2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok teşekkür ederimmm çok mutlu olduummm

bebexi kızlar bakın erkek çocuk için bu takım çok hoşuma gitti benim sizinlede paylaşmak istedim belki birine fikir olur

Canım ben de ayşen bebedende oda takımı için baktım .bursalıymışsın .Bırlıkte doğurcaz inş. Sen nerde yapıcaksın doğumunu?

ya kızlar bu tetanoz aşısı olunuyomuş ne zaman alınıyo aranızda olan varmı bana doktor hiç öyle bişeyden bahsetmedi?

ben oldum iştee kolumu harket ettiremiyorum düzgün ben kayıt yaptordığımda ana ağlığınaa bana her ay geleceksin dedim 6. ayda tekrar vurulcamm kismetsee

ayy kızlar birşey oldu inanamadım hemen yazayım sizde şaşırın

şımarırım kısopuyorumnanaktan[/QUOTE]

şımar şekerim hakkınzemuszemus
yerimde yoktum hastaneden aramıslar iş telimi yarın darandevum vardı insallah iptal etmezler archiminkisi gibi delircem ulaşamadım da aramadılar da halaa

kıyamam aman dikkat etttt lmaz:

benim bir arkadaşımın engelli bir yiğeni var çok cana yakın tatlı bir kız, kahve içmeye geldiler bana. biliyorsunuz onlar çok sevgı dolu oluyor. benım hamıle oldugumu bilmiyordu, geldi hemen karnıma dokundu senın oğlun olacak adı da ozan olacak dedi. şok oldum gerçekten erkek olursa adını ozan koyacagız. arkadaşım da şok oldu. şimdı çok şaşkınım. çunku benım kı göstermıyordu doktorum da kız gibi duruyor demışti akannehir

:1shok:

sanırım arkadasının yeğeni sadece engelli değil hisleri çok kuvvetli mi desem baska bişey mi var bişey bence hayırlısı olsun canım.ben şaşırmadım çok çünkü daha evvel bizzat yasadım buna benzer birşey.yüzüme bakıp durup dururken ablamın arkadası bana bazı seyler sıraladı ve ben bunları yasadım

ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…