2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar tupperware ürünlerine bakıyodum orda yemek seti ve mama kaşığı var indirime girmiş bide bu ay alsammmı acaba ? aranızda ya da yakınınızda bunu kullanan varmı ? çok hoşuma gittiler bide tupperware kalitesine güvendiğim için düşünüyorm ama ?

Bugun BIM'e gelmis te kizlar fiyati da cok uygun geldi bana.
pembemavimasal, bununla zaten kulaktan olcuyorsun canim.

[COLOR="Magenta"]canım ben esenyurttayım ama sadece hafif bir kar yağışı var fakat hava resmen buzz[/COLOR]beylikdüzünde nasıl havalar sen bana ordan haber ver kaydirigubbakcemile3

Canım burda da kar yağıyor hem de tipi gibi, ama sulu kar. Düşer düşmez eriyor

kızlar siz ıstanbul'da ne güzel pek çok mağazaya gidebilme imkanına sahipsiniz. ınternetten beğenip, mağazasına gidip alabiliyorsunuz. Kıskandım valla :CüvCüv:

selam hanımlarrrrrrrrrrrrr bugün çok soğuk dışarısı mutafağa gitmeye bile üşeniyorum evin içinde :)
ne olucak böle bilmem kızlar ben çok fazla uyuyorm sizdede var mı benim kadar çok uyuyan yoksa
bana has bişeymi bu durum :kedi:

selam dilekcim.ben normal uyuyorum her zamanki kadar işte 7-8 saat günde

Allaaam dondum ya klima açık olmasına rağmenohaoldumsmile

off ya doktora gidecektim doktor yarın yokmuş .
salı gününe randevu verdiler sinir oldum. bebeğimi görecektim yaaaklava:

dilekcim bu arada bende çok uyumuyorum akşam 12 de yatıyorum sabah zaten erken kalkıyorum.
hamilelik bende uyku yapmadı.

ben de ilk zamanlarda biraz yapmıştı yorgunluk vehalsizlikle beraber uyuma isteği ama çalıştığım için mecburen kalktım işe geldim aksam da yemekti bulaşık vs derken gene aynı saatlerde yatıyordum.

aynen canım.. ama ne yazıkki çalıştığımız için olmuyor evde olsam günün yarısını uyuyarak geçirirdim kesin..

benim de doktor randevum var yarın sabaha ama umarım doktor bu karda tipide uzakta oturmuyordur da gelir hastaneyee bilmiyorumkismile seni çok iyi anlıyorum archimm ben de sabırsızlıkla bekledim yarını gün sayıyor insan resmen yaaa iptal olunca da hali ile hayal kırıklığına uğruyorsunmafoldumben

izmirde hava çok soğukkk dondummmmm

ben beyaz qecelik, beyaz şal, kırmızı taç, biide beyaz tüylü taşlı terlik almayı düşünüyorumzemuszemus
amanin pek kokoş olmazmı kızzz hastanede deil sanırım bunları evde giycen demi

evet kadife aldım pantolpnu üstünede badi falan giyiyorum işte kiloluyum ya ondan çok karnım 92 kiloyum

evet al basması oluyo kızımda bide beşiğinin baş ucuna sarı yazma koyduk sarılık olmasın diyeee hastaneye giderkende 3 gün sonra annem ekmek koydu küçücük poşete korkmasın diye aman ne bilim cevşen koy dua et yeter işte bilemiyorum batıl çoğu

ilk başta yoktu benim bu ara sızacamda şu karşımda oturan cadı kızım deli ediyo ne uyku ne dinlendiriyo 2. zorr hakat
şirket sıcak ama dısarısı resmen buz burda

saten gecelik yerine penye satenler var ve mümkünse önden yarım yada tüm gömlek gibi düğmeliler almanızı tavsiye ediyorum emzirirken düğmesiz olursa tepene kadar çıkarıyon gecelikte ölee

Son düzenleme:

evet ya şartlanmıştım ne güzel tekrar cinsiyetine bakacaktı doktorum. şansa bak ya iptal oldu.
salı gününe kadar şafak sayacağım artık benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…