- Konu Sahibi daemon
-
- #37.821
kızla rmerhaba..
benim SAT 30 Ekim Agustos bası annesi adayıım .. 36 yasındayım..
ikili test kan sonucumda beta hcg 23 cıktı, 50 ustu olursa kız altı olursa erkek diyorlar sizde tuttumu bu dogru bir tez mi acaba?
Yardımcı olursaniz sevinirim
hoşgeldin canım ben ilkdefa senden duydum ikili teste göre cinsiyet tahmininikızla rmerhaba..
benim SAT 30 Ekim Agustos bası annesi adayıım .. 36 yasındayım..
ikili test kan sonucumda beta hcg 23 cıktı, 50 ustu olursa kız altı olursa erkek diyorlar sizde tuttumu bu dogru bir tez mi acaba?
Yardımcı olursaniz sevinirim
geçmiş olsun canım. bu hamilelikde diş ağrısı dahada bir azıyor sanırım arkadaşımda hiç diş ağrısı çekmezdi 6 aylıkken acayip derecede ağrıdı kız ne yapacağını şaşırdı. İnşallah seninde kısa zamanda geçer diş ağrısı kadar kötü bişey yok kabir azabından beterdir.
dokotra gıtıım.
dişçiye
antıbıyotık yazdılar.
çuruk yok ama enfeksıyon olabılır
bıkacgun kullan agrında azalma olmazsa mecbur rontgen cekıcez.
ama once boyle deneyelım dedıler
hala öluyorumm
dısarısıda berbat soguktu bugun
ben hala keyıfısızım anlasılan
iyi akşamlar kızlarr...
Ben çıkıyorum kızlar. Öpüyorum hepinizi iyi akşamlar
10+6 iken cerrahpasada kan aldılar ve down sendromu icin test yaptılar o testin icindeki free beta hcg degeri cinsiyet hakkında fikir veriyormus diye duydum
kızıma hala isim arıyorum kaydirigubbakcemile3
sedef ismini çok seviyorum, kızım olursa nazlı koyacagım,bir arkadaşım kıznın ismini nice koydu.
akşam eve gideyim buluruz arkidişimmm
hımmm kuzenimn ismi sedef :)))) ben iki isim koyucam nasipse. İlk ismi İpek kızçemin ikinci isminde kararsızım
ipek ismi gerçekten tam bır kız ısmı çok guzel. isminle buyusun canım. ben de çıkayım kımse kalmadı zaten. hepınızı öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?