2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bunu hiç duymamıştım ama hcgyı ne zaman örçtürdugune bağlı ama bu çıkan sonuç. ben çok başında kan verdım sadece 5 çıktı 10 gun sonra 44 çıktı. sen ne kadar hamıyken örçturdun

hoşgeldin canım ben ilkdefa senden duydum ikili teste göre cinsiyet tahminini
geçmiş olsun canım. bu hamilelikde diş ağrısı dahada bir azıyor sanırım arkadaşımda hiç diş ağrısı çekmezdi 6 aylıkken acayip derecede ağrıdı kız ne yapacağını şaşırdı. İnşallah seninde kısa zamanda geçer diş ağrısı kadar kötü bişey yok kabir azabından beterdir.
[

şimdı bir daha okuyunca sanırım söylemek istedıgını yanlış anladım ben akannehir

10+6 iken cerrahpasada kan aldılar ve down sendromu icin test yaptılar o testin icindeki free beta hcg degeri cinsiyet hakkında fikir veriyormus diye duydum

10+6 iken cerrahpasada kan aldılar ve down sendromu icin test yaptılar o testin icindeki free beta hcg degeri cinsiyet hakkında fikir veriyormus diye duydum

hımm hıç duymadım canım. hayırlısı olsun. belkıde dogrudur

sedef ismini çok seviyorum, kızım olursa nazlı koyacagım,bir arkadaşım kıznın ismini nice koydu.

sedef ismini çok seviyorum, kızım olursa nazlı koyacagım,bir arkadaşım kıznın ismini nice koydu.

hımmm kuzenimn ismi sedef :)))) ben iki isim koyucam nasipse. İlk ismi İpek kızçemin ikinci isminde kararsızım

hımmm kuzenimn ismi sedef :)))) ben iki isim koyucam nasipse. İlk ismi İpek kızçemin ikinci isminde kararsızım

ipek ismi gerçekten tam bır kız ısmı çok guzel. isminle buyusun canım. ben de çıkayım kımse kalmadı zaten. hepınızı öpüyorum

ipek ismi gerçekten tam bır kız ısmı çok guzel. isminle buyusun canım. ben de çıkayım kımse kalmadı zaten. hepınızı öpüyorum

teşekkürler teyzesi :)) tamam canım kendinize ii bakın bende cıkıcam birzdan popom acıdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkes ıyı aksamlar bende sole bı okudum gecmısı kacıyorum..

hoscakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…