2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya şartlanmıştım ne güzel tekrar cinsiyetine bakacaktı doktorum. şansa bak ya iptal oldu.
salı gününe kadar şafak sayacağım artık benneyaptımki

geçen bende taktım öle kafaya Allahtan randevu alabildim kuşum ya dediğin gibi şartlanınca zor

selam kızlar ancak girebildim nasılsınzz?

kızlar biscolata aldımda azönce ayyy ne güzelbişimiş bu mutlaka deneyincokacimcoook

senin normal canım ben bi yatıyorum gece öğlen kalkıyorum bütün dengem bozuluyor doktora sormak lazım kafamçokkarıştı fisfisfis

ben de evde olsam belki de uyurum senin gibi bir de hava da soğuk zaten boşver tadını cıkar evde ve hamile olmanın uyu gitsin kaydirigubbakcemile3

bebexi kızlar bakın erkek çocuk için bu takım çok hoşuma gitti benim sizinlede paylaşmak istedim belki birine fikir olur

ya kızlar bu tetanoz aşısı olunuyomuş ne zaman alınıyo aranızda olan varmı bana doktor hiç öyle bişeyden bahsetmedi?

kızlar patron aradı bişi istedi de onla uğraşıyom

nasıl oldun sen iyileşe bildinmi bu arada aşılı kolun nasıl ayy ben bir yere uzatamıyorum kolumuu kaç gün sürcek böylee

cnm doktor sureklı hareket ettır ozmn agrımaz dedı bend eole yapıyrm ama sabah metroda yere yapıştuım baska agrılarım yuznden kolumu dınleyemıyorum bilee sormayın basıma gelenlerıı bugunlerde aksılıkler peşimdeee butun olumsuzluklar benmle canım cok sıkkın

sağol canım iyiyim ben kendi adıma.. sadece çok uykum var mirmirmirmir yarın 11 e kadar uyucam sen naptın şu hepatit aşısını sordunmu doktora??

doktora ulaşamıyorum ama teyzm hemsıre ona sordum mrk etme artık yapıyorlar falan dedı istege baglımı neymşşş yınede doktora ulaşblrsm sorcm benm doktor cok meşgul

yok cnm işteydım ama anca acabıldım işler youn tasındınmı sen kolayladınmı işlerini

fazla bişi kalmadı şekerim
eşimin arkadaşlarını bekliyoruz
dolap monte ediceklerde sonra ben
içlerini düzenliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…