartesiden itibarende kar gelcekmiş pztsi gününe kadar buz tutarsa yollar işe nasıl gidicezbilmiyorumkismile
Bizimde erkekolsaydı hazırdı ama şimdi kızda olabilir dedi neyse inşallah yarın kesinleşecek.Kızlar yarın ayrıntılı ultrasona giricem bebişimiz daha net görücem:lepi:bizimkisi de aynı durumda kız olduğu kesin değil.erkekse zaten ismi hazır.
çizmenin üzerine çorap geçirerek kaymamak için yerimseniben
aslında iyi fikir kocamda yok burda beni bıraksa metro durağına kadar artık annem bırakıcak yada çok kötü olursa gitmem işe:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?