ahh anaammm ben yerim onuuu ne güsel olmus bu beyaaa hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
ahh anaammm ben yerim onuuu ne güsel olmus bu beyaaa hihoyyyt hihoyyyt delikafadulden
ay cok teşekkür ederimmm çok mutlu olduummm
fazla bişi kalmadı şekerim
eşimin arkadaşlarını bekliyoruz
dolap monte ediceklerde sonra ben
içlerini düzenliycem
güle güle kullansın bebişkon yawrucum
ayh :kedi:
bişi diiil kuşum
size layık diil valla
ya kızlar bu tetanoz aşısı olunuyomuş ne zaman alınıyo aranızda olan varmı bana doktor hiç öyle bişeyden bahsetmedi?
ana görünmüyomu yafakannehiro ne yaa ben niye göremiyorum???
amiin sağolasın canımcımcnm allh kolaylık versin tasınmak yerleşmek zor iş
çok beceriklisin kızzzzzzzz sen afferin sanaözge güle güle giysin bebişin
ayy kızlar birşey oldu inanamadım hemen yazayım sizde şaşırın
cnm doktor sureklı hareket ettır ozmn agrımaz dedı bend eole yapıyrm ama sabah metroda yere yapıştuım baska agrılarım yuznden kolumu dınleyemıyorum bilee sormayın basıma gelenlerıı bugunlerde aksılıkler peşimdeeebutun olumsuzluklar benmle canım cok sıkkın
ayy kızlar birşey oldu inanamadım hemen yazayım sizde şaşırın
benim bir arkadaşımın engelli bir yiğeni var çok cana yakın tatlı bir kız, kahve içmeye geldiler bana. biliyorsunuz onlar çok sevgı dolu oluyor. benım hamıle oldugumu bilmiyordu, geldi hemen karnıma dokundu senın oğlun olacak adı da ozan olacak dedi. şok oldum gerçekten erkek olursa adını ozan koyacagız. arkadaşım da şok oldu. şimdı çok şaşkınım. çunku benım kı göstermıyordu doktorum da kız gibi duruyor demışti akannehir
benim bir arkadaşımın engelli bir yiğeni var çok cana yakın tatlı bir kız, kahve içmeye geldiler bana. biliyorsunuz onlar çok sevgı dolu oluyor. benım hamıle oldugumu bilmiyordu, geldi hemen karnıma dokundu senın oğlun olacak adı da ozan olacak dedi. şok oldum gerçekten erkek olursa adını ozan koyacagız. arkadaşım da şok oldu. şimdı çok şaşkınım. çunku benım kı göstermıyordu doktorum da kız gibi duruyor demışti akannehir
ohaoldumsmilebenim bir arkadaşımın engelli bir yiğeni var çok cana yakın tatlı bir kız, kahve içmeye geldiler bana. biliyorsunuz onlar çok sevgı dolu oluyor. benım hamıle oldugumu bilmiyordu, geldi hemen karnıma dokundu senın oğlun olacak adı da ozan olacak dedi. şok oldum gerçekten erkek olursa adını ozan koyacagız. arkadaşım da şok oldu. şimdı çok şaşkınım. çunku benım kı göstermıyordu doktorum da kız gibi duruyor demışti akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?