2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

olurmu hiç öle şey bu durum geçiştirilcek bişimi hayatında kaç kez doğum yapıp kaç kez lohusa olacaksınki sanki.uğraşmak gerekiyo tabikide özene özene yapmalı herşeyi yeni anne olmuş birine yakışırmı hiç sıradan her günkü gibi giyinip öle davranmak

annen haklı sür sürüştür azıcık tabi yorgun bitkin görünme parla şöyle hafiften saçını başını düzelt bi salarsan hep öyle gider.gerçekten.

kızlar bende cıkıyom aksam yemegını hazırlayım
yemekten sonra görüşürüz su olayı bende merak ettım catlayacam kesın.akannehir

sevracım sizi duyunca zaten insan içinde yoksada z<orla yapacak valla...bilmiyorumkismile

kızlar ben gidiyom toplantıya
görüşürük

Selam kızlar, sabahtan beri sizi geriden geriden takip edebiliyorum, anca şimdi yetiştim. Bu arada Hadımköy'de tipi başlamış

sevracım sizi duyunca zaten insan içinde yoksada z<orla yapacak valla...bilmiyorumkismile

bayanssulusmile daha 4_5 ayımız var ben ikna ederim sizi yok öyle fıtık ameliyatınamı gidiyosunuz ben ameliyata gideceğim gün saçıma bile fön çektirip öyle gidicem ameliyat sonrası kavgadan çıkmış gibi görünmek istemem nolcak sanki 15 dk mı alır en fazla

bakımlı olurum tabiki eve bebeği görmeye gelenlerin karşısında ama süslü gecelik ve terliklerle dolaşmak pek tarzım değil yaf napiim bilmiyorumkismile

bakımlı olurum tabiki eve bebeği görmeye gelenlerin karşısında ama süslü gecelik ve terliklerle dolaşmak pek tarzım değil yaf napiim bilmiyorumkismile

benim aldığım takım hem çok şık hemde abartı süslü diill organik zaten ne kadar şatırtılı olabilir ama özenli ben yeni doğum yapmış bir anneyim e uyuyo :CüvCüv:

çok kötü kar yağıyo burda hala böyle giderse iyice kapatır heryeri

kızlar çıkıyorum kendinizede bebişlerinizede çok iyi bakın pazartesi görüşürüz allaha emanet olun

benim aldığım takım hem çok şık hemde abartı süslü diill organik zaten ne kadar şatırtılı olabilir ama özenli ben yeni doğum yapmış bir anneyim e uyuyo :CüvCüv:

anladım canım süslenelim püslenelim diyorsun anne olmamızın tadını çıkaralım ama ben öyle tüylü terlik falan giyemem :umursamaz:kaydirigubbakcemile3

Kizlar bu nasil ki sizce?

Dijital Kulaktan Ateşölçer Healthmaxx - 21,90 tl
Kolay yıkanabilen su geçirmez
34-43 derece arası ölçüm yapar
Pil ve taşıma kutusu dahil

Selam kızlar, sabahtan beri sizi geriden geriden takip edebiliyorum, anca şimdi yetiştim. Bu arada Hadımköy'de tipi başlamış

[COLOR="Magenta"]canım ben esenyurttayım ama sadece hafif bir kar yağışı var fakat hava resmen buzz[/COLOR]beylikdüzünde nasıl havalar sen bana ordan haber ver kaydirigubbakcemile3

ben buna benzer bişey almayı planlıyorum kulaktan ölçenlerinden yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…