yahuu benim aklıma bile gelmiyor bunlar kaydirigubbakcemile3 ben o kadar abartmayı düşünmüyorum şahsen.güzel bir gecelik ve pijama takımı alırım zaten saten takımlarım var hiç giymedim giyemedim sevmedim sevemedim kaydirigubbakcemile3 mevlütte falan da göstermelik onları giyerim olur biter uğraşamam ben gelememhiç böyle sıkıntılara yafbilmiyorumkismile
özleyin beniii.. bekleyin beni anacııımmmm opuyorumnanaktan
:kedi: tamamşımarma çabuk gel...
yav kızlar aynı annem kafasındansınız yaa allah bana vermemiş süslenmeyi püslenmeyi..
annemde hastanede yatarken bile bişeyler sür morelin düzelsin deyip duruyodu..ayyy doğumda da aynısını yapar..ben bebekten kendimi alamam ki kendimi süsleyeyim......
sevracım sizi duyunca zaten insan içinde yoksada z<orla yapacak valla...bilmiyorumkismile
olurmu hiç öle şey bu durum geçiştirilcek bişimi hayatında kaç kez doğum yapıp kaç kez lohusa olacaksınki sanki.uğraşmak gerekiyo tabikide özene özene yapmalı herşeyi yeni anne olmuş birine yakışırmı hiç sıradan her günkü gibi giyinip öle davranmak
bakımlı olurum tabiki eve bebeği görmeye gelenlerin karşısında ama süslü gecelik ve terliklerle dolaşmak pek tarzım değil yaf napiim bilmiyorumkismile
benim aldığım takım hem çok şık hemde abartı süslü diill organik zaten ne kadar şatırtılı olabilir ama özenli ben yeni doğum yapmış bir anneyim e uyuyo :CüvCüv:
Selam kızlar, sabahtan beri sizi geriden geriden takip edebiliyorum, anca şimdi yetiştim. Bu arada Hadımköy'de tipi başlamış
Kizlar bu nasil ki sizce?
Dijital Kulaktan Ateşölçer Healthmaxx - 21,90 tl
Kolay yıkanabilen su geçirmez
34-43 derece arası ölçüm yapar
Pil ve taşıma kutusu dahil
Kizlar bu nasil ki sizce?
Dijital Kulaktan Ateşölçer Healthmaxx - 21,90 tl
Kolay yıkanabilen su geçirmez
34-43 derece arası ölçüm yapar
Pil ve taşıma kutusu dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?